Biz sabah olduk asiyi aksam 6da verdim cok aglayinca 1 cay kasigi calpol eger yine kotu olursa saat 12de vericem bide ates yok şükürOff iki ay aşısın dan bende çok korkuyorum bize 16 ocağa gün verdi hemşire ilk kızımda aşıyı vurdurmadan calpol vermiştim bi çay kaşığı bunda ateşlenirse vermeyi düşünüyorum
Evet ates ve agri yapan karma aşı dedikleriymisDün olduk aşıları, huysuzluğu oldu bende yarım fitil attım bugun daha iyi ateş yapmadı bacağa yapılan aşıların biri ağrı yapıyor.
3 tane aşı yapiliyor canım verem karma bi tane daha var unuttum. Ates yapabilir de yapmayabilirde belli olmuyor kontrol etmek lazim surekli2.ay aşısı verem asisimi? Ona giderkenmi calpol vereceksiniz? Bizimde 28 ocakta randevumuz çok acirmi ateş yaparmiki? 1.ay aşısı hepatit bacaktan olmustuk
Aman yarabbi vallami kıyamam ya.sifa olsun tabikide çok agliyorlar ya3 tane aşı yapiliyor canım verem karma bi tane daha var unuttum. Ates yapabilir de yapmayabilirde belli olmuyor kontrol etmek lazim surekli
Pompada uç çıkarır birde şırınganın uç kısmını tamamen kesip meme ucunu içine koyup çektiriyorlar,Kizlar bir sorum var sizlere..Benim bebegim sol gogsumu emiyor ama sag gogsumu ememiyor.Sutum var ama sag gogsumun ucu yok.Emzirmeye calisiyorumordan sutum azalmasin o taraftan diye ama cok kucuk ucunu alamiyor.Bagiriyor ,agliyor.Hep soldan emiyor.Bugun baktim sol gogsum kocaman ama sag gogsum resmen sönmüs balon gibi olmus.Pompayla sagmak geldi benim aklima.Nasil olur acaba??
İkinci ay aşısında 3 tane aşı yapılıyor ikisi bacaktan biri koldan. Bacaktan olanlar karma koldan olan ise verem aşısı. Verem aşksı derinin altına yapılıyo ve 2 gün su değdirilmemesi gerekiyor. Gitmeden önce banyosunu yaptırın. Koldan olan ağrı yapıyo biraz huzursuz oluyolar2.ay aşısı verem asisimi? Ona giderkenmi calpol vereceksiniz? Bizimde 28 ocakta randevumuz çok acirmi ateş yaparmiki? 1.ay aşısı hepatit bacaktan olmustuk
Dr umuza sordum vermeyin dedi. Ateş olursa verin dedi.Bana da dediler 2öay aşısına gitmeden calpol ver öyle yapcam sen neden öyle yapmaktan vazgeötşn5
Bende sürekli sol göğsümü veriyorum sebebi sağ göğsümün ucu çok büyük neden bilmiyorum o yüzden pek iyi tutamıyo. Sürekli sol göğsümü verdiğim için öbüründe süt azalıyo o yüzden sağıyorum onu her sabah. Bide neden bilmiyorum o göğsümle emzirmeyi sevmiyorum sanki ordan iyi ememiyo.Kizlar bir sorum var sizlere..Benim bebegim sol gogsumu emiyor ama sag gogsumu ememiyor.Sutum var ama sag gogsumun ucu yok.Emzirmeye calisiyorumordan sutum azalmasin o taraftan diye ama cok kucuk ucunu alamiyor.Bagiriyor ,agliyor.Hep soldan emiyor.Bugun baktim sol gogsum kocaman ama sag gogsum resmen sönmüs balon gibi olmus.Pompayla sagmak geldi benim aklima.Nasil olur acaba??
Bende cok stresliydim ya evet cok agladi malesef bazi bebekler pek aglamiyor ama benimki kan alinirken falanda cok agliyor biraz canı tatli galiba anasına cekmis bide susup susup tekrar agliyor gozunden yas gelmesine dayanmiyorumbence rotayı baska gun yaptirin ya 3 tane bile cok bide 4 olmasin yazik yavruya bize rotayi yaptiracaksan 3. Ayda yapariz dedi
Valla birden fazla yere gidip cocugunda aleeji olanlarla d agorustum Hacetepe de kan ayrisyirma yapildi o zaman anlasildi , o an losemi kindersiniz baska hangi hastalik derseniz ihtimal icindeydi Allah korusun , ben o sekilde anlattm kolay anlasilsin die daha cok bebegin bagirsak enzimlerinin yeterli olduhu doneme denk geliyor hareket kisiti gectigi icin, kabaca oturmaya baslayip kaba moyor hareketleri yapabildgi donem yani..Sana ters gelebilir ama bana 2 aylıkken süt alerjiniz var diyene kesinlikle inanmazdım bu 3.çocuğum ilk çocukta oyle çok hatalı teşhisle olaylar yaşadımki şuan hepsi komik geliyor... Süt alerjisi için sütün bebeğin ağız kenarına değdiği anda öbek öbek kızarması kabarması gerekir. Kırmızı noktalar kakada kan olması kusma bana farklı durumları işaret eder. Bebeğin oturunca geçebilir denmesinden ziyade bilimsel olarak bebeğin belli süre sonra artık süt proteinini hazmedebildiğinde alerjisi geçecek demesini beklerdim doktorun. Oturunca geçebilir diyen doktoruda ciddiye almazdım. Lütfen yanlış anlama ahkam kesmek gibi gelebilir fakat , sağlık sistemi doktorluk çok farklı yerlere geldi size alerji var denmesi boşyere yapılan tahlil teşhis kontroller hepsini anlıyor ve farklı bi açıdan bakıyorum.
