2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun suyu sırt üstü pozisyonda dökün elinizle siper ederek.telas yapmayın çıkarmıştır şimdiye kadar

Probiyotik enterogis. Gaz damlasi nurse harveys
Faydası okuyor mu benim kızıma hiç bişeyin faydası olmuyo sanki bi geçseydi şu gaz sorunu önceden gece oluyordu ağlıyordu şimdi gündüzde uyumamaya ağlamaya basladı napcam bilmiyorum hiçbi iş yapamaz oldum azalacak derken artıyor sanki

Bence faydasi olmuyor yani kullandigim halde bu durumdaysa kullanmasam nasil olur bu cocuk bilmiyorum aşırı gazlı ve kakasini da ağlayarak yapıyor kabiz olmamasina ragmen. Butun doktorlar normal diyor nasil normal oluyor bilmiyorum tamam gaz olacak onu gectim artik ama kakasi neden boyle bilmiyorum gunde 4 defa kaka yapiyorsa 1ini sakince diger 3unu bağır çağır zar zor yapiyor

Canım sağlık ocağına git mutlaka, daha öncede yazmıştım sanırım sana ben, ben ilk hafta mamada verdim bebeğime sütüm yok sanıyordum ama sağlık ocağında ebeler bu işin ustası, ben o günden beri hic mama vermedim. Bi şekilde hallediyorlar.

Çok geçmiş olsun canım, o hissi o korkuyy iyi bilirim. Benimde başıma emzirirken geldi, tam tıkanma yaşadık. Berbat bir şey, arkadaşlar yazmışlar da bende yazayım, yuzu asagi bakacak sekilde yika bebegini, o zaman sorun olmaz.

Kızlar oğlumu uyutmak icin çok kolay bi yol buldum, iki dakika sürmüyor. Telefondan fön makinesi sesi açıyorum emzirirken, bi yandanda kaşlarının ortasından kafasının ortasına kadar hafif hafif okşuyorum, öyle okşayınca resmen kedi yavrusu gibi oluyor, kapaniveriyor gözleri :) deneyin işe yarayacak. Bütün gün uyudu pamuk gibi.

Sağol canm Allah yaşatmasın kimseye bir daha ilk kez o şekilde yıkamıştık ama bu sefer yüzünü sıvazlıyım derken eşim De suyu fazla kaçırdı anlık oldu herşey
Benim kızda beyaz gürültü Sesini çok seviyor hemen uyuyor oda fönn makinesi sesine benziyor YouTube var

Canım gitrşm sağlık ocağına. O da tutturamadı dedi ama uğraş. Bide mama vereceksen avent bibeton ile ver dedi. Göğüs ucu da avent in kini aldım bakalım deniycem inşallah tutar. Çok zor durumdayım çık bağırıyor meme ile savaşıyor ama tutsun istiyorum memelerim çok şilti ağrıyor. Sağıyorum ama onunla boşalmıyor ki tam

Sagimla tam boşalmıyor malesef evet. Şırıngayla fln çek meme ucunu çıkabilir belki. Bağırır yavrucak sinirleniyordur. işin zor Allah kolaylık versin

Evet oyle.Dokununca sert orasi ve pullanma oldu..Bakalim yarin gidecegim.Insallah ciddi bir sey degildir..

Aynen benimkide öyle kakasını yaparken ıkınıyo zorluyo kızarıyo kabız değil günde 6 7 kere de kaka yapıyo bazen az bazen cok ama cok gazı var sürekli ıkınıyo ne zaman gececek cok merak ediyorum bugun 10.30 da uyandı bölük bölük uyudugu bir saat etmez dogru düzgün uyumadı hiç gittikçe daha mı cogalıyor ney anlamadm

Banada oyle geliyo sanki azalacagina cogaliyomus gibi seninki ne kadarlik oldu ? Benimki 64 günlük son 1 ay diye teselli ediyorum kendimi insallah dedikleri gibi 3 aydan sonra azalir gazı yavrum her seferinde uykusundan gaz sancisiyla aglayarak ikinarak uyaniyo uyku kalitesini cok etkiliyo bu gaz illeti surekli bölünüyor acı cekiyor cok üzülüyorum onu oyle görünce

Aynen bazen bende ağlıyorum insan dayanamıyor öyle çaresiz ağlamasına kücücük bebeğin doğru düzgün uyku da yok. 54 gün bitti bugun bizimde işte insallah dediğin gibi 3.ayda biter

Canm yemeklerine kimyon Atmayı denedin mi gazı hafifletiyor birde nutrupy milk tea çayı var oda çok faydalı anne çayı diye geçiyor bir dene istersen ben içiyorum gazı hafif oluyo kızın

Kızlar burun aspiratörünü rahat kullanabiliyor musunuz biz çok zorlanıyoruz burnunu temizlerken durmuyor kızım birde çekmeye başlayınca nefes alamıyor gibi geliyor bana burnuna tam sokamıyoruz o yüzden gözleri büyütüyor hemen (

Benim kurtarıcım valla otribebe almıştık ..Serum fizuolojiği sıkıyorum yumuşuyor önce sonra içine kadar da sokuyorum sorun olmuyor başta ağlıyordu şimdi o kadar ağlamıyor

Bebekler ilk 6 ay sadece burunlarından nefes alıyor.Tabiki burun aspiratörü anlık nefesini kesiyor bebeğin.Çok uzun süreli çekmeyin sakın,kısa aralıklarla,nefes almasına imkan vererek kullanın.

Aynen ya napacazz bilmiyorum her yaptim is yarimm yemek yaparsam super

Tesekkur ederim.Ne kadar surede gecti peki?Bakalim doktoru bize ne diyecek yarin.

Canım bende bi kaç tane markanın aspiratör var, sadece weebaby olanı kullanabildik, eğimli ucu var ve uçlar daha ince diğerlerine göre. Dene derim

Kizlar medela markasi silikon ucunu kullaniyorum o cok iyi. Meme ucu bedenini verilen kagitla olcuyorsun ona gore aliyosun ben kullandim cokta memnun kaldim hatta kizimi silikonsuzda emzirebiliyorum turkiyede varsa dene derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…