Kızlar dudağımın iç tarafında uçuk çıktı. Doktora sordum bebeği öpme, dokunmayla bulaşır dedi. Çok korkuyorum bulaşır diye bir de krem aldım zoviraks ama iç tarafta süremiyorum direk gidiyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Bir öneri?
Teşekkürler ..Ben normalde aralık 7 gösteriyordu ama kısmet işte bayağı erken geldi. Gece 3 gibi doğdu ilk aklıma gelenlerden biri bugün ayın kaçıydı acaba oldu .Ama tarih uyumu hoşuma gitti 19.11.19 sezeryan tarihi gibi
Kızlar dudağımın iç tarafında uçuk çıktı. Doktora sordum bebeği öpme, dokunmayla bulaşır dedi. Çok korkuyorum bulaşır diye bir de krem aldım zoviraks ama iç tarafta süremiyorum direk gidiyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Bir öneri?
Çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et, bebeklerde çok tehlikeli uçuk. Bildiğim kadarıyla çay kaşığını ısıtıp basıyorlar üstüne daha çabuk kurusun diye.
Teşekkürler ..Ben normalde aralık 7 gösteriyordu ama kısmet işte bayağı erken geldi. Gece 3 gibi doğdu ilk aklıma gelenlerden biri bugün ayın kaçıydı acaba oldu .Ama tarih uyumu hoşuma gitti 19.11.19 sezeryan tarihi gibi
Geçmiş olsun canım, sütten geçmez merak etme ama maske takman ve sürekli ellerini yıkaman lazım. Babam ağır bi ameliyat geçirmişti ve grip için ilaç kullanması yasaktı, doktoru kabuklarıyla beraber limonu robottan çekip yoğurt ve balla karıştırıp yiyin, bundan iyi ilaç zaten yok demişti. Belki sanada iyi gelir
Kızlar en çok korktuğum şey başıma geldi meme reddi! Tam kucağıma yatırıyorum emzirmek için kafasını çeviriyo ağlıyo. Acaba karnı tokmu çünkü uyudu şimdi aç olsa uyurmu. Uykusunda emzirmeye çalışıyorum ama onda da az emiyo varmı böyle bi durumda olan ¿