2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canm yemeklerine kimyon Atmayı denedin mi gazı hafifletiyor birde nutrupy milk tea çayı var oda çok faydalı anne çayı diye geçiyor bir dene istersen ben içiyorum gazı hafif oluyo kızın
Kimyon atıyoeum canım kimyon çayı rezene de içiyorum ama dedigin çayı yeni duydum eczanede mi satılıyo

Kizlar medela markasi silikon ucunu kullaniyorum o cok iyi. Meme ucu bedenini verilen kagitla olcuyorsun ona gore aliyosun ben kullandim cokta memnun kaldim hatta kizimi silikonsuzda emzirebiliyorum turkiyede varsa dene derim ben
Türkiyede yok galiba internetten baktım da bulamadım dediğin özellikte

Benim kurtarıcım valla otribebe almıştık ..Serum fizuolojiği sıkıyorum yumuşuyor önce sonra içine kadar da sokuyorum sorun olmuyor başta ağlıyordu şimdi o kadar ağlamıyor
Bizde de o var ama ben içine kadar sokamıyorum ya çok tepiniyor gözleri çıkarıyor böyle içim gidiyo geri çekiyorum bayadır kullanmamıştım aspiratörü iki gün önce banyo yaptırdık üşüttü burunları çok dolu

Bizim kız da usutmus burun tıkalı soğanla uyuyor sürekli uyanıyor zaten de her aşıdan sonra huy değiştiriyorlar genelde kizlar hazırlıklı olun biz daha ilk aşıyı yaptirmadik bakslim nasıl olacak

Kizlar spiral taktıran var mı aranızda ne yapacaksınız yoruma ihtiyacım var

Kizlar bugun kontrolu vardi kizimin
Atopik dermatit (egzama) olmuş.Bebeklik egzamasi 2 yasina kadar gecer ama dikkat etmen lazim dedi.Moralim bozuldu.Hassas bunyesi.Ek gidaya da geç başlaman lazim bunyesi alerjik dedi.Verebildigim kadar anne sutu vermem lazim.Mustela nin losyonunu verdi.Bir de şampuan olarak onu kulla dedi..Sabun ve lif kullanmayi yadakladi banyoda ve saf su ile yika dedi.Sampuan her yikamada kullanma dedi.Onun disinda gelisimi iyi.2 aylik oldu kizim.Kilosu 5 kilo 300 gram boyu 58 cm olmuş.

Ben otribebe kullaniyorum.Rahat temizliyorum.

Kızlar deterjan ne kullanıyorsunuz bizim kaka lekeleri geçmiyor unibaby nin sıvı deterjanıni kullanıyorum leke duruyor öylece siz ne yapıyorsunuz

Bizim kız da usutmus burun tıkalı soğanla uyuyor sürekli uyanıyor zaten de her aşıdan sonra huy değiştiriyorlar genelde kizlar hazırlıklı olun biz daha ilk aşıyı yaptirmadik bakslim nasıl olacak
Soğan iyi geliyor mu uyurken yanına mi koycam soğanı bizimkide üşüttü çok dolu burunları uyuyamıyor o yüzden hapşırınca mukus çıkarıyor dışarıdakileri cekiyorum aspiratörle
Bu arada ben taktırmadım spiral düşünmüyorum da valla :) sezeryan oldu benim dikiş yerlerinde hala hissiyatsizlik var ne zaman geçcek acaba bilen var mi ?

Maşallah kuzuya benimkinin kafasında da kabuk gibi yaralar var sivilceden mi oldu acaba yoksa unibaby şampuan kullandık ondan mı bilemedim egzama için krem vs bişey verdi mi lif kullanıyordum ben onuda kullanmayım bari

Maşallah kuzuya benimkinin kafasında da kabuk gibi yaralar var sivilceden mi oldu acaba yoksa unibaby şampuan kullandık ondan mı bilemedim egzama için krem vs bişey verdi mi lif kullanıyordum ben onuda kullanmayım bari
Mustela kullan cnm en iyisi konak da yapmıyor

Kızlar deterjan ne kullanıyorsunuz bizim kaka lekeleri geçmiyor unibaby nin sıvı deterjanıni kullanıyorum leke duruyor öylece siz ne yapıyorsunuz
Ben de unibabay deterjanı kullanıyorum ama hiç kaka lekesi kalmıyor bende memnunum ben ama arkadaşlarım roxy öneriyor Bitince deniycem bakalm

Kızlar ben doğumdan bu yana 3 kere adet oldum nerdeyse 15 günde bir geliyor neden acaba hormonlar mı bozuldu noldu :/ anlamadım anne çaylarından kullanıyorum rezene içerikli onlar yapmış olarabilir mi rezene de fitoöstrojen varmış stok yapmıştım bitsin bırakıcam ya onları çok şekerli hiç şeker sevmem ben sütüm yeterli çok şükür ama şu adet kafama takılıyor :/

Adet
Adet Olduğundan emin misin lohusa kanaması olmasın ara ara gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…