2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birde sizinkiler elleriyle gözünü falan ovusturuyormu?benimki neredeyse gözünü çıkaracak eliyle yahu nasıl korkuyorum
Evet benim kide fena ovuşturuyor baya kızartıyor gözü bu aralar elini Yumruk yapıp ağzına sokuyor sonra da öğürüyor kuscak gibi oluyor :)

Bizimkinin kakasida öyle canım yaptığında çok hareket ettirmeden hemen degistiriyorum yoksa dediğin gibi sırta çıkıyor kaka ben bez ile ilgili olabileceğini düşünmemiştim

Bebeklerin hepsine maşallah ne kadar tatlılar rabbim ömürlerinide güzel eylesin. Bizde tam tersi oldu oğlum sacliydi ki şimdide saçlari acayip gür kızım ise o kadar mide yanmasına rağmen az saçlı doğdu onlarda dökülüyor zaten keltoş bi kızım var yani

Aynen bende diyorum kadınların neden boyun fıtıgı bel fıtıgı oldugunu anladım diye

Sleepy natural kullanıyorum önceden prima premium care kullanıyodum onda böyle olmuyodu bunda kaka direk arkaya dopru akıyo
Herzsman olmuyor ama bel kısmını bol mu birakiyoruz ki bilmiyorum memnunum bezden sleepy oğlumda da hep bunu kullandım

Ben onu hiç görmemiştim şimdi sen diyince gördüm. Bunuda bugün kullandık baya memnun kaldım ben. Sicacikti içi cikardigimda. Eli ayagida içinde kaldı zaten, büyük aldım biraz. Üşütmedi
Hızlı buyuyorlar zaten cnm iyi yapmışsın battaniye çok işime yaradı iki kat giydiriyorum yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…