2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok geliyordur yağlı süt de belki sen farkedemiyorsundur ben 15-20dk emdiginde geçen ay 1200kg almıştı.ben bakmıyorum çoğu zaman sütüme sululu yaglimi diye sirayida unutuyorum bazensertligine bakarak veriyorum memeyi

Cnm büyük olan kız mı oğlan mi yanlış anladım sanki

Emzirmeden önce göğsünü biraz sağ ön süt azalsın

Haklısın çokta şeetmemek lazımbende bakmicam durduk yere moralimi bozuyorumbnmkinin de buara kilosu iyi gidiyo sanırım evde tartıyorum da inşallah bozulmaz.

Arada bir gel yaz iki bişeyler merak ediyorum bizde 98 günlük olduk evet 4. Ay aşılar var aşılar bitmiyo ki zaten sonra da diş başlayacak vay halimize
Maşallah size benimkinin bugünler de huyu suyu değişti ya ayakta sallayarak uyurdu ne güzel şimdi meme de uyumak istiyor çok huysuzlanıyor uyuyacağı zaman seninkinde var mı değişiklik

Kizlar bebeginiz yatarken ellerinden çekince kafasını kaldırıyor mu bizimki yapmiyor ikisinde üç sylik oluyor

Canım ben kollarından tutup çekince baya kalkıyor. Elinden denemedim hiç. El ve dirsek arasından tutup cekiyorum. Yatmak sıkılıp kucak isteyince dene özellikle.

Kizlar bebeginiz yatarken ellerinden çekince kafasını kaldırıyor mu bizimki yapmiyor ikisinde üç sylik oluyor
2 ayliktan beri yapiyor canim benimki hatta ellerini cekmeye bile gerek yok kendi kaldiriyor dirseklerini geriye dayayip

Onuda denedim her seferinde sağmak zor oluyo bide sağdıkça daha da artıyo sanki bilmiyorum ki. Bende bide tazyik sıkıntısı var sqğmamam lazım o yüzden.
Benim de çok tazyikli fıskiye gibi 10 tane falan delik var sağmadan verirsem tıkanıyor meme istemiyo o yüzden mecbur sağıyorum önce

Benim de çok tazyikli fıskiye gibi 10 tane falan delik var sağmadan verirsem tıkanıyor meme istemiyo o yüzden mecbur sağıyorum önce
Peki elektrkli pompa mı kullanıyorsun manuel mi bende elektrikli var her seferinde onla sağmak zor geliyor acaba bitane manuel mi alsam diyorum yanıbaşımda dursa

Peki elektrkli pompa mı kullanıyorsun manuel mi bende elektrikli var her seferinde onla sağmak zor geliyor acaba bitane manuel mi alsam diyorum yanıbaşımda dursa
Manuel var benim bebedorun ama genelde emzirme öncesi sağımı elimle yapıyorum bi beze sağıyorum zaten tazyikli tazi bitene kadar akıtıyorm

Canım ellerinden tutuncq kalkıyor hatta ayakta durup oynuyor bazende çok sıkılduğında kendi kalkıyor yarım. Elinden tutup kaldırmayı çoktandır yapıyo kendi kendine kalkmada bi haftadır var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…