2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben daha adet olmadım kızlar Var mı benim gibi adet olmayan? Göbek de minicik kaldı. Çoğu gitti şükür.

Bende olmadım ve umarım 7-8 Ay daha olmam. Hiç istemiyorum şu an adet falan çok iyiyim böyle. Göbek falan kalmadı da o koyu çizgi var ya linea nigra, o incecik kaldı gitmeyecek sanırım.

Bende çok korkuyorum ama sanırım 4. aya doğru hepimizin başına gelecek. Ekim annelerinde cok fazla var bu durum su an. Sagip veren var, uyurken veren var. Geçici sanırım ama cok zor bi durum.

Canım öncelikle üzülme. Belki meme reddi değildir. BEnimki de 3 gündür uykusu varken meme verirsem ağlıyor istemiyor az sallayınca uyuyor. önceden memede uyurdu halbuki büyüyorlar galiba Öyleyse bile memeye geri döndürebilirsin. İnstagramda annenebekhemşiresi sayfasının sahibi gülşah hemşire. İstanbul central hospital da çalışıyor. Çok tatlı birisi. Ona bir msj yazmanı öneririm. Geç de olsa cvp yazar. Meme reddine çözmek için sana yöntemler söyler. Stres süt çıkışını sağlayan hormonları bastırıp sütü azaltır. O yüzden stres sıkıntı yapmamaya çalış. Neler atlattınız siz. Bunu da atlatırsınız.

Kızlar dün oğluma gaz damlası vermedim ama gece hiç uyuyamadı zaten 2 saate bir uyanan bir bebek nöbet tuttum basında artık karnını övdüm hareketle falan gaz çıkardım.facede emzirme akademisi diye bir yer var orda doula hanım gaz damlasının çok tehlikeli olduğunu söyledi etkisinde kaldım vermedim dün.kullandigimiz damlada nurse harveys siz hangisini kullanıyorsunuz kullaniyorsaniz

Ben!!
Günlerdir uğraşıyorum,hâlâ geçmedi.Aynen ne zaman emzirmeye kalksam kafasını diğer yöne çeviriyor,ağlıyor.Hatta mama bile aldım çaresiz kalıp,biliyorsunuz.Ve işin garibi tok değil sandığın gibi,karnı aç ama inatlasiyor işte..
Ben çareyi zorlamamakta buldum.Meme istemediği zamanlar omzuma doğru dik tutup gezdiriyorum evde,yada konuşuyorum onla.Baktım olmadı susmuyor,uyutuyorum kucagimda yatırıp şarkı söyleyerek.En iyi tarafı uyandığında kurt gibi aç oluyor,saldırıyor memeye..Tabi karnı aç olduğu için öyle uzun uzun uyumuyor.
Ne kadar zorlarsan o kadar geri tepiyor inan.Ben meme ucunu zorla ağzına sokmaya uğraştım bi ara elleriyle ittiriyordu ve çok ağlıyordu.Akışına bıraktım.Nasılsa iyice acıkınca mecbur ıstiyor

Mamayı boşuna almışım kızlar.Kesinlikle içmiyor.Ağzına limon sıkmışım gibi burusturuyor suratını.Diliyle biberonu itliyor.Bende zorlamıyorum ne yalan söyleyeyim.Yalnız çalışacak arkadaşlar bence ara ara biberonu deneyin.Benimki 6 gündür hâlâ alışmadı biberona.Hiç emmeye yeltenmiyor bile,ısırıyor

Bende zorlamıyorum artık uyutup vericem mecbur. Emzirme pozisyonuna alırken güzel sözler söylüyorum gülüyorum şarkı söylüyorum o şekilde biraz emiyo sonra hemen geri bırakıyo. Hele bide bi ses duysun hemen bırakıyo sessiz odaya geçip emzirmeye çalışıyorum. Ama bencede aç çünkü sabahtan beri doğru düzgün emmedi. İnşallah hemen geçer

İster istemez strese girdim cnm zaten kilosu çok değil iyice zayıfkar bide aç aç durmasına üzülüyorum ama kesinlikle zorlamicam mutlu istekli anını yakalamaya çalışcam. Zorladıkça ters tepiyo çünkü. İnşallah bir an evvel geçer cnm

Bide sağıp vermeyi denicem ama zaten bizimki biberonda tutmuyo cnm

Ben başından beri biberon deniyorum olmuyo itiyo ağzında geveliyo çiğniyo. Nukun damaklı biberonunu dene dediler onuda tutmadı

1 saat önce memeyi reddedip uyudu benimki,şimdi aç olarak uyandı emiyor.Sabretmek lazım,geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…