- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Geçmiş olsun suyu sırt üstü pozisyonda dökün elinizle siper ederek.telas yapmayın çıkarmıştır şimdiye kadarKızlar dün akşam 2.kez kızımı banyo yaptırıyorduk yalnız (eşimle) daha önce hep annemlerle yıkamıştım ilk yıkamamız çok iyiydi bunda beceremedik ya en son durulama suyuyla başından suyu dökelim derken Anlık kafasını kaldırdı ve biraz su yuttu sonra da nefessiz kaldı çok korktum hemen ters çevirdim sırtına vurdum doğrumu yaptım bilmiyorumsonra öksürdü kendine geldi çok ağladı Hemen emzirdim nasıl sinirli emiyordu yavrum oda çok korktu Allah bidaha yaşatmasın bütün gece etkisinde kaldım resmen emdikten sonra da baya kustu yuttuğu suyu cıkarmıştır diye düşündüm temiz şuydu ama bişey olcak diye korktum çok sudan bişey olmaz dimi kızlar ofıfof
Faydası okuyor mu benim kızıma hiç bişeyin faydası olmuyo sanki bi geçseydi şu gaz sorunu önceden gece oluyordu ağlıyordu şimdi gündüzde uyumamaya ağlamaya basladı napcam bilmiyorum hiçbi iş yapamaz oldum azalacak derken artıyor sankiProbiyotik enterogis. Gaz damlasi nurse harveys
Bence faydasi olmuyor yani kullandigim halde bu durumdaysa kullanmasam nasil olur bu cocuk bilmiyorum aşırı gazlı ve kakasini da ağlayarak yapıyor kabiz olmamasina ragmen. Butun doktorlar normal diyor nasil normal oluyor bilmiyorum tamam gaz olacak onu gectim artik ama kakasi neden boyle bilmiyorum gunde 4 defa kaka yapiyorsa 1ini sakince diger 3unu bağır çağır zar zor yapiyorFaydası okuyor mu benim kızıma hiç bişeyin faydası olmuyo sanki bi geçseydi şu gaz sorunu önceden gece oluyordu ağlıyordu şimdi gündüzde uyumamaya ağlamaya basladı napcam bilmiyorum hiçbi iş yapamaz oldum azalacak derken artıyor sanki
Kızlar bebeğim iyice emmemeye başladı silikon uç kullanıyorum kaç gündür iyice kavga ediyor günde 1 2 kere anca tutturabiliyorum gerisi mama ya çok üzülüyorum sütüm de yenş yeni güzel doldı budeda o emmiyor göğüslerim ağrıyor her seferinde fırsat bulup sağamıyorum ki gün içinde uyursa ancak iş yemek derken fırsat kalmıyor uykum bile yok yorgunum çok. Napcam bilmiyorum diyorum sağlık ocağına gideyim orada emzirme için yardımcı olurlar mı acaba ya
Kızlar dün akşam 2.kez kızımı banyo yaptırıyorduk yalnız (eşimle) daha önce hep annemlerle yıkamıştım ilk yıkamamız çok iyiydi bunda beceremedik ya en son durulama suyuyla başından suyu dökelim derken Anlık kafasını kaldırdı ve biraz su yuttu sonra da nefessiz kaldı çok korktum hemen ters çevirdim sırtına vurdum doğrumu yaptım bilmiyorumsonra öksürdü kendine geldi çok ağladı Hemen emzirdim nasıl sinirli emiyordu yavrum oda çok korktu Allah bidaha yaşatmasın bütün gece etkisinde kaldım resmen emdikten sonra da baya kustu yuttuğu suyu cıkarmıştır diye düşündüm temiz şuydu ama bişey olcak diye korktum çok sudan bişey olmaz dimi kızlar ofıfof
Sağol canm Allah yaşatmasın kimseye bir daha ilk kez o şekilde yıkamıştık ama bu sefer yüzünü sıvazlıyım derken eşim De suyu fazla kaçırdı anlık oldu herşeyCanım sağlık ocağına git mutlaka, daha öncede yazmıştım sanırım sana ben, ben ilk hafta mamada verdim bebeğime sütüm yok sanıyordum ama sağlık ocağında ebeler bu işin ustası, ben o günden beri hic mama vermedim. Bi şekilde hallediyorlar.
Çok geçmiş olsun canım, o hissi o korkuyy iyi bilirim. Benimde başıma emzirirken geldi, tam tıkanma yaşadık. Berbat bir şey, arkadaşlar yazmışlar da bende yazayım, yuzu asagi bakacak sekilde yika bebegini, o zaman sorun olmaz.
