2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim kızım artık oyun halısındaki oyuncakları tutup kendine çekebiliyo daha doğrusu ağzına götürmeye çalışıyo bide kucağımızdayken kendini oturur pozisyona getirip oyle duruyo.
Aynen benimkide artık bişey uzatınca tutuyo Ağzına götürmeye çalışıyo götüremezsen sinir oluyo kucagımda da kendini öne ittiriyo oturma k ister gibi ama oturtturmam ben daha en az 5. Aya kadar

Şu küçücük uçuk kremleri var vectavirdi sanırım o çok iyi geliyor hemen geçiriyor ama emziren anne kullanabilirmi bir araştırmak lazım
Aynen canım doktora gitme ihtimalim yok şimdi. Eczacı arkadaşıma sorayım bakalım ne diyecek

Aynen benimkide artık bişey uzatınca tutuyo Ağzına götürmeye çalışıyo götüremezsen sinir oluyo kucagımda da kendini öne ittiriyo oturma k ister gibi ama oturtturmam ben daha en az 5. Aya kadar
Benim minik kuş da aynı şekilde ya. Kucağımda oturur pozisyona gelmek istiyor. 2 gündür de bir sinirli bir sinirli kızgın sesler çıkarıyor

Evet sabun tozu dalan zeytinyağlı granül le yıkıyorum hep 2 durulama yapardim geçen unuttum yapmayı acaba o yikamayla giyilen kiyafetmi giydirdim hiç aklım ermiyor.insaallah alerjik birşeydir yaa çok moralim bozuldu
Sabun tozu kullanma bence sıvı deterjan al sabun tozu egzamaya sebep olabiliyo diye biiyorum

Benim minik kuş da aynı şekilde ya. Kucağımda oturur pozisyona gelmek istiyor. 2 gündür de bir sinirli bir sinirli kızgın sesler çıkarıyor
Aynen çığlıkta atıyo artık gitgide tatlılaşıyolar keneilerine sevdiriyo bıdıklar

Kizlar siz bebisleri her ay doktor kontrolüne götürüyor musunuz?Sağlık ocağı dışında.Ben hep götürdüm ama bu gidişimde doktorun sekreteri bir şikayeti yoksa her ay getirmeyin.Sikayeti olanlar getiriyor dedi.Doktor da bir ay sonra getirin dedi.Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Canım bence hemen doktora git, bebeklerde hırıltı tıkalı burun olunca saatler içinde bile ciğerlere ya da kulaklara vurabiliyormuş, bekleme derim ben. Ateşi var mı?
Götürdüm canim atesi yok şükür cigerleri temiz bogazinda falanda bisey yok burnu tıkanmış sık sık temizle dedi icim rahatladi

Ben hiç gitmedim doktora sağlık ocağı dışında..çok şükür bir problemimiz de yok.siz gidince ne yapıyorsunuz.bana da eğer sağlığıyla alakalı bişi olursa gelirsiniz demişti hastane

Enjektore serum fizyoljik mi çekeyim? O yontemi biliyorum ama onun icin henuz kucuk degiller mi gittim doktora burnu tıkanmış sık sık temizle dedi cigerlerde ve bogazinda bisey yok sukur allahima

Bi sikayeti yoksa goturmuyorum

Ben ilk ay götürdüm. Doğum yaptığım hastanede standart pakete ultrason, göz ve kulak muayenesi dahildi ancak buna ragmen ultrasondan 600tl aldılar ve her ay düzenli gel dediler. Doktorun ciddi derecede bilgisiz olduğu bir kaç konu farkettim. Sağlık ocağındaki ebem ondan daha bilgiliydi. Bi daha gitmedim, aile hekimim bizi aşan bir konu olursa söyleriz gidersin dedi. Bence hiç gerek yok.

Ben göz muayenesi ve kalça usg'si haricinde hiç goturmedim kontrol için doktora..
Her ay sağlık ocagina kontroller için gidiyoruz zaten.
Bence de bi sıkıntı yoksa götürme

Ben hiç gitmedim doktora sağlık ocağı dışında..çok şükür bir problemimiz de yok.siz gidince ne yapıyorsunuz.bana da eğer sağlığıyla alakalı bişi olursa gelirsiniz demişti hastane
Kalça ultrasonuna da mı gitmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…