Benim baya dökülüyordu, halalles şampuan aldım ilk yıkamalarda durdurdu ama şimdi tekrar hafiften dökülmeye başladı. Yani etkisi başta çok iyiysen zamanla azaldı. Tabi ilk dökülme kadar fazla dökülmüyor artık. Deneyebilirsin istersen
Kızlar benim kızım artık oyun halısındaki oyuncakları tutup kendine çekebiliyo daha doğrusu ağzına götürmeye çalışıyo bide kucağımızdayken kendini oturur pozisyona getirip oyle duruyo.
Kizlar cok kötüyüm kanal tedavili dolgulu bi dişim vardi kist oluşmuş dibinde agridan ölüyorum doktor antibiyotik verdi o bitince cekilecekmis boyle bi agri yok sezeryan neymis diş agrisinin yaninda yaa
Kızlar 2 hafta sonra eşimin yanına yani evimize gidiyoruz biz artık. Uzay 3 ay 8 günlük olacak. Biraz korkuyorum açıkçası, uçak yolculuğu kötü etkiler mi onu, götürebilir miyim endişe ettim. 1,5 saat sürecek kısa mesafe ama korkuyor insan, birde salgın hastalıklar var tabi
Kızlar benim kızım artık oyun halısındaki oyuncakları tutup kendine çekebiliyo daha doğrusu ağzına götürmeye çalışıyo bide kucağımızdayken kendini oturur pozisyona getirip oyle duruyo.
Benim kızımda öyle uykusunda ağlıyo sanki korkunç rüya görür gibi. Bide hızlı hızlı nefesalıyo okuyorum üflüyorum bazen. Şuan kucağımdq mesela yine aynı şeyi yapıyo hızlı hızlı nefes alıyo
Normalde kızım çok nadir ağlar ama iki gündür çok ağlıyor birşey olmuş gibi 18 inde hastaneye giderken başladı birşey oldu sandık kan idrar ve ultrasonla batırdık birşey çıkmadı. Dediginiz gibi uykuda da korkunç rüya görür gibi ağlıyor iki gündür
Normalde kızım çok nadir ağlar ama iki gündür çok ağlıyor birşey olmuş gibi 18 inde hastaneye giderken başladı birşey oldu sandık kan idrar ve ultrasonla batırdık birşey çıkmadı. Dediginiz gibi uykuda da korkunç rüya görür gibi ağlıyor iki gündür
Kızlar bizimki de kendini yattığı yerden kaldırmaya çalışıyor kucakta da dediğiniz gibi oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor 4. Ayda mi destekli oturtuyorduk
Yok canım o kadar cesaretli değilim sezeryan dan sonraki halim aklıma geldikçe uzun yıllar düşünmüyorum düzeltme yapıyım dedim aklıma gelmedi aşağıda öyle birşeyler yazacağı unutmuşum
Kızlar 2 hafta sonra eşimin yanına yani evimize gidiyoruz biz artık. Uzay 3 ay 8 günlük olacak. Biraz korkuyorum açıkçası, uçak yolculuğu kötü etkiler mi onu, götürebilir miyim endişe ettim. 1,5 saat sürecek kısa mesafe ama korkuyor insan, birde salgın hastalıklar var tabi
Kızlar bir de kanguru almak istiyorum da öne dönük kullanilabilen modeller de var ya ondan mı alsam yoksa normal bize dönük olarak kullanılandan mı alsam bilemedim
Kızlar bir de kanguru almak istiyorum da öne dönük kullanilabilen modeller de var ya ondan mı alsam yoksa normal bize dönük olarak kullanılandan mı alsam bilemedim
Canım 4-5 farklı şekilde kullanılanlardan al, bazı bebekler içe dönük durmuyor etrafı izlemek istiyor. Kraft ve solomom baby var bende. Kraft daha güzel bence
Benim kızımda öyle uykusunda ağlıyo sanki korkunç rüya görür gibi. Bide hızlı hızlı nefesalıyo okuyorum üflüyorum bazen. Şuan kucağımdq mesela yine aynı şeyi yapıyo hızlı hızlı nefes alıyo
Benim oglumda dogdugu gunden beri var uyurken korkma. Sunnet edildikten sonra cok korkmustu yavrum , hickira hickira agliyordu acaba Onun etkisi de mi kaldi diye dusunuyorum.Ben de okuyorum, elini tutuyorum , alnini opuyorum rahatliyor biraz.
Bebeğim 50 günlükken ailemi çok özlediğim için yaptık biz uçak yolculuğu. Gayet rahat geçti uçak kalkarken ve inerken emzirmeye çalış kulakları basınçtan etkilenmiyor böylece. Emzirme önlüğü ile rahat oldu 1 saat 45 dkyı uyuyarak geçirdi kızım. Uçağa binmeden önceki kontrol noktalarında güvenliklerden yardım aldım onlara verdim bebeği onlar tutarken ben valizi montu falan geçirdim sonra geri aldım. Bir de ön koltuklardan alma imkanın varsa daha rahat oluyor inip binmek.