Kızlar oğlumu uyutmak icin çok kolay bi yol buldum, iki dakika sürmüyor. Telefondan fön makinesi sesi açıyorum emzirirken, bi yandanda kaşlarının ortasından kafasının ortasına kadar hafif hafif okşuyorum, öyle okşayınca resmen kedi yavrusu gibi oluyor, kapaniveriyor gözleri :) deneyin işe yarayacak. Bütün gün uyudu pamuk gibi.
Canım gitrşm sağlık ocağına. O da tutturamadı dedi ama uğraş. Bide mama vereceksen avent bibeton ile ver dedi. Göğüs ucu da avent in kini aldım bakalım deniycem inşallah tutar. Çok zor durumdayım çık bağırıyor meme ile savaşıyor ama tutsun istiyorum memelerim çok şilti ağrıyor. Sağıyorum ama onunla boşalmıyor ki tamCanım sağlık ocağına git mutlaka, daha öncede yazmıştım sanırım sana ben, ben ilk hafta mamada verdim bebeğime sütüm yok sanıyordum ama sağlık ocağında ebeler bu işin ustası, ben o günden beri hic mama vermedim. Bi şekilde hallediyorlar.
Çok geçmiş olsun canım, o hissi o korkuyy iyi bilirim. Benimde başıma emzirirken geldi, tam tıkanma yaşadık. Berbat bir şey, arkadaşlar yazmışlar da bende yazayım, yuzu asagi bakacak sekilde yika bebegini, o zaman sorun olmaz.
Kızlar oğlumu uyutmak icin çok kolay bi yol buldum, iki dakika sürmüyor. Telefondan fön makinesi sesi açıyorum emzirirken, bi yandanda kaşlarının ortasından kafasının ortasına kadar hafif hafif okşuyorum, öyle okşayınca resmen kedi yavrusu gibi oluyor, kapaniveriyor gözleri :) deneyin işe yarayacak. Bütün gün uyudu pamuk gibi.
Canım gitrşm sağlık ocağına. O da tutturamadı dedi ama uğraş. Bide mama vereceksen avent bibeton ile ver dedi. Göğüs ucu da avent in kini aldım bakalım deniycem inşallah tutar. Çok zor durumdayım çık bağırıyor meme ile savaşıyor ama tutsun istiyorum memelerim çok şilti ağrıyor. Sağıyorum ama onunla boşalmıyor ki tam
Evet oyle.Dokununca sert orasi ve pullanma oldu..Bakalim yarin gidecegim.Insallah ciddi bir sey degildir..Bizimde yanaklarda ve cenede var. Aile hekimi opmekten olabilir dedi aslinda yüzünü sadece ben opuyorum (anneye serbest) mustelanin bi nemlendiricisini onerdi hemde onarici etkiye sahip 2 gundur onu kullaniyorun herseye surebilirsin dedi yuzunu falan cizerse vs. Suan onu kullaniyorum insallah faydasi olur hafif kirmizi ve puturlu yanaklari. Puruzsuz degil
Aynen benimkide öyle kakasını yaparken ıkınıyo zorluyo kızarıyo kabız değil günde 6 7 kere de kaka yapıyo bazen az bazen cok ama cok gazı var sürekli ıkınıyo ne zaman gececek cok merak ediyorum bugun 10.30 da uyandı bölük bölük uyudugu bir saat etmez dogru düzgün uyumadı hiç gittikçe daha mı cogalıyor ney anlamadmBence faydasi olmuyor yani kullandigim halde bu durumdaysa kullanmasam nasil olur bu cocuk bilmiyorum aşırı gazlı ve kakasini da ağlayarak yapıyor kabiz olmamasina ragmen. Butun doktorlar normal diyor nasil normal oluyor bilmiyorum tamam gaz olacak onu gectim artik ama kakasi neden boyle bilmiyorum gunde 4 defa kaka yapiyorsa 1ini sakince diger 3unu bağır çağır zar zor yapiyor
Banada oyle geliyo sanki azalacagina cogaliyomus gibiAynen benimkide öyle kakasını yaparken ıkınıyo zorluyo kızarıyo kabız değil günde 6 7 kere de kaka yapıyo bazen az bazen cok ama cok gazı var sürekli ıkınıyo ne zaman gececek cok merak ediyorum bugun 10.30 da uyandı bölük bölük uyudugu bir saat etmez dogru düzgün uyumadı hiç gittikçe daha mı cogalıyor ney anlamadm
