Benimki gündüz hiç uyumadığı için gece uyuyor sadece uykuya dalarken biraz zorlanıyoruz, 12-1 sen önce yatmıyor. Bu da ne kadar sağlıklı bilmiyorum:/
Canım benimki de gündüz nerdeyse hiç uyumuyor gün içinde bir iki kez yarım saatlik uyku uyuyor oda ayağımda sallamya devam edersem indirdiğim an uyanıyor. Bide tv keşfetti yaa engel olamıyorum bi şekilde kafasını çevirip bakıyo büyük kızım çizgi film izlerken. Sohbet konuşma istiyo ayakta gezdirilmek istiyoKızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Canm sen anne çaylarından kullanıyormusun rezene anason karışımlı çaylar uykuya iyi geliyor ben kullandığım Zaman güzel uyku çekiyordu kızım şimdi kullanmıyorum ama uykusu iyi maşallah gündüzde mutlaka uyumak istiyor uymadığı zaman çok huysuz oluyor bu aralar sürekli bağrış halinde durmadan bağırıyor
Canım benimki de gündüz nerdeyse hiç uyumuyor gün içinde bir iki kez yarım saatlik uyku uyuyor oda ayağımda sallamya devam edersem indirdiğim an uyanıyor. Bide tv keşfetti yaa engel olamıyorum bi şekilde kafasını çevirip bakıyo büyük kızım çizgi film izlerken. Sohbet konuşma istiyo ayakta gezdirilmek istiyoama gece uykusu fena değil geç yatıyo ama gece boyu uyanmıyo ben kalkıp emziriyorum geri koyuyorum. Öyle bi düzen var işte
İsteklerini yaptırmak için hızlı hızlı nefes alma kollarını titretme bizdede var sinirlenince kollarını bi titrrtiyor cadıYa o gezme durumunu hiç sorma canım ya bizde de var, bir de meraklı sıpa. Uyanınca gözü kapıda, mümkün değil başka yere bakmıyor. Hızlı hızlı nefes alıp veriyor, ellerini çırpıyor kapıya baka baka. Diyor ki hadi gezdir beni, çıkalım odadan. Çıkarıncada nereye bakacağını şaşırıyor, her yere bakıyor. Tv hiç görmedi daha benimki. Bir de onu gorse yanmışım hiç yatmaz. Uykuyu düzene soksam yetecek de nasıl olacak bilmiyorum. Seninki doğduğundan beri gece uykusu iyiydi ama öyle hatırlıyorum
Ben elevıt kullanıyorum,dr um bunu verdı,eskıdendı şikayet aldıgı için şuan dana jelatını var içine ozellıkle baktım arastırdım bilginizeCnm been hastaneye yatisim yapildiginda basladilar bana..elevit kullan dediler..ama bi arkadas iceriginde domuz jelatini oldugunu soyledi..daha soramadim hemsirelere unuttm hep
Canım üzülme zamanla düzene girecek bizimde tam düzene giremedi malesef.ama bugun 3ay sinra ilk kez kesintisiz 5saat uyudu maşallah. biz beşiğine sallama cihazı aldık da biraz rahat ettim.bide instada peritozuuyku diye bir sayfa var ordada yardımcı oluyorlarKızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
O kolları titretme işine bayılıyorum aniden hizli hızlı nasıl sallanır o kol yarabbiİsteklerini yaptırmak için hızlı hızlı nefes alma kollarını titretme bizdede var sinirlenince kollarını bi titrrtiyor cadıevet cnm doğduğundan beri gece uykusu iyi maşallah öyle ağlayarak uyanmaları yok bıraksan sabaha kadar emmez ben kalkıyorum emziriyorum ama gündüz sürekli kucak.
Ay iyi ya aglamiyosa yine sukret bide aglasa huysuz olsa gece gece daha beter benimki olsa kesin aglardi meselaYok huzursuz degil ağlamıyor hiç öyle oturuyor benimle, yani bi çay koysam içip muhabbet edecek, cin gibi bakıyor sıpa. Arada uyutmaya çalışıyorum, emzirirken 15-20dk uyuyor o yetiyor ona.
