2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben sma aldim.Doktorum onerdi.Diger mamalarda seker oldugu icin bebek daha sonra anne sutunu reddedebiliyor dedi.Bu anne sutune cok yakinmis.Aldim koydum cantama.
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Biz probiyotikte kullaniyoruz gaz damlasida. Probiyotik gunde 1 defa 6 damla. Gaz ilaci gunde 3 kez 7ser damla. Birde d vitamini var siz kullanmiyormusunuz d vitamini ?

Biz probiyotikte kullaniyoruz gaz damlasida. Probiyotik gunde 1 defa 6 damla. Gaz ilaci gunde 3 kez 7ser damla. Birde d vitamini var siz kullanmiyormusunuz d vitamini ?
Probiyotiği ve gaz damlasını hangilerini kullanıyorsunuz

Kızlar bebeğim iyice emmemeye başladı silikon uç kullanıyorum kaç gündür iyice kavga ediyor günde 1 2 kere anca tutturabiliyorum gerisi mama ya çok üzülüyorum sütüm de yenş yeni güzel doldı budeda o emmiyor göğüslerim ağrıyor her seferinde fırsat bulup sağamıyorum ki gün içinde uyursa ancak iş yemek derken fırsat kalmıyor uykum bile yok yorgunum çok. Napcam bilmiyorum diyorum sağlık ocağına gideyim orada emzirme için yardımcı olurlar mı acaba ya

Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?.Biz bugün 3 numaraya geçtik.E bebekten alıyorum bezi ben baby me marka.Cok ta memnunum.2 numara bacaklarını kasmaya başladı
Biz halen 2 numara premium care kullanıyoruz çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum şuan ama baby me de aklımda bulunsun. Baby me nin ıslak mendilini kullanıyorum memnunum.

Ben silikon uç aldım ama memeye tam oturmadı kızımda almadı hiç yaralı şekilde emziriyorum napim sende normal memeyi vermeyi dene yada sağ sütünü yemeği iişi boşver uyumaya bak işler bi şekilde yapılır ben yemek yapmadığım zaman eşim işten gelip yapıyor sende öyle yap

Ya bizde de var kolik cok agladi bu gece acile gotirdukk fenaydii cok gazi var dedi dr lavman yaptialrr rahatladi ama nasi gececek bu yaa bizde esimle sagliiyoruz battaniyedi ama cok yoruluyoruzz zaten 10 dak sonra geri uyaniyoo
Ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle iki gün önce nurse harveys colex şurup aldım damla değil. Çok faydasını görmüş arkadaşım bitkisel bi şurup. Sanki biraz faydası oldu gibi bizede gazını daha çok çıkarmaya başladı.

Kizlar benim bebegimin yanaklari,kulaklari ve kulaklarinin alti boyun kısmı kizardi.Dokuntu oldu.Vucudunun baska yerinde yok.Surekli kontrol ediyorum.Sadece buralarda.Dokundugumda cok sert ve 10 gundur gecmedi. 3 gundur de pul pul oldu o kisımlar.Baska sikayeti olmadigi icin ateş,huzursuzluk vb.2 ay kontrolunu bekledim ama aranizda boyle bir seyle karsilasan var mi?Ya da bilginiz var mi?Neden olmuş olabilir?Yarin doktora gidecegiz ama rn azindan icim rahat etsin o zamana kadar diye sordum.

Kızlar dün akşam 2.kez kızımı banyo yaptırıyorduk yalnız (eşimle) daha önce hep annemlerle yıkamıştım ilk yıkamamız çok iyiydi bunda beceremedik ya en son durulama suyuyla başından suyu dökelim derken Anlık kafasını kaldırdı ve biraz su yuttu sonra da nefessiz kaldı çok korktum hemen ters çevirdim sırtına vurdum doğrumu yaptım bilmiyorum sonra öksürdü kendine geldi çok ağladı Hemen emzirdim nasıl sinirli emiyordu yavrum oda çok korktu Allah bidaha yaşatmasın bütün gece etkisinde kaldım resmen emdikten sonra da baya kustu yuttuğu suyu cıkarmıştır diye düşündüm temiz şuydu ama bişey olcak diye korktum çok sudan bişey olmaz dimi kızlar ofıfof

Teşekkürler.2.800 e yakındı

D vitamini kullanıyoruz ama arada unutuyoruz maalesef onun dışında bişey kullanmıyoruz probiyotiği d vitamini gibi her bebeğe reçete mi ediyorlar?

Bizimde yanaklarda ve cenede var. Aile hekimi opmekten olabilir dedi aslinda yüzünü sadece ben opuyorum (anneye serbest ) mustelanin bi nemlendiricisini onerdi hemde onarici etkiye sahip 2 gundur onu kullaniyorun herseye surebilirsin dedi yuzunu falan cizerse vs. Suan onu kullaniyorum insallah faydasi olur hafif kirmizi ve puturlu yanaklari. Puruzsuz degil

D vitamini kullanıyoruz ama arada unutuyoruz maalesef onun dışında bişey kullanmıyoruz probiyotiği d vitamini gibi her bebeğe reçete mi ediyorlar?
Bazen bende unutuyorum yok hayir her bebege verilmiyor. Bizimki cok gazli o yuzden vermisti doktor. Bide genelde sezeryanla dogan bebeklere oneriliyor diye biliyorum

Geçmiş olsun canım biz başını yıkarken çocuğun sırtını çevirip kafasına suyu öyle döküyoruz önden dökmüyoruz. Hem ağzına hem kulağına şu kaçmıyor

Bizimkinde de tarif ettiğine benzer döküntü olmuştu. Doktor öpğlmekten, yünlü kıyafet giymesinden veya babasında sakal varsa onun sürtünmesinden olabileceğini söylemişti. Banyo yaptırın kendiliğinden geçer demişti

Kızlar oğlumun öğle uykusu hiç yok denecek kadar azaldı.max yarim saat uyuyor gözler açılıyor hemen.birde sürekli emme isteği uyurken bile ağzından çıkarmıyor.sizinkilerde böylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…