2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim kızımda öyle özellikle ortam degisince emmiyor normalde sallamaya alışık değil hiç sallamadık ama öyle bir ağlıyor ki emme pozisyonuna gecince basıyor çığlığı ayakta sallana sallana pispislayarak zor emziriyorum

Kizlar benim bebeğim emmiyor ya zaten sağ gogsumu reddediyordu şimdi diğerini d emmiyor.Emdigi 5 dakika .Bazen 4 Nasıl doyuyor.Doyuyor mu?Başlıyor ağlamaya sonra.sali günü tekrar tartilicak ama bu 15 günde 300 gram aldığını düşünmüyorum .((

Bende şimdi araştırdım nerden aldın cnm
Kendi sitelerinden sipariş verdim. İnşallah fayda görürsün. Ama şunu söyliyim normal şampuan gibi çok köpürmüyor, bi de benim saçlar kıvırcık sadece bu şampuanı kullanınca taramak çok zor oluyor diye saç kremi de kullanıyorum

Bu ara çok kişide var bu emmeme durumu canım, bozma moralini, dönemsel bir şey sanırım. Benimki de normalde memeyi görünce yamyam gibi ağzını açıp beklerdi emmek için, şimdi sakız gibi çiğniyor memeyi, oyun oynuyor. Doymasa öyle bir emer ki hiç merak etme.

Merhaba deneyim edinmiş anneler
Park yatak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gereksiz büyük.Simdiki aklım olsa daha küçük,kullanışlı bir şey alırdım.İlerisi için kullanışlı olur belki ama.ilk zamanlar yaramıyor.Ben reflü yatağında yatırdım hep.ilk 2 ay.Sonra da reflü yataginda beşiğin içine koyuyorum .Anne yani ilk aylar için daha güzel.

Eklentiler

• 9EA76350-5D3D-43D4-9645-DBF87FC5F31B.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 55
Eveettt nihayet bizim de başımıza geldi. Doğduğundan beri oburluğuyla yedi düvele nam salmış oğlum memeyi reddediyor. Gece 3ten beri uyanıktı ve 8.30da artık bayılmak üzereyken çaktırmadan emzirebildim ve uyudu.
2 saat uyuyor diye şikayet ediyordum 3 gün önce

Dün kontrolümüz vardı rota aşısını yaptırdık .Bizimki bayağı şapur şupur içti valla kalanları da diliyle yaladı. İshal olursa tutmuyormuş gibi bir şey duydum çok şükür ishal olmadık. Huzursuzlığuda olmadı öyle.7 kilo olmuş boyumuzda 61 cm olmuş.Ilk doğduğunda küçücüktü şimdi bakıyorumda bayağı büyümüş miniğim 45 cm doğmuştu..

Sabır canım zor olacak ama geçecek ayakta hafif zıplar tarzda emzir seviyolar öyle

Geçmiş olsun cnm ben de aynı şeyi geçen ay yaşamıştım apse oldu ve çekildi malesex
Sagol canim benimde suan apseli cok sisti antibiyotik kullaniyorum bitince cekilecek insallah bi an once kurtulmak istiyorum

Kızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?

Eklentiler

• 20200221_110758.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 67
Selimimin genzi dolmus hırıltısı cok var oksuruyor ve hapsiriyor serum fizyolojikle temizledim ama hırıltısı gecmiyor aile hekimine gotureyim dedim ilac vermiyorlarmis bebeklere onu duyunca vazgectim gitmekten. Sık sık emzirmek ve burnunu temizlemek disinda yapabilecegim bisey var mi anneler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…