Üzülme canım yalnız değilsin. Biz varız burdaKızlar bugün misafirlerim vardı. Ilk kez eşimle ikimiz bebekle misafir ağırladık. Kuzum hiç uyumadı çoğunlukla ağladı. Hatta hâlâ uyanık. Gözünden uyku akiyor ama uyumuyor. Ben de o kadar yoruldum ki. Gurbette olmak ne zormuş insan böyle durumlarda daha çok anlıyor. Bir de eşim bu gece işe gitti yalnız kaldık evde. Iyice bir karamsarlık çöktü üzerime
Şuan kızım böyle geçen gün iyi olmuştu bir kez çok az kusmuştu ama diyete devam ettiğim halde bugün emziğini olduğu gibi geri çıkardı. Sizin hala devam ediyor muVücudu kabarıyor ve kabaran yerler kasiniyor.Gecen ay yüzünde çıkmıştı.Ve kucağımiza aldığımızda yüzünü üstümüze sürtüyordu yavrum hızlı hızlı.Ve emdikten sonra sütun çoğunu genelde geri çıkarıyor .Olduğu gibi..
Ben her ay götürüyorum cnm doktor da ayrılırken diğer ay görüşürüz diyor zaten 1 yaşına kadar her ay götürmek gerekir 1 yaşından sonra 3 ay da birKizlar siz bebisleri her ay doktor kontrolüne götürüyor musunuz?Sağlık ocağı dışında.Ben hep götürdüm ama bu gidişimde doktorun sekreteri bir şikayeti yoksa her ay getirmeyin.Sikayeti olanlar getiriyor dedi.Doktor da bir ay sonra getirin dedi.Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Dışarı cikilinca düzen bozuluyor ister istemez.bizimki hep böyle bu saatlerde uyuyor ve 2 saat arayla kalkıyor ben düzen oturtamadım henüzKızlar bugün büyük oğlumun arkadaşının doğum gününe gittik bebeğim sabah 1 saat uyudu öğlen de 1 saat uyudu giderken 1 gibi kalktı uyumadı orda 1 saat falan sakın durdu pastayı kestik huzursuzluğu başladı 4 gibi ORDA çocuklar bişey yerken mecbur kaldık çarşafta sallayarak uyuttuk uyudu yarım saat sonra çocuklar uyandırdı çok huzursuzlandi kalktık 5 gibi eve geldim emzirdim altını değiştirdim konuşmaya başladım bir gülücükler attı çok tatlıydı sonra tekrar ağlamaya başladı 6 da zor uyuttum gece uykusuna yattı düzen bozuldu biraz 11 de kalktı emdi neyseki geri yattı yoruldum umarım sabaha kadar uyur
Ne güzel bir sistem bizim gittiğimiz hastane öyle değil malesef özel hastane olmasına rağmen pazar yeri gibi çok kalabalık mecbur kalmadığım sürece götürmüycem artıkBizim giitigimiz dr kliniginde hasta cocuk bolumu ile saglikli cocuk bolumu ayri. Ayni yerde bulunmuyorlar ama burda da kontroller 2 ayda bir oluyor.
Canım sessizce takip ediyorum aslında@Ilkmelegim
@Voiice
@drburcu92
F foodme
@alera
@Minuscule
@Ada Lovelace
@itirazediyorumhakimbey
@Kavunlu Dondurma
@Sebogelin
@Landscape
@Maalayya
@zeynepela
@moonyaz
@esmer
@Umithepvar
@Berdinc
Thinkerwoman
Kizlar nerelerdesinizz ?? Terk ettiniz burayi sizleri ve bebisleri merak ettik umarim herkes iyidirbazilarinin nickleri degismis sanirim etiketlenmedi yanlis anlaşılmasın.
