2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

içim rahatladı çok teşekkür ederim. Peki iniş kalkış sırasında mümkün oluyor mu emzirmek? Kemer takmıyorlar mi bebeğe?

içim rahatladı çok teşekkür ederim. Peki iniş kalkış sırasında mümkün oluyor mu emzirmek? Kemer takmıyorlar mi bebeğe?
Takılıyor senin kemerine bağlı bir kemer. Bebeğini yatar emzirme pozisyonunda tutup o şekilde taktırabilirsin. Çok sıkmazsan kemeri rahat emziriliyor. Bende çok tereddütlüydüm uçağa binmeden önce ama çok rahattı gidişimizde dönüşümüzde. Umarım sizin de rahat geçer

Kemer en çok kafama takılan konuydu. Teşekkürler tekrar :)

Kızlar Uzay delirmiş gibi bağırıyor, ağlamıyor bagiriyor. Bir taraftanda kopartacak gibi elini kemiriyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Saatlerdir böyle. Uyumuyorda. Uyutmaya kalkarsam ağlıyor. Deliricem sanırım

Şuanki ruh halimden bildiriyorum bu kız beni deli edeceksabahtan beri toplamda yarım saat uyusu ve toplasan 5 dk emmiştir uyutup emzirmeye çalışıyorum ozaman da uyanıyo sürekli mızmız ayakta gezdirilmek istiyo sırtı yere gelmicek dediği olmazsa da cıyak cıyak ağlıyo sırtım belim koptu

Benim oglumda dogdugu gunden beri var uyurken korkma. Sunnet edildikten sonra cok korkmustu yavrum , hickira hickira agliyordu acaba Onun etkisi de mi kaldi diye dusunuyorum.Ben de okuyorum, elini tutuyorum , alnini opuyorum rahatliyor biraz.
Heralde korkunç rüyalar görüyorlar yada refleksif bişey

Of bu akşam bizde öyleyiz. Perişan oldum. Şimdi baktım biz atak haftandaymışız. Son 2 gün kalmış. Sürekli bağırıyor, az önce uyutabildim daha. Umarım bir kaç saat uyur

Benim oğlumda öyle elini deli gibi emiyor hepsini almaya çalışıyor sığmayınca ağlıyor birde kakasinda pütürlü sarı şeyler çoğalmış gibiydi hardal sarısı değil açık sarı.bu neden olur ki

Bende şimdi araştırdım nerden aldın cnm

Benim kızda öyle bütün gün çığlık attı sustuğu çok nadir olmuştur dün de böyleydi arada bağırıyor elini ağzına sokup emiyor miğdesi kalkıyor kuscak gibi oluyo anlamadım niye böyle

Canım benim de dün akşamdan beri bağırıyor elini emiyor dediğin gibi deli gibi. Asla emmiyor daha emzirme pozisuonuna alınca bile bağırıyor hiç bir şekilde emmiyor bugün boyu hep mama verdim 2 kere sağdım verdim. Of bu niyw böyle oldu ya bir yeri mi ağrıyor acaba uykuya dalamıyor tam uyutuyorum 10 dakika sonra bağırıp kalkıyor. Asla dalamıyor ya bu nedir allahım çok yoruldum. Kayınvalidemde kalıyorum haftasonu eve geçicem de bu halde nasıl yel başıma yapcam ya çok fena durumda

Hepimizin ki aynı mı ya buara neden böyle d0n akşamdan beri bizimki de çıldırtmış beni artık çıldırcam ya ne uyku var ne emme mama vwrip durdum napayım dedim belki uyur mama yesin yok yok yok

Merhaba deneyim edinmiş anneler
Park yatak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben aldıö ama büyük bayağı dedim uzun süre kullansım da yatak odasını çok daralttı diye onu kaldırdım anne yanı birşey aldım 6 7 ay pnu kullanayım sonra odasına park yatak koyarım bebişi de odasında uyuturuö diye düşünüyorum. Tavsiyem sana ilk 6 ay için yanına ufak birşey al mutlaka hem rahat olur emzirirken çok gerekli. Hatta dşrek yatağa birleşen anne yanı olanlar var ya ondan al ben keşke öyle alsaydım diyorum. Bende hamileykwn çok araştırmıştım herkes aprk yatakdan çok memnundu aldım ama kesinlikle başta ufak birşey lazım ileride belki işe yarar ama şuan değil.

Atak haftasındadır büyük ihtimalle sabırlı olun düzelecek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…