2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sipariş vereceğim bundan canım. Senin tecrübene güveniyorum. Yoksa solomom baby alacaktım sen bunu diyince araştırdım yorumlar güzel baya.

Solomom baby'den benim de beklentim büyüktü, aslında kötü de değil, güzel. Ama krafti ablam getirdi, daha kibar ve ince, daha rahat takan kişi için. Umarım senin bebegin de sever

Geçmiş olsun sevindim bi şey olmamasına, bu aralar sıkıntılı hepimizinki ya hayırlısı.
Sagol canim aynen oyle ya diyorum baska bisey olsa bu tiple asla disari cikmazdim. Disimden dolayi sol yanagim cok sisti. Ama evlat olunca akan sular duruyo iste o iyi olsun yeterki

Sagol canim aynen oyle ya diyorum baska bisey olsa bu tiple asla disari cikmazdim. Disimden dolayi sol yanagim cok sisti. Ama evlat olunca akan sular duruyo iste o iyi olsun yeterki

Benim de şişti kocaman bir de ağrıyor ki sorma. Dün gecede hiç uyumadı artık sinirlerim gerildi iyice, sesimi yükselttim lokumuma, yeter artik uyu diye. Çok üzüldüm sonra. Ne zormuş anne olmak.

Benim de şişti kocaman bir de ağrıyor ki sorma. Dün gecede hiç uyumadı artık sinirlerim gerildi iyice, sesimi yükselttim lokumuma, yeter artik uyu diye. Çok üzüldüm sonra. Ne zormuş anne olmak.
Sen bide cektirmistin ya antibiyotik falan kullanıyor musun ? Ben 4 gozle onun bitmesini bekliyorum bitince cekilecek de kurtulcam insallah. Dogru duzgun bisey yiyemiyorum genelde corba. Parol da iciyorum agrisindan duramiyorum üzülme canim arada olur öyle al koynuna sar sarmala bi güldür tamam unuttu bile

Benim cektirdikten sonra iltihap oldu malesef. Antibiyotik basladim bende. Bogazima kulagima her yerime vurdu ağrısı. Şans işte hiç olmamıştı daha önce böyle bir şey. Bi geçse şu önümüzdeki 10 gün falanda rahatlasak. Atağiydi dişiydi bitmedi gitti

Kızlar ben 15 günde bir regl oluyorum.Kırkımız çıktığından beri bu 3.regl oluşum.ilki doğumdan 67 gün sonra olmuştu,bugün doğum yapalı 100.gün ve ben 3.ye regl oldum.Düzene mi girmeye çalışıyor yoksa bi sıkıntı mı var anlamadım.
İşin kötüsü annem bendeydi akşam,bahsettim durumdan.Abin 3 aylıkken 15 günde bir regl oluyorum diye kadın doğuma gittim sana hamile olduğumu öğrendim dedi.

Aman Allah korusun canım ya. Daha çok küçük bebişin inşallah annenin başına gelen senin de başına gelmez. Kötü bisey değil belki ama henüz çok erken.

Canım var mı ki öyle bir ihtimal? Valla ben bir tane çocukla daha kendi totomu toplayamadım, eğer şu an öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum. Umarım düzene gidiyordur. Senin bi de üçüncü olur oooffff

Ben götürüyorum doktora kendisi de çağırıyor zaten doktorun bakış açısı farklıdır ebelerin göremediği şeyleri görür çocuk doktoru sonuçta bakınca anlar çocukta ne var ne yok bizim doktorumuz ilgileniyor genelde pişiği için kortizonlu krem yazmadığını söylemişti ama ben kullandım geçmeyince her ay damaklarını kontrol ediyor konağına bakıyor ciğerlerine boyuna kilosuna bakıyor rota aşısınıda kendisi yaptı götürmekte fayda var bence benim içim rahat ediyor

Son düzenleme:
Ben götürüyorum her ay ama şikâyetlerimizden dolayı gidiyoruz genelde bir haftalıkken gözü capaklandi hala geçmedi doktor degistirdik goz doktoruna da gittik bu ay ayrıca yüzümüzde kızarıklık ve kusma vardı bunlardan dolayı gidiyoruz. Sağlık ocağına sadece 2. Ay verem aşısı için gittik

Kızlar benim de dudağımda dış kısmında uçuk çıktı. Ne yaparsam geçer çabucak? Bebişimi de öpemiyorum Geçen bir arkadaş yazmıştı sanki ama bulamadım. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Bende çıkmak üzereydi. Sirke sürdüm, pamuk arasına ezilmiş sarımsak koyup üzerinde tuttum bir dakika. Bi de pamuğun ucuna aseton döküp bir dakika kadar beklettim. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çıkmadan söndü.

o uçuk daha da uğramaz sana, bi füze atmadığın kalmış uçuk naapsin. iyi güldüm bu halde ya çok yaşa sen. Akşam oldu ya korku bastı beni, uyumuyor yine benim minik haydut.

Bizim de doğumdan beri bir gözünde çapak var canım. Arada sütümden damlatiyorum çay pansumanı falan yapıyorum ama geçmedi. Doktor da damla yazmamıştı. Burun kökünden göz pınarına doğru parmağınla bastır demişti. Onu da yaptım ama geçmedi henüz.

Kızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?
Geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir. Geçer hemen. Bende böyle bir şey var. Doktorun da onay verirse kullanmanı öneririm:

Ben de dediğin şekilde yapıyorum. Enjektörle. Ciğerlere geçse çok öksürme olur herhalde. Yine de doktor takibi önemli. 10 gündür tıkanıklık var bizimkinde . Acile de gittik. Bir şey yokmuş, yine de ciğerlerini dinletmek için getirin tekrar dedi. Pzt günü doktora götüreceğiz. Bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…