Sipariş vereceğim bundan canım. Senin tecrübene güveniyorum. Yoksa solomom baby alacaktım sen bunu diyince araştırdım yorumlar güzel baya.
Sagol canim aynen oyle ya diyorum baska bisey olsa bu tiple asla disari cikmazdim. Disimden dolayi sol yanagim cok sisti. Ama evlat olunca akan sular duruyo iste o iyi olsun yeterkiGeçmiş olsun sevindim bi şey olmamasına, bu aralar sıkıntılı hepimizinki ya hayırlısı.
Sagol canim aynen oyle ya diyorum baska bisey olsa bu tiple asla disari cikmazdim. Disimden dolayi sol yanagim cok sisti. Ama evlat olunca akan sular duruyo iste o iyi olsun yeterki
Sen bide cektirmistin yaBenim de şişti kocamanbir de ağrıyor ki sorma. Dün gecede hiç uyumadı artık sinirlerim gerildi iyice, sesimi yükselttim lokumuma, yeter artik uyu diye. Çok üzüldüm sonra. Ne zormuş anne olmak.
Sen bide cektirmistin yaantibiyotik falan kullanıyor musun ? Ben 4 gozle onun bitmesini bekliyorum bitince cekilecek de kurtulcam insallah. Dogru duzgun bisey yiyemiyorum genelde corba. Parol da iciyorum agrisindan duramiyorum üzülme canim arada olur öyle al koynuna sar sarmala bi güldür tamam unuttu bile
Sarımsaği ikiye böl uçugun üzerine degdir inanılmaz etkili. Kesinlikle denemelisin.Kızlar benim de dudağımda dış kısmında uçuk çıktı. Ne yaparsam geçer çabucak? Bebişimi de öpemiyorumGeçen bir arkadaş yazmıştı sanki ama bulamadım. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Ne kusuru yahu ,sen de sağ ol.Tamam canım sağol. Kusura bakma
Aman Allah korusun canım ya. Daha çok küçük bebişin inşallah annenin başına gelen senin de başına gelmez. Kötü bisey değil belki ama henüz çok erken.Kızlar ben 15 günde bir regl oluyorum.Kırkımız çıktığından beri bu 3.regl oluşum.ilki doğumdan 67 gün sonra olmuştu,bugün doğum yapalı 100.gün ve ben 3.ye regl oldum.Düzene mi girmeye çalışıyor yoksa bi sıkıntı mı var anlamadım.
İşin kötüsü annem bendeydi akşam,bahsettim durumdan.Abin 3 aylıkken 15 günde bir regl oluyorum diye kadın doğuma gittim sana hamile olduğumu öğrendim dedi.
Kızlar ben 15 günde bir regl oluyorum.Kırkımız çıktığından beri bu 3.regl oluşum.ilki doğumdan 67 gün sonra olmuştu,bugün doğum yapalı 100.gün ve ben 3.ye regl oldum.Düzene mi girmeye çalışıyor yoksa bi sıkıntı mı var anlamadım.
İşin kötüsü annem bendeydi akşam,bahsettim durumdan.Abin 3 aylıkken 15 günde bir regl oluyorum diye kadın doğuma gittim sana hamile olduğumu öğrendim dedi.
Ben götürüyorum doktora kendisi de çağırıyor zaten doktorun bakış açısı farklıdır ebelerin göremediği şeyleri görür çocuk doktoru sonuçta bakınca anlar çocukta ne var ne yok bizim doktorumuz ilgileniyor genelde pişiği için kortizonlu krem yazmadığını söylemişti ama ben kullandım geçmeyince her ay damaklarını kontrol ediyor konağına bakıyor ciğerlerine boyuna kilosuna bakıyor rota aşısınıda kendisi yaptı götürmekte fayda var bence benim içim rahat ediyorKizlar siz bebisleri her ay doktor kontrolüne götürüyor musunuz?Sağlık ocağı dışında.Ben hep götürdüm ama bu gidişimde doktorun sekreteri bir şikayeti yoksa her ay getirmeyin.Sikayeti olanlar getiriyor dedi.Doktor da bir ay sonra getirin dedi.Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bende çıkmak üzereydi. Sirke sürdüm, pamuk arasına ezilmiş sarımsak koyup üzerinde tuttum bir dakika. Bi de pamuğun ucuna aseton döküp bir dakika kadar beklettim. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çıkmadan söndü.Kızlar benim de dudağımda dış kısmında uçuk çıktı. Ne yaparsam geçer çabucak? Bebişimi de öpemiyorumGeçen bir arkadaş yazmıştı sanki ama bulamadım. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Bende adet olmadim, ya ne sanslisiniz o kadar korse kullandim benim gobegim gecmediBen daha adet olmadım kızlarVar mı benim gibi adet olmayan? Göbek de minicik kaldı. Çoğu gitti şükür.
Bende çıkmak üzereydi. Sirke sürdüm, pamuk arasına ezilmiş sarımsak koyup üzerinde tuttum bir dakika. Bi de pamuğun ucuna aseton döküp bir dakika kadar beklettim. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çıkmadan söndü.
Bizim de doğumdan beri bir gözünde çapak var canım. Arada sütümden damlatiyorum çay pansumanı falan yapıyorum ama geçmedi. Doktor da damla yazmamıştı. Burun kökünden göz pınarına doğru parmağınla bastır demişti. Onu da yaptım ama geçmedi henüz.Ben götürüyorum her ay ama şikâyetlerimizden dolayı gidiyoruz genelde bir haftalıkken gözü capaklandi hala geçmedi doktor degistirdik goz doktoruna da gittik bu ay ayrıca yüzümüzde kızarıklık ve kusma vardı bunlardan dolayı gidiyoruz. Sağlık ocağına sadece 2. Ay verem aşısı için gittik
Geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir. Geçer hemen. Bende böyle bir şey var. Doktorun da onay verirse kullanmanı öneririm:Kızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?
Kızım ishal oldu ya size doktor mu söyledi ishal olursa tutmaz diyeAşıdan sonra oluyordur bir takip et bakalım
Kızım ishal oldu ya size doktor mu söyledi ishal olursa tutmaz diye
Ben de dediğin şekilde yapıyorum. Enjektörle. Ciğerlere geçse çok öksürme olur herhalde. Yine de doktor takibi önemli. 10 gündür tıkanıklık var bizimkinde . Acile de gittik. Bir şey yokmuş, yine de ciğerlerini dinletmek için getirin tekrar dedi. Pzt günü doktora götüreceğiz. Bakalım..Cnm bnm kızımda öyle başladı ertesi gün Allah muhafaza pnomoni ye döndü. Serum fizyolojik değil de enjektörle tazyikli sık öbür delikten çıksın virüsler o akıntılara tutunup çoğalıyo. Birde sen yinede dr a götür ilaç vermese bile ilerlemiş mi baksın sonra geç kalınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?