2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki gündüz hiç uyumadığı için gece uyuyor sadece uykuya dalarken biraz zorlanıyoruz, 12-1 sen önce yatmıyor. Bu da ne kadar sağlıklı bilmiyorum:/

Çok dayaniklilar maşallah ya,ben bu yaşımda dayanamam o kadar uykusuzluğa inan. Çocuktan öncede öyleydi, gece tuvalete falan kalkarsam görürdüm 12-1 gibi saatleri. 9-10 dedin mi yatan tiplerdik biz çocuktan önce.

Kızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Canım benimki de gündüz nerdeyse hiç uyumuyor gün içinde bir iki kez yarım saatlik uyku uyuyor oda ayağımda sallamya devam edersem indirdiğim an uyanıyor. Bide tv keşfetti yaa engel olamıyorum bi şekilde kafasını çevirip bakıyo büyük kızım çizgi film izlerken. Sohbet konuşma istiyo ayakta gezdirilmek istiyoama gece uykusu fena değil geç yatıyo ama gece boyu uyanmıyo ben kalkıp emziriyorum geri koyuyorum. Öyle bi düzen var işte

İçiyordum canim da birakmıştım, 1 haftadır yine içiyorum uyutur belki diye. Ama uyutmadı bu defa. Eskiden uyurdu 15 gündür falan böyle oldu çocuk. Kendisi de yoruluyor umarım düzelir ya benimki sürekli tükürük püskürtüyor arada da bağırıyor

Ya o gezme durumunu hiç sorma canım ya bizde de var, bir de meraklı sıpa. Uyanınca gözü kapıda, mümkün değil başka yere bakmıyor. Hızlı hızlı nefes alıp veriyor, ellerini çırpıyor kapıya baka baka. Diyor ki hadi gezdir beni, çıkalım odadan. Çıkarıncada nereye bakacağını şaşırıyor, her yere bakıyor. Tv hiç görmedi daha benimki. Bir de onu gorse yanmışım hiç yatmaz. Uykuyu düzene soksam yetecek de nasıl olacak bilmiyorum. Seninki doğduğundan beri gece uykusu iyiydi ama öyle hatırlıyorum

İsteklerini yaptırmak için hızlı hızlı nefes alma kollarını titretme bizdede var sinirlenince kollarını bi titrrtiyor cadıevet cnm doğduğundan beri gece uykusu iyi maşallah öyle ağlayarak uyanmaları yok bıraksan sabaha kadar emmez ben kalkıyorum emziriyorum ama gündüz sürekli kucak.

Cnm been hastaneye yatisim yapildiginda basladilar bana..elevit kullan dediler..ama bi arkadas iceriginde domuz jelatini oldugunu soyledi..daha soramadim hemsirelere unuttm hep
Ben elevıt kullanıyorum,dr um bunu verdı,eskıdendı şikayet aldıgı için şuan dana jelatını var içine ozellıkle baktım arastırdım bilginize

Kızlar ben çok yoruldum ya resmen dayanıklılık eğitimi bu. Benim oğlan gece 2de uyandı saat 12 olmuş daha uyumadı. Ölücem ben artık. Siz ne durumdasınız düzene sokabilen var mı bu uyku işini
Canım üzülme zamanla düzene girecek bizimde tam düzene giremedi malesef.ama bugun 3ay sinra ilk kez kesintisiz 5saat uyudu maşallah. biz beşiğine sallama cihazı aldık da biraz rahat ettim.bide instada peritozuuyku diye bir sayfa var ordada yardımcı oluyorlar

O kolları titretme işine bayılıyorum aniden hizli hızlı nasıl sallanır o kol yarabbi dalga geçiyorum öyle yapınca yiğit boyle yaparsan almicam seni kucağıma diyorum daha bir deliriyor

Ay iyi ya aglamiyosa yine sukret bide aglasa huysuz olsa gece gece daha beter benimki olsa kesin aglardi mesela benimkide oglen cok az uyuyor yarim saat 40 dk falan uykulari o yuzden sık sık uykusu geliyor huysuzlaniyor bi yandan gaz derken gece yorgun düşüyor iyice o yuzden uyuyor sanirim. Benim dişte daha iyi şükür ki valla hatirlamak bile istemiyorum o agriyi dayanamiyorum diye agladim kac kere acile gittim sadece agri kesici parol serum verdiler kac kere disciye gittim apse gecmeden bisey yapamayiz dediler geri döndüm ama doktor 3. Gunden sonra etki etmeye baslar demisti antibiyotik icin cidden dedigi gibi oldu sisligi cok az kaldi agrim hic yok nerdeyse ilac biter bitmez gidip cektiricem

