Ya arkadaşlar evy baby bebek bezi kullanan varmıydı kardeşimin tavsiyesiyle molfix kullanıyordum ona geçtim.Ama ondan olabilirmi bilmiyorum çok huzursuz oğlum iki gündür. Gündüz zor uyuyor daha doğrusu uyuyor ama çok çabuk uyanıyor ben beze bağladım açıkçası beze şöyle elimle bastırıyorum elim ıslanıyor .Eşimde sağolsun vur deyince öldürmüş internetten 4 paket almış keşke deneyip ona göre alsaydım pişman oldum
MaşallahKızlar benim minno az önce kendi kendine sağa döndü yuvarlanıp. Bende düzelttim bilinçli yapmamıştır diye, sonra 5-6 kere yaptı ben düzeltdikçe
Maşallah
Benim oğlum da dönüyor ama dönük kalamıyor henüz,hemen sırt üstü düzeliyor tekrar
Bizdede durum öyle. Eskiden iki üç güne kaka yapan bebek şimdi saat başı az az kaka yapıyor çiş yok kaka var boş boş bez atıyorum sanki emdiği hemen çıkıyormuş gibi geliyor bana. Gaz çıkarırken bile kaka geliyor.Çoğumuz kabızlıtan şikayetçi, bizde durum tam tersi birkaç gündür..Her bezi kakalı!
Günde kaç bez değiştiriyorum sayısını unuttum artık.Azar azar yapıyor ama mutlaka yapıyor.Kuş gibi hafif bezler öyleki cisini yapmadan kakalı bezi alıyorum altından.Normal mi bu durum acaba?
Aynı evetBizdede durum öyle. Eskiden iki üç güne kaka yapan bebek şimdi saat başı az az kaka yapıyor çiş yok kaka var boş boş bez atıyorum sanki emdiği hemen çıkıyormuş gibi geliyor bana. Gaz çıkarırken bile kaka geliyor.
Çoğumuz kabızlıtan şikayetçi, bizde durum tam tersi birkaç gündür..Her bezi kakalı!
Günde kaç bez değiştiriyorum sayısını unuttum artık.Azar azar yapıyor ama mutlaka yapıyor.Kuş gibi hafif bezler öyleki cisini yapmadan kakalı bezi alıyorum altından.Normal mi bu durum acaba?
Bizdede durum öyle. Eskiden iki üç güne kaka yapan bebek şimdi saat başı az az kaka yapıyor çiş yok kaka var boş boş bez atıyorum sanki emdiği hemen çıkıyormuş gibi geliyor bana. Gaz çıkarırken bile kaka geliyor.
Masallah masallah insallah hep öyle gider. Darısı benim kızımaAllahım oğluma sihirli değnek değdi a dostlarbal oğlum geri geldi bu gece.mışıl mışıl uyudu, yine 2-3 saatte bir kalktı ama emip uyudu hemen, sallamama gerek kalmadı. Altını bile uyurken degistirdim uyanmadı. Bi tek sabah 6da gaz sancısı tuttu biraz huysuzlandı,7de kaka yaptı. Beşiğe koydum uyumadı, yanıma yatırdım hemen uyudu. Ya kabus gibi geceler bitti ya da enerji topluyor hiç uyumayacagi geceler için.
Aman maşallah de :) en çok annenin nazarı degermis❤Allahım oğluma sihirli değnek değdi a dostlarbal oğlum geri geldi bu gece.mışıl mışıl uyudu, yine 2-3 saatte bir kalktı ama emip uyudu hemen, sallamama gerek kalmadı. Altını bile uyurken degistirdim uyanmadı. Bi tek sabah 6da gaz sancısı tuttu biraz huysuzlandı,7de kaka yaptı. Beşiğe koydum uyumadı, yanıma yatırdım hemen uyudu. Ya kabus gibi geceler bitti ya da enerji topluyor hiç uyumayacagi geceler için.
Malesef sınıfçıysanız biraz zor ama doğuda değilsiniz en azından yoksa iki sınufçı zor çıkardınız ordan tabi birde binalarda eskisine göre daha sağlam yapılıyordur diye düşünüyorum.Ben de sınıfçıyim eşim branşçı biraz ordan yırtıyorum tayin konusundaCanım ikimizde sınıfçı olduğumuz için ankarq bize hayal yoksa en çok yaşamak istediğim şehir. Deprem artık her an her yerde olabildiği için korkmuyorum pek aklıma getirmemeye çalışıyorum cnm Rabbım hepimizi korusun
Demekki artık dikkat etmek lazım kanepeye falan koymamak gerek bizimkinde tık yok daha ama belli olmaz .Kızlar benim minno az önce kendi kendine sağa döndü yuvarlanıp. Bende düzelttim bilinçli yapmamıştır diye, sonra 5-6 kere yaptı ben düzelttikçe
Benim gözlemlediğim kadarıyla meme emen bebek biberon emziğinide meme gibi almak istiyor bocalıyor, alamayınca ısırmaya veya öğürmeye çalışıyor. Son ay kilosu düşünce mama verdim baktım biberon istemiyor ama aç, en son parmağımı meme gibi verdim ağzına emmeye başladığında biberonu verdim anında. Bu şekilde sorunsuz bitirdi biberonu.Günde 1 öğün mama vereyim dedim,yok mümkünü yok içmiyor mamayi..Biberonu da yadırgadı çocuk emmiyor ısırıyorKaşıkla denedim yine içmedi.Ama bişey farkettim,bugün daha güzel,daha kuvvetli emdi beni ❤
Annemi emmezsem bana bu tatsız şeyi verecek dedi herhalde,asıldı memeye yavrum
Kızım 8 yaşında rota yaptırmamıştım oğlum 6,5 yaşında ona yaptırmıştım ikiside şuana kadar rota virüs kapıp hasta olmadılar. Şimdiden sonra virüs kapsalarda serumla telafi edebilecek konumdalar. Bu kez rotayı yaptırmayacağım.Bize de önermiyorum dedi doktor menenjit aşılarını söyledi onları öneririm diye iki çeşidini. Sağlık ocağında ki ebe de önermemişti rota aşısını henuz kanitlanmis asilar degil uzerinde calismalr devam ediyir gerekli olsa devlet karsilar falan dedi bizde o yüzden kararsız kaldım hala düşünüyoruz yaptirsak mi diye
Demekki artık dikkat etmek lazım kanepeye falan koymamak gerek bizimkinde tık yok daha ama belli olmaz .
Geçmiş olsun cnm neyseki ucuz atlatmissinizKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Cnm gürültüye alışık olmadığı için olabilir kilo alımı nasıldı bu ayKizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?