2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde dün sağlık ocağına kontrole gittiğmizde hemşire burnu çok tıkalı dedi enjektöre izotonik su çekti bildiğimiz serum yani bizde ondan kullanıyorduk zaten gerek yok pahalısına içerik aynı zaten dedi.Yan yatırdı sıktı bende eve geldim temizledim otribrbenin aspiratörü ile bayağı iyi oldu sonra bende şırıngayla yapmaya başladım fısfısa doldurup sıkıyordum o çok yararlı olmuyor.

Arkadaşlar ara ara sütüm azalıyor gibi geliyor internetten bitkisel humana steel tea çayı aldım iki gündür kullanıyorum bayağı gözle görülür artış var işe yarıyor yani .Öbür oğlumda da içmiştim ondada yaramıştı işe..

Aa 5 tl olanlari da mi varmis onun bende bi kutu o miniklerden almistim onunla burnuna sıkıp sonra brunonun aspiratoruyle cekiyorum ama tam temizlemiyo sanki tüh evdede enjektorum yok yarin yapayim bari insallah dogru yapabilirim bu yontem beni biraz korkutuyor cunku

Hani hastanelerde kolumuza serum veriyolar ya işte o torbalardan 100lük var 250lik var 500lük var ben 250lik 5 tl ye alıyorum enjökterde alıyorum yanında. Baya gidiyo. Minikleri 40 tl ye falan alıyoduk. Bende çok korkuyordum ama baktım burnu açılmıyo mecbur yaptım. Ne var ne yok çıkıyo o şekilde.

Cnm sprey kullanma bebekler için iyi değil tabi Dr dediyse bilemem ama siringayla serum en iyisi

Cnm sprey kullanma bebekler için iyi değil tabi Dr dediyse bilemem ama siringayla serum en iyisi
Buny sprey olarak değil damla olarak sıkıyorsun ama benimki bıcır bıcır olunca sıkmak çok mümkün olmuyor.siringayla sıkmayı denicem.ama ne kadar sıkayım?

Ben yaptım 15dk ağladı nasıl yapıyorlar bravo valla

Bende alayim ondan ya bi kac tane hatta. Ne diyip alacagim peki serum seklinde fizyolojik mi ? Evde enjektor buldum annem burdayken yapayim dedim tek basima cesaret edemem cunku. Biraz korktu ama cok bisey de gelmedi hiriltisi biraz gecti yinede var ama gecmesi gerekmiyo muydu yanlis mi yaptim ki dedigin gibi 5 ml birine 5 ml birine sıktım

Ben de 2 ml lik şırınga var. Ben 2 birine 2 birine sıkıyorum. Alt değiştirme ünitesinde yan yatırıyorum bi elim başının altında. Ağzımda aspiratör. Gülüyorum okşuyorum mırıldanıyorum sonra hop sıkıyorum. Genelde öbür burundan fışkırıyor. Aspiratörle çekiyorum. . Hiç ağlamıyor böyle yapınca. Sonra öbür burun. En son karın üstüne yatırıp sırtına pat pat. Bu arada kızlar bir iğne ve ucında kapalı şırınga devamlı serum torbasında kalmalıymış. Hem sürekli delmemek için hem de içinde hava birikmemesi için. Bi de soğuk ve güneş görmeyecek yerde saklayın.

Ben goturmedim 3 aylik olduk ilkay goturdumm dahada goturmedim ama hasta filan olur goturuum simdilik gerek duymuyorum saglik ocana kilobboy kontruleni goturuyorum

İzotonik su alacağım diyebilirsin yada sf(esef) de onlar verir. Hızlı bi şekilde sıktınmı diğer delikten çıktımı sıktığın su çok korkma bu bebeğe zarar vermez bende çok korkuyordum ama hastanede hemşirelerin çok rahat davranması beni rahatlattı yani genzine kaçsada sırtına vurunca rahatlıyolar birde sıktıktan sonra aspiratörle iyice çekki kalanlarda çıksın solunumu açılsın cnm.

Evet birden sıktım o yuzden korktu zaten ama dedigim gibi aglamadi. Ne bileyim tikanirsa falan diye tereddut ediyorum nefesi kesilirse vs yaa en son aspiratorle cekmedim iste onu yapmam gerektigini bilmiyodum

Hayır hayır öyle bi ihtimal yok,yani lütfen olmasın.Hayır ya yok

Bende buyuk boy aldim o kadar fiyat farki var ki

Youtubede videosu var dediğin yöntem gibi ama atamadım linkini.japon bir bebeğe annesi yapıyor ve oda gülüyor cıvıl cıvıl

Youtubede videosu var dediğin yöntem gibi ama atamadım linkini.japon bir bebeğe annesi yapıyor ve oda gülüyor cıvıl cıvıl
Benimki de ağlamıyor alıştı sadece enjektör burnuna ilk değdiğinde gıdıklıyor burnu ondan biraz kıpır kıpır oluyo sıktıktan sonra ağlamıyor ama. Elin alışırsa seninki de ağlamaz cnm.

Insaallah bakalim artık ya ben kapalı olup olmadığını bilmiyorum burnunun.sadece geceleri ağzı açık uyuyor ve kuru sumukler birikiyor sabah burnunda.burdan diyorum acaba tikalimi yavrumun burnu diye

Buny sprey olarak değil damla olarak sıkıyorsun ama benimki bıcır bıcır olunca sıkmak çok mümkün olmuyor.siringayla sıkmayı denicem.ama ne kadar sıkayım?
Arkadaşlar da anlatmış ben 2 ml sıkıyorum sırt üstü yatırıp kafasını yan yatırıyorum çok ağlıyor ama iyi geliyor sabah akşam yapıyorum tamamen temizlenmiyor ama rahatlıyor aspiratör kullanmıyorum ben yaptıktan sonra kucağa alıp sirtina vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…