Telefonu pek elime almıyorum bacım bizde bugün 105 günlük olduk bebiş nasıl bizim 5 gün sonra doktor kontrolümüz var aşı zamanı da geliyor
Arada bir gel yaz iki bişeyler merak ediyorum bizde 98 günlük olduk evet 4. Ay aşılar var aşılar bitmiyo ki zaten sonra da diş başlayacak vay halimize

Kızlar ya kızım yine emmiyor budefa meme reddi sanırım emzirme pozisyonunda bile bağırıypr direk sadece gece emşyor bide sabah ilk uyandığında ondan sonra hep mama yada uykuluykem emiyor geçer mi sizce sütüm azalır diye korkuyorum

Şimdi biraz araştırayım dedim de biz ölmüşüz ağlayanimiz yok arkadaşlar. Şu an üçüncü aydayız, 4. ay uyku gerilemesi diye bir lanet varmış ki sormayın gitsin, 5 ve 6. ay diş sıkıntısı yüzünden uyumuyormuş, Eğer bir sıkıntı çıkmazsa 7. ay biraz uyuyabileceğiz eğer atak haftasına denk gelmezse
Benim ümidim kalmadı artık. Bebislerin insafına kaldık.

Oh cok şükür canim hangi tarihte dogdu arada bi yazın gecen gun konustuk burda sizleri merak ettik, hamileyken ne kadar kalabalikti simdi 10 kisi falan kaldık diyorduk. Whatsap grubu kurulunca terkettiler bizi dedik
Ben whatsapp grubuna hiç girmedim canım. 16 Kasım da doğdu benim kuzu senin bebişin ne zaman doğdu

Arkadaşlar merhaba
7 Kasım doğumlu ikizlerimi 3 saate bir besleyemiyorum her defasında. Şöyle ki bazen 3 saatte bazen 4 saatte bazen 5. 6 saatte beslenmek istiyorlar biri diğerine göre daha zayıf ikinmaktan mama almıyor çok üzülüyorum. Sizin bebekler ne durumda? 3 saate bir mi besleniyorlar gece beslenmeleri nasıl?

Biz 3,5 aylık olduk hâlâ şu 3 saatte bir emzirme olayını anlamış değilim.Benim oğlum mu doymuyor,sütüm mü yetmiyor da bu çocuk gözünü açarken meme istiyor??
Geçen gün bi deniyim dedim ,en azından 2 saatte bir emzireyim dedim,yok!Mümkün değil oyalayamadım.İlla emecek..
Saatle beslenmek bize göre değil galiba,onu anladım.
Sende sıkma canını aç olsalar aglarlar demekki..Ayrıca zayıf diye dert etme,kilo sağlık demek değil

Malesef sütüm yok. Mama veriyorum belki onun etkisi ama kalplerinde ufurum cikmisti kilo da önemli sanırım. İnşaallah geçici bir şeydir.

Malesef hiçbir düzen yok. Cani ne zaman isterse o zaman uyuyor. Sabrımız sınanıyor. Rabbim kolaylık versin hepimize

Gündüz ben de asla 3 saati bulduramıyorum. 1 saatte 1 buçuk saatte 2 saatte emiyor ama 3 saat olmuyor. Uykusu desen ona keza. Hiçbir düzenimiz yok. Ne uyku ne emme

Canım 6 saat biraz uzun gibi geldi bana. Ama mama alan bebekte her 1 kilo başına 150ml veriliyor. Senin bebegin mesela 6 kilo ise 6×150=900ml günlük alması gereken miktar. Bunu 3 öğünde 300ml olarak verebilirsin, 10 öğünde 90ml olarak verebilirsin. Kiloya göre hesap yap bence

Canım o peritozunu ben de takip ediyorum ama yardımcı oluyorlar demissin ya nasıl yardımcı oluyorlar? Ücretli sanki danışmanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…