Dişim çok daha iyi ne beter bir şeymiş ya, indi şişliği ağrı da yok gibi. Sen ne durumdasın ne zaman çekilecek? Çektirde kurtul ya zulüm resmen.
Arada bir gel yaz iki bişeyler merak ediyorumTelefonu pek elime almıyorum bacım bizde bugün 105 günlük olduk bebiş nasıl bizim 5 gün sonra doktor kontrolümüz var aşı zamanı da geliyor
Ben whatsapp grubuna hiç girmedim canım. 16 Kasım da doğdu benim kuzuOh cok şükür canim hangi tarihte dogduarada bi yazın gecen gun konustuk burda sizleri merak ettik, hamileyken ne kadar kalabalikti simdi 10 kisi falan kaldık diyorduk. Whatsap grubu kurulunca terkettiler bizi dedik
Biz 3,5 aylık olduk hâlâ şu 3 saatte bir emzirme olayını anlamış değilim.Benim oğlum mu doymuyor,sütüm mü yetmiyor da bu çocuk gözünü açarken meme istiyor??Arkadaşlar merhaba
7 Kasım doğumlu ikizlerimi 3 saate bir besleyemiyorum her defasında. Şöyle ki bazen 3 saatte bazen 4 saatte bazen 5. 6 saatte beslenmek istiyorlar biri diğerine göre daha zayıf ikinmaktan mama almıyor çok üzülüyorum. Sizin bebekler ne durumda? 3 saate bir mi besleniyorlar gece beslenmeleri nasıl?
Malesef sütüm yok. Mama veriyorum belki onun etkisi ama kalplerinde ufurum cikmisti kilo da önemli sanırım. İnşaallah geçici bir şeydir.Biz 3,5 aylık olduk hâlâ şu 3 saatte bir emzirme olayını anlamış değilim.Benim oğlum mu doymuyor,sütüm mü yetmiyor da bu çocuk gözünü açarken meme istiyor??
Geçen gün bi deniyim dedim ,en azından 2 saatte bir emzireyim dedim,yok!Mümkün değil oyalayamadım.İlla emecek..
Saatle beslenmek bize göre değil galiba,onu anladım.
Sende sıkma canını aç olsalar aglarlar demekki..Ayrıca zayıf diye dert etme,kilo sağlık demek değil
Malesef hiçbir düzen yok. Cani ne zaman isterse o zaman uyuyor. Sabrımız sınanıyor. Rabbim kolaylık versin hepimizeKızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Gündüz ben de asla 3 saati bulduramıyorum. 1 saatte 1 buçuk saatte 2 saatte emiyor ama 3 saat olmuyor. Uykusu desen ona keza. Hiçbir düzenimiz yok. Ne uyku ne emmeBiz 3,5 aylık olduk hâlâ şu 3 saatte bir emzirme olayını anlamış değilim.Benim oğlum mu doymuyor,sütüm mü yetmiyor da bu çocuk gözünü açarken meme istiyor??
Geçen gün bi deniyim dedim ,en azından 2 saatte bir emzireyim dedim,yok!Mümkün değil oyalayamadım.İlla emecek..
Saatle beslenmek bize göre değil galiba,onu anladım.
Sende sıkma canını aç olsalar aglarlar demekki..Ayrıca zayıf diye dert etme,kilo sağlık demek değil
Arkadaşlar merhaba
7 Kasım doğumlu ikizlerimi 3 saate bir besleyemiyorum her defasında. Şöyle ki bazen 3 saatte bazen 4 saatte bazen 5. 6 saatte beslenmek istiyorlar biri diğerine göre daha zayıf ikinmaktan mama almıyor çok üzülüyorum. Sizin bebekler ne durumda? 3 saate bir mi besleniyorlar gece beslenmeleri nasıl?
Canım o peritozunu ben de takip ediyorum ama yardımcı oluyorlar demissin ya nasıl yardımcı oluyorlar? Ücretli sanki danışmanlık.Canım üzülme zamanla düzene girecek bizimde tam düzene giremedi malesef.ama bugun 3ay sinra ilk kez kesintisiz 5saat uyudu maşallah. biz beşiğine sallama cihazı aldık da biraz rahat ettim.bide instada peritozuuyku diye bir sayfa var ordada yardımcı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?