2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Off iki ay aşısın dan bende çok korkuyorum bize 16 ocağa gün verdi hemşire ilk kızımda aşıyı vurdurmadan calpol vermiştim bi çay kaşığı bunda ateşlenirse vermeyi düşünüyorum
Biz sabah olduk asiyi aksam 6da verdim cok aglayinca 1 cay kasigi calpol eger yine kotu olursa saat 12de vericem bide ates yok şükür

Dün olduk aşıları, huysuzluğu oldu bende yarım fitil attım bugun daha iyi ateş yapmadı bacağa yapılan aşıların biri ağrı yapıyor.
Evet ates ve agri yapan karma aşı dedikleriymis

2.ay aşısı verem asisimi? Ona giderkenmi calpol vereceksiniz? Bizimde 28 ocakta randevumuz çok acirmi ateş yaparmiki? 1.ay aşısı hepatit bacaktan olmustuk
3 tane aşı yapiliyor canım verem karma bi tane daha var unuttum. Ates yapabilir de yapmayabilirde belli olmuyor kontrol etmek lazim surekli

Kizlar bir sorum var sizlere..Benim bebegim sol gogsumu emiyor ama sag gogsumu ememiyor.Sutum var ama sag gogsumun ucu yok.Emzirmeye calisiyorumordan sutum azalmasin o taraftan diye ama cok kucuk ucunu alamiyor.Bagiriyor ,agliyor.Hep soldan emiyor.Bugun baktim sol gogsum kocaman ama sag gogsum resmen sönmüs balon gibi olmus.Pompayla sagmak geldi benim aklima.Nasil olur acaba??

Pompada uç çıkarır birde şırınganın uç kısmını tamamen kesip meme ucunu içine koyup çektiriyorlar,

2.ay aşısı verem asisimi? Ona giderkenmi calpol vereceksiniz? Bizimde 28 ocakta randevumuz çok acirmi ateş yaparmiki? 1.ay aşısı hepatit bacaktan olmustuk
İkinci ay aşısında 3 tane aşı yapılıyor ikisi bacaktan biri koldan. Bacaktan olanlar karma koldan olan ise verem aşısı. Verem aşksı derinin altına yapılıyo ve 2 gün su değdirilmemesi gerekiyor. Gitmeden önce banyosunu yaptırın. Koldan olan ağrı yapıyo biraz huzursuz oluyolar

Bende sürekli sol göğsümü veriyorum sebebi sağ göğsümün ucu çok büyük neden bilmiyorum o yüzden pek iyi tutamıyo. Sürekli sol göğsümü verdiğim için öbüründe süt azalıyo o yüzden sağıyorum onu her sabah. Bide neden bilmiyorum o göğsümle emzirmeyi sevmiyorum sanki ordan iyi ememiyo.

Ben en çok nefessiz kalıp tıkanacak diye korkuyorum, çok ağlıyor benimki de. Mantıklı aslında rotayı erteleyelim bizde. Ne zormuş

Valla birden fazla yere gidip cocugunda aleeji olanlarla d agorustum Hacetepe de kan ayrisyirma yapildi o zaman anlasildi , o an losemi kindersiniz baska hangi hastalik derseniz ihtimal icindeydi Allah korusun , ben o sekilde anlattm kolay anlasilsin die daha cok bebegin bagirsak enzimlerinin yeterli olduhu doneme denk geliyor hareket kisiti gectigi icin, kabaca oturmaya baslayip kaba moyor hareketleri yapabildgi donem yani..
Kabarmalar hep vardi yuzunde boynunda bazen vucudunda, hatta tum vucutta vardi teshis kondugunda pul pul nokta nokta kirmizi toplu igne gibiydi cok aglamisti oncesinde..
Sadece sut deil dana eti yedigimde hatta kurban bayraminda oyle ishal olmstu ki dana eti de yemeyi kesmistim kendimce..
Yani cok haklosin anlatimima bakarak oyle bi doktor olsa ben de ciddiye almazdim rapor filam cikarmislardi hatta ozel mamasi vardi almstik kutu kutu kullanamamistik

Pompa benim göğüs ucumu baya büyütüyor, ucu çıkrsa bebiş emmeye başlar belki denemekte fayda var

Sut alrejsi deyip gecmemek lazim, 3 yasinda alerji takibine balsadik hatta alerjik astim oldu kizim cok sukur 6 yasinda atlatti onu da.. Oneriniz icin tesekkurler ama bu platformda hastalik konisu olinca yuzeysel geciyo insan, fazla endiselenmesinler die..
Ama cok haklisinjz doktorlarin teshisleri konusunda herkese guven olmuyor

Kızlar benim saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı, benzer durum yaşayan var mı?

Kizlar cok kotuyum gogsum eskisi gibi degil o dolgunluk yok sadece sag gogsum doluyor sol gogsumde bisey yok sonuk balon gibi kizimin Yuzunde sivilceye benzer seyler var ozellikle cene kisminda yuzundekiler gecmeye basladi ama alin kismindaki sac dipleri dolmus ne napacagimi bilmiyorum cok korkuyorum sutum kesilecek diye esim hayir doluyor eskisinde daha cok iciyor buyudu diyor ama ben oyle olmadigini dusunuyorum dun rezene cayi Aldim icmeye basladim biri bi akil versin napacagimi bilmiyorum

Meme terbiyesi olmuş eskisi gibi dolgun olmaz bebek emince dolar. Sivilce gibi şeyler kilo aldığı için çıkar diye biliyorum sütün yağlı olduğu için çıkıyor

Meme terbiyesi olmuş eskisi gibi dolgun olmaz bebek emince dolar. Sivilce gibi şeyler kilo aldığı için çıkar diye biliyorum sütün yağlı olduğu için çıkıyor
Kusura bakmayin meme terbiyesi ne oluyor bilmiyorum aciklarmisiniz?

Sivilceleri bu sekilde

Eklentiler

• 20200107_154701.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 121
  • 20200107_154644.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 121

Ben de bugün yaptırdım. Ateş yok çok şükür ama yaptırdığımızdan bu yana huysuz ve derin uyuyamıyor. Bu saat oldu hâlâ uyanık

32 gunluk bebek icin meme terbiyesi erken degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…