2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?
Valla canım bebeklerde nasıl birşeyse sabah bakıyorum bir kızarıklık bir yara tarzı değişik şeyler çıkıyor ..Daha sonra sabahına sanki vücut kendini temizliyor hiç bir şey kalmıyor .Takip et bakalım yarına azalır geçer büyük ihtimal geçmiş olsun ..

Ayy insaALLAH

Sifa olsun
Ya birde siz nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi?biz 2 kat penye giydiriyorum alt-ust.evin içinde acaba fazlamı.birde yatarken yün yorganla yatırıyorum çok sıcak oluyorda Ondan mi oluyorki diye geçti aklimdan
Bende iki kat giydiriyorum canm doğduğundan beri bugün doktorun sekreteri de iki kat giydirmişsin zor olmuyor mu dedi bende güvenemiyorum ya üşür tek kat bazen ben bile evde üşüyorum dedim ev 22-23 derece doktor da iyi yapıyorsun dedi gece yatarkende kundak battaniyesi ve yün battaneye atıyorum eline eldiven takıyorum

Canım bence hemen doktora git, bebeklerde hırıltı tıkalı burun olunca saatler içinde bile ciğerlere ya da kulaklara vurabiliyormuş, bekleme derim ben. Ateşi var mı?

Ya dün fotosunu paylaşmıştım ondamı oldu bilmiyorum.kotu şeyler getirmeyeyim aklıma diyip koydum koymaz olaydım.dun ne durdu çocuk ne uyudu dogruduzgun bide bunlar cıktı kolunda
Bende aynı hatayı yapıyorum her seferinde diyorumki herkes koyuyo çocuğunu benimki niye nazar olsun ve her foto attığımda bu çocuğa bişeyler oluyo kesin senin yakışıklında nazara geldi bi oku üfle inşallah geçer annesi

Cnm bnm kızımda öyle başladı ertesi gün Allah muhafaza pnomoni ye döndü. Serum fizyolojik değil de enjektörle tazyikli sık öbür delikten çıksın virüsler o akıntılara tutunup çoğalıyo. Birde sen yinede dr a götür ilaç vermese bile ilerlemiş mi baksın sonra geç kalınıyo

Kızlar benim de dudağımda dış kısmında uçuk çıktı. Ne yaparsam geçer çabucak? Bebişimi de öpemiyorum Geçen bir arkadaş yazmıştı sanki ama bulamadım. Bir yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar benim de dudağımda dış kısmında uçuk çıktı. Ne yaparsam geçer çabucak? Bebişimi de öpemiyorum Geçen bir arkadaş yazmıştı sanki ama bulamadım. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Ekşi Dut pekmezi iyi geldiğini duymuştum ağız içi uçuğa

Ağız çalkalama suları da iyi geliyor

Cnm geçen sene doğumdan sonra tutam titam dökülmüştü ön yanlar baya açılmıştı senin az dökülüyordu onu engellemiş olabilir internetten almak istemiyor um ams bakayım bı ins faydası olur doğal şeyler pek kopurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…