2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Soğana karanfil batırıp yanıbaşına koy belki faydası olur.ben yapmıştım

Yok hayır hiç olmadı yeni karşılaştım böyle bir durumla
Eger camasirlarini sabun tozuyla yikiyorsan iki kez durulama yapmani oneririm belki yapiyorsundur ama yinede soyliyim. Bana alerjik gibi geldi bisey reaksiyon gostermis yani ama doktor daha iyi bilir tabi bekle bakalim ne diyecek

Eger camasirlarini sabun tozuyla yikiyorsan iki kez durulama yapmani oneririm belki yapiyorsundur ama yinede soyliyim. Bana alerjik gibi geldi bisey reaksiyon gostermis yani ama doktor daha iyi bilir tabi bekle bakalim ne diyecek
Evet sabun tozu dalan zeytinyağlı granül le yıkıyorum hep 2 durulama yapardim geçen unuttum yapmayı acaba o yikamayla giyilen kiyafetmi giydirdim hiç aklım ermiyor.insaallah alerjik birşeydir yaa çok moralim bozuldu

Evet sabun tozu dalan zeytinyağlı granül le yıkıyorum hep 2 durulama yapardim geçen unuttum yapmayı acaba o yikamayla giyilen kiyafetmi giydirdim hiç aklım ermiyor.insaallah alerjik birşeydir yaa çok moralim bozuldu
Yıkadıktan sonra ütüleme yapıyor musun canım

Hemen yapayim sagol canim
Sifa olsun
Ya birde siz nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi?biz 2 kat penye giydiriyorum alt-ust.evin içinde acaba fazlamı.birde yatarken yün yorganla yatırıyorum çok sıcak oluyorda Ondan mi oluyorki diye geçti aklimdan

Belkide ondandir canim insallah ondandir diyelim gecer gider bi dahakine dikkat edersin hassas bi cildi vardir belki kuzucugun

Sifa olsun
Ya birde siz nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi?biz 2 kat penye giydiriyorum alt-ust.evin içinde acaba fazlamı.birde yatarken yün yorganla yatırıyorum çok sıcak oluyorda Ondan mi oluyorki diye geçti aklimdan
Bende 2 kat giydiriyorum canim yani uzun kollu zibin ustune uzun kollu penye. Altina patikli alt ustune patiksiz alt bi tanede corap. Uykudan uyandiginda yelek giydiriyorum bazen

Bende 2 kat giydiriyorum canim yani uzun kollu zibin ustune uzun kollu penye. Altina patikli alt ustune patiksiz alt bi tanede corap. Uykudan uyandiginda yelek giydiriyorum bazen
Bende öyle giydiriyorum yeleği uykudan uyanınca hep giydiriyorum off dr hala cevap yazmadi

Kızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?
Bence bu okunup üflenince geçecek bişey gibi komik gelebilir annanem böyle şeylere okuyup tükürüyor hemen geçiyor. Sende Felak nas okuyup tüküğünden azcık değdirsen belki faydası olur

Bence bu okunup üflenince geçecek bişey gibi komik gelebilir annanem böyle şeylere okuyup tükürüyor hemen geçiyor. Sende Felak nas okuyup tüküğünden azcık değdirsen belki faydası olur
Ya dün fotosunu paylaşmıştım ondamı oldu bilmiyorum.kotu şeyler getirmeyeyim aklıma diyip koydum koymaz olaydım.dun ne durdu çocuk ne uyudu dogruduzgun bide bunlar cıktı kolunda

Kızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?

Canım bana da egzama gibi geldi. Ekim anneleri grubuna atsana bi, orda bi dönem vardı böyle bi konu. Bilen vardır orda. Bence tükürük falan değdirme ne olduğunu bilmiyorsun.

Maşallah kuzuya bizde bugün rotayı olduk hepsini içti bizimkide kusmadı da inşallah tutar ishal aşı olduktan sonra mı oluyor öncesinde mi ishal olmuştu cünkü benim kızım dr sordum tutar rota dedi

Sifa olsun
Evin sıcaklığına bağlı giydirme .Bizim ev 26 27 derece oluyor genelde ..Ben alta çıtçıtlı atlet üstüne ince pijama takımı giydiriyorum bacakları sıcak olsun diye birde çorap derdi olmasın diye patikli alt giydiriyorum altada .Uyurkennde ince pamuk battaniye örtüyorum .

doktora götür canm geçmeyen hırıltı ve öksürük varsa burnuna anne sütü de damlatabilirsin iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…