Aynen bazen bende ağlıyorum insan dayanamıyor öyle çaresiz ağlamasına kücücük bebeğin doğru düzgün uyku da yok. 54 gün bitti bugun bizimde işte insallah dediğin gibi 3.ayda biterBanada oyle geliyo sanki azalacagina cogaliyomus gibiseninki ne kadarlik oldu ? Benimki 64 günlük son 1 ay diye teselli ediyorum kendimi insallah dedikleri gibi 3 aydan sonra azalir gazı yavrum her seferinde uykusundan gaz sancisiyla aglayarak ikinarak uyaniyo uyku kalitesini cok etkiliyo bu gaz illeti surekli bölünüyor acı cekiyor cok üzülüyorum onu oyle görünce
Canm yemeklerine kimyon Atmayı denedin mi gazı hafifletiyor birde nutrupy milk tea çayı var oda çok faydalı anne çayı diye geçiyor bir dene istersen ben içiyorum gazı hafif oluyo kızınAynen benimkide öyle kakasını yaparken ıkınıyo zorluyo kızarıyo kabız değil günde 6 7 kere de kaka yapıyo bazen az bazen cok ama cok gazı var sürekli ıkınıyo ne zaman gececek cok merak ediyorum bugun 10.30 da uyandı bölük bölük uyudugu bir saat etmez dogru düzgün uyumadı hiç gittikçe daha mı cogalıyor ney anlamadm
Benim kurtarıcım valla otribebe almıştık ..Serum fizuolojiği sıkıyorum yumuşuyor önce sonra içine kadar da sokuyorum sorun olmuyor başta ağlıyordu şimdi o kadar ağlamıyorKızlar burun aspiratörünü rahat kullanabiliyor musunuz biz çok zorlanıyoruz burnunu temizlerken durmuyor kızım birde çekmeye başlayınca nefes alamıyor gibi geliyor bana burnuna tam sokamıyoruz o yüzden gözleri büyütüyor hemen(
Bebekler ilk 6 ay sadece burunlarından nefes alıyor.Tabiki burun aspiratörü anlık nefesini kesiyor bebeğin.Çok uzun süreli çekmeyin sakın,kısa aralıklarla,nefes almasına imkan vererek kullanın.Kızlar burun aspiratörünü rahat kullanabiliyor musunuz biz çok zorlanıyoruz burnunu temizlerken durmuyor kızım birde çekmeye başlayınca nefes alamıyor gibi geliyor bana burnuna tam sokamıyoruz o yüzden gözleri büyütüyor hemen(
Aynen ya napacazz bilmiyorum her yaptim is yarimm yemek yaparsam superFaydası okuyor mu benim kızıma hiç bişeyin faydası olmuyo sanki bi geçseydi şu gaz sorunu önceden gece oluyordu ağlıyordu şimdi gündüzde uyumamaya ağlamaya basladı napcam bilmiyorum hiçbi iş yapamaz oldum azalacak derken artıyor sanki
Tesekkur ederim.Ne kadar surede gecti peki?Bakalim doktoru bize ne diyecek yarin.Bizimkinde de tarif ettiğine benzer döküntü olmuştu. Doktor öpğlmekten, yünlü kıyafet giymesinden veya babasında sakal varsa onun sürtünmesinden olabileceğini söylemişti. Banyo yaptırın kendiliğinden geçer demişti
Kızlar burun aspiratörünü rahat kullanabiliyor musunuz biz çok zorlanıyoruz burnunu temizlerken durmuyor kızım birde çekmeye başlayınca nefes alamıyor gibi geliyor bana burnuna tam sokamıyoruz o yüzden gözleri büyütüyor hemen(
Kizlar medela markasi silikon ucunu kullaniyorum o cok iyi. Meme ucu bedenini verilen kagitla olcuyorsun ona gore aliyosun ben kullandim cokta memnun kaldim hatta kizimi silikonsuzda emzirebiliyorum turkiyede varsa dene derim benBen silikon uç aldım ama memeye tam oturmadı kızımda almadı hiç yaralı şekilde emziriyorum napimsende normal memeyi vermeyi dene yada sağ sütünü yemeği iişi boşver uyumaya bak işler bi şekilde yapılır ben yemek yapmadığım zaman eşim işten gelip yapıyor sende öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?