Kızlar dün kızımın kontrolü vardı gecen ay kalça ultrasonunda gevşeklik çıkmıştı bizde bir ay çift bez bagla demişti bağladık çokşükür geçmiş çok mutlu oldum çok kafama takıyodum. Kilosu 6.100 gr boyu 64 cm olmuş gelişmi güzel bi sıkıntı yok dedi rotayı da olduk dün annemde kaldık o yüzden anca yazabildim. Bende artık her ay götürmem heralde bi sıkıntı olmazsa saglık ocagına gidiyoz zaten
Yazmıstım canım buraya gözünden kaçmıştır belki. Evet genelde oluyo çift bezle geçiyo yüzde 90 demişti doktor çok şükür geçmiş nasıl rahatladım anlatamam. Çok teşekkür ederiz canımGeçmiş olsun canım bilmiyordum ben gevşeklik çıktığını,baya yaygın bir durummuş ama. Kiloda çok iyiymiş maşallah
Cnm benim de kızımda var egzama demişti doktor linola diye su bazlı bir krem verdi nemli tut dedi sürüyorum şu an iyi yüzündeki egzama. Ekstradan vücudunda kızarıklar var ya da hep vsrdı ben dikkat edemedim benim alerjiden dolayı egzama olabilirmiş kızımda süte yumurta beyazına alerji çıktı şimdi ama yüzümüzde ve kollarımızda bu şekilde hala var döküntü gibi soyulmuş gibi inşallah sizinki geçici bir şeydirKızlar oğlumun kolunda böyle birşey çıkmış dr a mesaj yazdım henüz cevap gelmedi.bakiyorum bulamiyorumda var mi böyle bir durumla karşılaşan fikri olan?
Telefonu pek elime almıyorum bacım bizde bugün 105 günlük olduk bebiş nasıl bizim 5 gün sonra doktor kontrolümüz var aşı zamanı da geliyorNerelerdesin yeşim hiç yoksun geçen sordum bende seni kızlara hiç girmiyo diye bebekle vaktin olmuyo heralde bizde 87 günlük olduk
Geçmiş olsun bu alerjiler hangi testle çıktıCnm benim de kızımda var egzama demişti doktor linola diye su bazlı bir krem verdi nemli tut dedi sürüyorum şu an iyi yüzündeki egzama. Ekstradan vücudunda kızarıklar var ya da hep vsrdı ben dikkat edemedim benim alerjiden dolayı egzama olabilirmiş kızımda süte yumurta beyazına alerji çıktı şimdi ama yüzümüzde ve kollarımızda bu şekilde hala var döküntü gibi soyulmuş gibi inşallah sizinki geçici bir şeydir
Oh cok şükür canim hangi tarihte dogduCanım sessizce takip ediyorum aslındaokuyorum hep. Biz kızımla iyiyiz çok şükür ama geceler gündüzler karışık. Daha 5 dk önce uyudu çiçek kızım
Oyy allah yardim etsin huysuzlugu var mi yoksa sadece uyumuyor mu ? Dişin nasil oldu bu arada ? Gündüz düzen diye bisey yok bizdede ama gece uyuyor şükür ki he bazen saat basi kalkiyor ama genelde 3 yada 3 bucuk saat arayla uyaniyor emziriyorum kaka yaptiysa altini degistiriyorum geri uyutuyorumKızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Benimki gündüz hiç uyumadığı için gece uyuyor sadece uykuya dalarken biraz zorlanıyoruz, 12-1 sen önce yatmıyor. Bu da ne kadar sağlıklı bilmiyorum:/Kızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Canm sen anne çaylarından kullanıyormusun rezene anason karışımlı çaylar uykuya iyi geliyor ben kullandığım Zaman güzel uyku çekiyordu kızım şimdi kullanmıyorum ama uykusu iyi maşallah gündüzde mutlaka uyumak istiyor uymadığı zaman çok huysuz oluyor bu aralar sürekli bağrış halinde durmadan bağırıyorKızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Oyy allah yardim etsin huysuzlugu var mi yoksa sadece uyumuyor mu ? Dişin nasil oldu bu arada ? Gündüz düzen diye bisey yok bizdede ama gece uyuyor şükür ki he bazen saat basi kalkiyor ama genelde 3 yada 3 bucuk saat arayla uyaniyor emziriyorum kaka yaptiysa altini degistiriyorum geri uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?