Normal canm ya ellerini tanıyor artık ellerini inceliyor sürekli Çok ovuşturuyorsa uykusu gelmiştir ben o zaman uyutuyorum birde emzikle elini ayırt ediyor emziği almıyor elini emiyor :)
Kızlar bişey sorcam bnm kızım kakasını hep geriye dopru yapıyo yani bezin ön kısmına değil arkasına doğru gidiyo kaka bu yüzden de azıcık kaka yapsa sırtına badisine falan taşıyo diyorum aaa taşırmış bi bakıyorum çok kaka yok hep arkaya dopru gittiği için taşmış. Bezle alakalı olabilir mi
Bizimkinin kakasida öyle canım yaptığında çok hareket ettirmeden hemen degistiriyorum yoksa dediğin gibi sırta çıkıyor kaka ben bez ile ilgili olabileceğini düşünmemiştim
Bebeklerin hepsine maşallah ne kadar tatlılar rabbim ömürlerinide güzel eylesin. Bizde tam tersi oldu oğlum sacliydi ki şimdide saçlari acayip gür kızım ise o kadar mide yanmasına rağmen az saçlı doğdu onlarda dökülüyor zaten keltoş bi kızım var yani
Ben onu hiç görmemiştim şimdi sen diyince gördüm. Bunuda bugün kullandık baya memnun kaldım ben. Sicacikti içi cikardigimda. Eli ayagida içinde kaldı zaten, büyük aldım biraz. Üşütmedi
Normal canm ya ellerini tanıyor artık ellerini inceliyor sürekli Çok ovuşturuyorsa uykusu gelmiştir ben o zaman uyutuyorum birde emzikle elini ayırt ediyor emziği almıyor elini emiyor :)