Pompa benim göğüs ucumu baya büyütüyor, ucu çıkrsa bebiş emmeye başlar belki denemekte fayda varKizlar bir sorum var sizlere..Benim bebegim sol gogsumu emiyor ama sag gogsumu ememiyor.Sutum var ama sag gogsumun ucu yok.Emzirmeye calisiyorumordan sutum azalmasin o taraftan diye ama cok kucuk ucunu alamiyor.Bagiriyor ,agliyor.Hep soldan emiyor.Bugun baktim sol gogsum kocaman ama sag gogsum resmen sönmüs balon gibi olmus.Pompayla sagmak geldi benim aklima.Nasil olur acaba??
Sut alrejsi deyip gecmemek lazim, 3 yasinda alerji takibine balsadik hatta alerjik astim oldu kizim cok sukur 6 yasinda atlatti onu da.. Oneriniz icin tesekkurler ama bu platformda hastalik konisu olinca yuzeysel geciyo insan, fazla endiselenmesinler die..Sana ters gelebilir ama bana 2 aylıkken süt alerjiniz var diyene kesinlikle inanmazdım bu 3.çocuğum ilk çocukta oyle çok hatalı teşhisle olaylar yaşadımki şuan hepsi komik geliyor... Süt alerjisi için sütün bebeğin ağız kenarına değdiği anda öbek öbek kızarması kabarması gerekir. Kırmızı noktalar kakada kan olması kusma bana farklı durumları işaret eder. Bebeğin oturunca geçebilir denmesinden ziyade bilimsel olarak bebeğin belli süre sonra artık süt proteinini hazmedebildiğinde alerjisi geçecek demesini beklerdim doktorun. Oturunca geçebilir diyen doktoruda ciddiye almazdım. Lütfen yanlış anlama ahkam kesmek gibi gelebilir fakat , sağlık sistemi doktorluk çok farklı yerlere geldi size alerji var denmesi boşyere yapılan tahlil teşhis kontroller hepsini anlıyor ve farklı bi açıdan bakıyorum.
Meme terbiyesi olmuş eskisi gibi dolgun olmaz bebek emince dolar. Sivilce gibi şeyler kilo aldığı için çıkar diye biliyorum sütün yağlı olduğu için çıkıyorKizlar cok kotuyum gogsum eskisi gibi degil o dolgunluk yok sadece sag gogsum doluyor sol gogsumde bisey yok sonuk balon gibi kizimin Yuzunde sivilceye benzer seyler var ozellikle cene kisminda yuzundekiler gecmeye basladi ama alin kismindaki sac dipleri dolmus ne napacagimi bilmiyorum cok korkuyorum sutum kesilecek diye esim hayir doluyor eskisinde daha cok iciyor buyudu diyor ama ben oyle olmadigini dusunuyorum dun rezene cayi Aldim icmeye basladim biri bi akil versin napacagimi bilmiyorum
Kusura bakmayin meme terbiyesi ne oluyor bilmiyorum aciklarmisiniz?Meme terbiyesi olmuş eskisi gibi dolgun olmaz bebek emince dolar. Sivilce gibi şeyler kilo aldığı için çıkar diye biliyorum sütün yağlı olduğu için çıkıyor
Sivilceleri bu sekildeMeme terbiyesi olmuş eskisi gibi dolgun olmaz bebek emince dolar. Sivilce gibi şeyler kilo aldığı için çıkar diye biliyorum sütün yağlı olduğu için çıkıyor
Bizim gibi 2 aylik olanlar var mi ? Bugun 2 ay aşılarımızı olduk atesi yok cok sukur ama cok huysuz surekli ağlıyor memede bile susmuyor sanırım ağrısı var içim gidiyorsimdi 1 çay kaşığı calpol verdim ağrısı hafiflesin diye. Var mi bu aralar 2 ay aşısı olanlar
32 gunluk bebek icin meme terbiyesi erken degilmiMeme terbiyesi olmuş eskisi gibi dolgun olmaz bebek emince dolar. Sivilce gibi şeyler kilo aldığı için çıkar diye biliyorum sütün yağlı olduğu için çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?