2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Senin elin ıslanıyorsa onun poposu da ıslanıyordur canım ya, rahatsız olur çocuk. Onu sa geç pişik olur. Ben premium care kullanıyorum ve günde 8-10 bez değiştiriyorum buna rağmen pişik oldu. Eczaneden trosyd alıp sürdümde anca bugün biraz toparladı. Eski bezinden bi.kucuk paket alıp dene bakalım geçiyormu huzursuzlugu

Kızlar benim minno az önce kendi kendine sağa döndü yuvarlanıp. Bende düzelttim bilinçli yapmamıştır diye, sonra 5-6 kere yaptı ben düzeltdikçe
Maşallah
Benim oğlum da dönüyor ama dönük kalamıyor henüz,hemen sırt üstü düzeliyor tekrar

Çoğumuz kabızlıtan şikayetçi, bizde durum tam tersi birkaç gündür..Her bezi kakalı!
Günde kaç bez değiştiriyorum sayısını unuttum artık.Azar azar yapıyor ama mutlaka yapıyor.Kuş gibi hafif bezler öyleki cisini yapmadan kakalı bezi alıyorum altından.Normal mi bu durum acaba?

Bizdede durum öyle. Eskiden iki üç güne kaka yapan bebek şimdi saat başı az az kaka yapıyor çiş yok kaka var boş boş bez atıyorum sanki emdiği hemen çıkıyormuş gibi geliyor bana. Gaz çıkarırken bile kaka geliyor.

Bizim doktorumuz günde 10 kaka da normal 10 günde bir kaka da demişti. Önemli olan kıvamıymış. Böyle parça parça keçi pisliği gibi ise kabızlık göstergesiymiş. Ya da arka arkaya çok sulu olmamalıymış. Benim oğlum bir aylıken her gün sekiz kere yapardı. Birden 6 gün yapmayınca çok korktuk. Doktora sorduk. Fitil koyduk. Gliserin kansuk fitilin adı. Sonra 4-5 günde bir yapmaya devam etti. Bi daha fitil koymadık. Belki ilki bile gereksizdi. Bir haftadır yeniden günde bir kere yapmaya başladı. Bence bebişte çok ciddi bir huzursuzluk yoksa merak etmeyin.

Aynı evet

Benimde başıma geldi ve söyle bi açıklama edindim kızlar, bebişlerimiz 2. atağında yani 8. haftada kas ve tendomlarin farkına varıp onları sıkıyormuş. Yani popo kaslarını da sıkıyor ve eskiden tek seferde farkında bile olmadan yaptığı kakayi farkedip ıkınıyorum sanıp ikinmiyor, kendini kasıyor. O yüzden zor kaka yapıyor,birazcık birazcık yapıyor. 3. ataktan sonra yani 12. haftadan sonra bebiş iyice hareketlenince geçiyor. Ben gözlemliyorum da şimdilik bu açıklamaya uygun gidiyor Uzay.

Allahım oğluma sihirli değnek değdi a dostlar bal oğlum geri geldi bu gece.mışıl mışıl uyudu, yine 2-3 saatte bir kalktı ama emip uyudu hemen, sallamama gerek kalmadı. Altını bile uyurken degistirdim uyanmadı. Bi tek sabah 6da gaz sancısı tuttu biraz huysuzlandı,7de kaka yaptı. Beşiğe koydum uyumadı, yanıma yatırdım hemen uyudu. Ya kabus gibi geceler bitti ya da enerji topluyor hiç uyumayacagi geceler için.

Masallah masallah insallah hep öyle gider. Darısı benim kızıma

Aman maşallah de :) en çok annenin nazarı degermis❤

Malesef sınıfçıysanız biraz zor ama doğuda değilsiniz en azından yoksa iki sınufçı zor çıkardınız ordan tabi birde binalarda eskisine göre daha sağlam yapılıyordur diye düşünüyorum.Ben de sınıfçıyim eşim branşçı biraz ordan yırtıyorum tayin konusunda

Kızlar benim minno az önce kendi kendine sağa döndü yuvarlanıp. Bende düzelttim bilinçli yapmamıştır diye, sonra 5-6 kere yaptı ben düzelttikçe
Demekki artık dikkat etmek lazım kanepeye falan koymamak gerek bizimkinde tık yok daha ama belli olmaz .

Benim gözlemlediğim kadarıyla meme emen bebek biberon emziğinide meme gibi almak istiyor bocalıyor, alamayınca ısırmaya veya öğürmeye çalışıyor. Son ay kilosu düşünce mama verdim baktım biberon istemiyor ama aç, en son parmağımı meme gibi verdim ağzına emmeye başladığında biberonu verdim anında. Bu şekilde sorunsuz bitirdi biberonu.

Kızım 8 yaşında rota yaptırmamıştım oğlum 6,5 yaşında ona yaptırmıştım ikiside şuana kadar rota virüs kapıp hasta olmadılar. Şimdiden sonra virüs kapsalarda serumla telafi edebilecek konumdalar. Bu kez rotayı yaptırmayacağım.

Demekki artık dikkat etmek lazım kanepeye falan koymamak gerek bizimkinde tık yok daha ama belli olmaz .

Benimkinde de tık yoktu, 1 gün önce elini tutup kendim çektim öğrensin diye, çekip döndürdüm bir kaç kez, bu sabah kendisi dönüverdi.
Evet artık sağına soluna destek koymadan bırakmamak gerek.

Geçmiş olsun cnm neyseki ucuz atlatmissiniz

Geçmişler olsun.Kazaların çoğu kısa mesafeler arasında oluyor.Aman dikkat!

Kizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?

Cnm gürültüye alışık olmadığı için olabilir kilo alımı nasıldı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…