Kızlar ya kızım yine emmiyor budefa meme reddi sanırım emzirme pozisyonunda bile bağırıypr direk sadece gece emşyor bide sabah ilk uyandığında ondan sonra hep mama yada uykuluykem emiyor geçer mi sizce sütüm azalır diye korkuyorum
Ya orda yazılıyor ya herşey ondan dedim.tum gönderilerini takip ediyorum yorum yazıyorum yorum yapiyorlarCanım o peritozunu ben de takip ediyorum ama yardımcı oluyorlar demissin ya nasıl yardımcı oluyorlar? Ücretli sanki danışmanlık.
AminKızlar 4.ayda hangi aşılar var diye baktım bitanesi pnömokok aşısıymış yani pnömoniden(zatürre) koruyan aşı. Grip olanlardan öksüren kişilerden bebeğe bulaşan bi bakteri. Demek bnm bebeğim daha aşısı olmadığı için hastalanmışşimdi biraz daha anladım. Dünyada bebek ölümlerine sebep olan başta gelen hastalıkmış. Ay Rabbım bidaha yaşatmasın.
Odayı karanlık tut csnim sakin sessiz olsun belki işe yarar yüzüne tülbent bile ortebilirsin yazarken aklıma geldiKızlar ya kızım yine emmiyor budefa meme reddi sanırım emzirme pozisyonunda bile bağırıypr direk sadece gece emşyor bide sabah ilk uyandığında ondan sonra hep mama yada uykuluykem emiyor geçer mi sizce sütüm azalır diye korkuyorum
Ne zamandir olmuyordu.Bugun yine yaptı kızım.Bu yuzden kilo alamadı kızım bu ay az aldı.Sali günü tekrar tartilicak .inşallah kilo almistir.brn diyet yapmıyorum .Siz nasıl diyet yapıyorsunuz.sut ve süt urunleri mi?Şuan kızım böyle geçen gün iyi olmuştu bir kez çok az kusmuştu ama diyete devam ettiğim halde bugün emziğini olduğu gibi geri çıkardı. Sizin hala devam ediyor mu
Canım endişelenme yeşil kaka gayet normal anne sütü ile beslenen bebeklerde olur ve on sütü fazla emdiği için olurmuşKızlar dün doğum gününe gittikten sonra bugün bebeğim çok huzursuzdu normalde öğlen 2 veya 3 saat uyurdu bugün en uzun uykusu 1 saat akşam özellikle çok huzursuz oldu çok ağladı akşam yeşil kaka da yaptı ben de çok yoruldum tam düzene girdi derken üşüttü mu acaba dün inş geçicidir erken uyudu gunduz az uyuyunca
Insallah almistir kilosu guzel cikar Biz de bu ay diger iki aya gore az kilo almisti ama doğduğundan beri kusma var hep emdiginin fazlasını kusuyor diyorlardı ama fiskirarakta kusuyordu. Süt ve süt ürünleri yumurta kuruyemişler alerjik besinler tuketmemeye çalışıyorum. Yeşillik zeytin ekmek tavuk pılav makarna muz yiyorum. Bunları yediğimde iki kez kusmuştu biri gazi olduğu için biride az bir miktar cokelek gibi.ama iki gündür ette yiyorum yine askısı gibi sürekli kustu emdikten sonra. Bu yüzden ette yemiycem.Ne zamandir olmuyordu.Bugun yine yaptı kızım.Bu yuzden kilo alamadı kızım bu ay az aldı.Sali günü tekrar tartilicak .inşallah kilo almistir.brn diyet yapmıyorum .Siz nasıl diyet yapıyorsunuz.sut ve süt urunleri mi?
