2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim 2.ay aşımız 16 ocakta..Banyo yaptırıp götürücem çünkü 3gün yıkanmıyor bebek.
Ateş olasılığına karşı fitil aldım.En etkili yöntem o.
Bide kızlar,ben her emzirmede oğlumun alt ve üst dudağını parmaklarimla duzeltiyorum.Ağzını tam açmayınca,dudaklar meme ucuyla birlikte içeri gömülüyor.Parmaklarimla dudakları dışarı doğru duzeltiyorum.Bu sayede hiç yara olmadı meme uçlarım
Ayrıca emzirirken kulaklarının kıvrılmamasına dikkat edin bu sıralar..Tam kepçeleşme zamanları çünkü

Bende nukun silikon göğüs ucunu aldım ama bir işe yaramadı kızım almadı ağzına büyük geldi biraz zorlardım kuscak gibi oldu sağarken taktım biraz acıyı hafifletti ama düzgün sağılmıyor da napcam bilmiyorm valla sapmaktan da yara oldu benim sen bol bol sağ sağdıkca süt artıyor

Bizim sağlık ocagindaki ebemiz -ki çok tecrübelidir çok güvenirim kendisine- ve aile hekimimiz erkek bebeklere fitili önermiyor ya, çocuk doktoru bana da aldırdı, bi şey olursa bunu kullan dedi. Ama sağlık ocağı kullanma diyor, ilerde duygu durum bozukluğuna yol açabilir diyor. Garip geldi bana biraz ama kafamıda karıştırdı açıkçası

32 gunluk bebek icin meme terbiyesi erken degilmi
Yok hayır erken değil artık beyin bebek istediğinde üretiyor sütü ne zaman talep olursa. Zaten sürekli dolgun göğüsler bize zorluk yaratır. Benim göğüslerim de sönmüş balon gbi ama bebeğimin ağzının salyası değdğinde hemen süt doluyor. Sivilceler tam da tahmin ettiğimden. Yağlı bi sütün var bence bebeğe yarıyor ve kilo alıyor.

Icim rahatladi canim benim cok tesekkur ederim cok stres yapmaya baslamistim iyiki cevap verdin sagol

Icim rahatladi canim benim cok tesekkur ederim cok stres yapmaya baslamistim iyiki cevap verdin sagol
Ne demek cnm bnmde göğüslerim bi aylıkken terbiye oldu korkma sütün kesilmez azalmaz, aksine bebeğin büyüdüğü için daha kuvvetli çekecek çoğalacak sütün. Sivilce çıkması da çok iyi bişey yağlı sütü alıyor bebeğin maşallah

İki ay aşısı fitil kullanacak kadar ateşi yükseltmez sanırım. Doktora danışmadan kullanılmamalı. Büyük kızıma da 39u geçmeden fitil vermedim hiç.

Kızlar benim saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı, benzer durum yaşayan var mı?
Kaç aylık oldu 3 aylık olunca saçlar dökülmeye başlıyor ilk oğlumda benim de bayağı dökülmüştu artık hormonlar değiştiği için normal dökülmesi

Bizim de normalde pazar günü 2 aylık oluyoruz ama 17 ocağa randevu verdi aşı için rotayı 3. Ayda yaptıracağız 3 aşı çok zaten umarım ateş çıkmaz ilk oğlumda çıkmamıştı her ihtimale karşı calpol alayım

Bir keresinde 6 saat emzirememiştim o zamn sertleşmişti onun dışında doluluk olmuyor artık, kazara göğsüme dokunduğunda bi gerginlik oluyor süt iniyor o zmn anlıyorum dolduğunu

Kaç aylık oldu 3 aylık olunca saçlar dökülmeye başlıyor ilk oğlumda benim de bayağı dökülmüştu artık hormonlar değiştiği için normal dökülmesi
Daha yeni 1 aylığız, durdurmak için bi çözüm var mı acaba

Bir keresinde 6 saat emzirememiştim o zamn sertleşmişti onun dışında doluluk olmuyor artık, kazara göğsüme dokunduğunda bi gerginlik oluyor süt iniyor o zmn anlıyorum dolduğunu
Evet eski dolgunluk oldugu zaman bir agri oluyor ya anlik bisey. Yine oluyor ama yumusak, o dolgunluk yok

Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl ne zaMan bunların uyku düzeni oturacak bir gün gündüz güzel uyuyor bir gün bütün gün en uzun uyuduğu yarım saat oluyor bu aralar böyle gece 12 den önce uyumuyor bir sabah uykularımiz iyi

Bizimki gece 3 te uykuya daliyor sizin saatiniz Gayet iyi. Yanlis degilsem 4. Ayda duzene giriyor diye biliyorum

Bizim çok dengesiz, 2 gün önce hiç uyumadı, ölüyorum sandım. Dünden beride habire uyuyor. Bir de sürekli salya çıkarmaya başladı, aşırı derecede. Var mı salyası başlayan ya erken değil mi

Benimki 12 de uyusa ben şükrediyorum bi kaç kere 12 de uyudu sadece 3 de 4 de uyuyor gazdan uykusu var ama uyuyamıyo ağlıyo ıkınıyo kızarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…