2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkinin de emmesi baştan berş sıkıntı kızlar haftaya 3 ay lık tam oluyor. 3 ve 4 arası meme reddi oluyormuş bakalım neler olacak zatem şimdi bile çok zor tutuyor asla ağzına bile almıyor yanuyurkem veriyorum ya çok aösa nadiren kendisi tutuyor. Ama genel olarak çok eziyetli emmesi valla çok yoruluyorum emzirirken şekimden şekike giriyorum bakalım nereye kadar

Ben daha adet olmadım kızlar Var mı benim gibi adet olmayan? Göbek de minicik kaldı. Çoğu gitti şükür.
Ben dün oldum keske olmasaydım göbrkte var hala biraz cok değilde zaten benim göbegım eskidende vardı genetik bizde göbek

Ben başından beri biberon deniyorum olmuyo itiyo ağzında geveliyo çiğniyo. Nukun damaklı biberonunu dene dediler onuda tutmadı
Benimki hep uykusu gelince memeyle kavga ediyo emmiyo ağlıyo ama sakinleştirip verince alıyo baya uğrasıyorum tabi o yüzden pes etme sakinleştirip sakinleştirip vermeye çalış

Benim adet gelmiyor artık 40 içinde iki kere oldum ama kesildi göbekte kaldı bende 8 kilo fazlam var ama napim emzirirken dikkat etmiyorum 6 aydan sonra diyet yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…