Bu arada bizde yüzünde ve vucudunda kırmızılıklar ayrıca kakada mukusta var.Ne zamandir olmuyordu.Bugun yine yaptı kızım.Bu yuzden kilo alamadı kızım bu ay az aldı.Sali günü tekrar tartilicak .inşallah kilo almistir.brn diyet yapmıyorum .Siz nasıl diyet yapıyorsunuz.sut ve süt urunleri mi?
ayrıca mama alıyormu gerçi mama alsa bile bu ayda alışmıştır ikisinide kabul etmesi gerekir.Benim ilki 1. ayda beni reddetmeye kalkmıştı 40. gününde mamayı tamamen kesmiştim bu yüzden ama sizinki en az 3 aylık olmuştur sanmıyorum meme reddi olduğunu.Diş çıkarma olabilirmi biraz erken sanki.Biz ilkinde diş konusunda çok korkmuştuk kakada sümüksü ve yeşilimsiydi 1 hafta kadar.Bir haftadır kızımın huyu değişti sanki hiç sallamıyorduk emerken uyuyordu, doğduğundan beri çok nadir ağlamıştır. Ama bir haftadır ağlamaları artti uykuda ağlıyor uyanırken agliyor emme pozisyonuna gecince başlıyor ağlamaya bazen sallaya sallaya emziriyorum bazende ayakta gezerek emiyor bu meme reddi mi oluyor
A oyle mi kusura bakma canim ya sende whatsaptasin sanmıştımBen whatsapp grubuna hiç girmedim canım. 16 Kasım da doğdu benim kuzusenin bebişin ne zaman doğdu ☺
Evet üç aylik ve sadece anne sutu alıyor. emzik biberonda kullanmıyorum ilk yaptıgı gün evden çıkarken yaptı hastaneye gitmiştik ordada yaptı eve dönünce normale dönmüştü ana ertesi gün her uykuya geçişte yaptı zorla emzirdim kucağımda uyumaya başladı yatirinca uyandı. Inşallah diştendir baktım kabartı falanda yok gerçi olur mu hemen bilmiyorum da ilk çocuk oluncaayrıca mama alıyormu gerçi mama alsa bile bu ayda alışmıştır ikisinide kabul etmesi gerekir.Benim ilki 1. ayda beni reddetmeye kalkmıştı 40. gününde mamayı tamamen kesmiştim bu yüzden ama sizinki en az 3 aylık olmuştur sanmıyorum meme reddi olduğunu.Diş çıkarma olabilirmi biraz erken sanki.Biz ilkinde diş konusunda çok korkmuştuk kakada sümüksü ve yeşilimsiydi 1 hafta kadar.
Poposuna baktin mi canim catlak olup olmadigina ? Bir de nasil bi kandi nokta seklinde mi daha mi fazla ? Benim bebegimde 3 kere kanli yapti ama bizimki alerjidenMerhaba kızlar,
Bugün oğlum, sabah ve öğleden sonra olan rutin olarak yaptığı kakasını yapmadı. Bu günlerde burun tıkanıklığından memeyi reddetmeleri de var tabi. Tam doymadığına bağladım. Akşam üstü dolu dolu kaka vardı hatta taşmış zıbınına. Kakasında kan gördüm kızlarilk defa kan çıktı. Sadece anne sütü alıyor. Beslenmemde değişiklik yok. Alerjik bir durumu da yok. Acaba uzun süre kaka yapmayıp sonrasında ıkınmaktan anüsünü mü çatlattı?? Of off.. çok endişeliyim.
evet ilk olunca insan çok sorguluyor neden niçin diye.Ama bence acıkınca en sonunda yine emecek demek çok acıkmamış.Diş sıkıntı çıkarabilir ama sizinki de benimki kadarmış kasım başı olsa neredeyse 4 aylık diyebilirdik olabiliyor bazı bebekler erken diş çıkarabiliyor benim ilki 5. ayda çıkarmıştıEvet üç aylik ve sadece anne sutu alıyor. emzik biberonda kullanmıyorum ilk yaptıgı gün evden çıkarken yaptı hastaneye gitmiştik ordada yaptı eve dönünce normale dönmüştü ana ertesi gün her uykuya geçişte yaptı zorla emzirdim kucağımda uyumaya başladı yatirinca uyandı. Inşallah diştendir baktım kabartı falanda yok gerçi olur mu hemen bilmiyorum da ilk çocuk olunca
Bir haftadır kızımın huyu değişti sanki hiç sallamıyorduk emerken uyuyordu, doğduğundan beri çok nadir ağlamıştır. Ama bir haftadır ağlamaları artti uykuda ağlıyor uyanırken agliyor emme pozisyonuna gecince başlıyor ağlamaya bazen sallaya sallaya emziriyorum bazende ayakta gezerek emiyor bu meme reddi mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?