- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
Pek sevmediBizde yapiyoruz onu genelde gazi varken
hmmm. Kaç aya kadar kullanmıştın peki park yatağı? Galiba dediğin gibi ilkten anne yanı gibi bişey gerekiyo.Ben aldıö ama büyük bayağı dedim uzun süre kullansım da yatak odasını çok daralttı diye onu kaldırdım anne yanı birşey aldım 6 7 ay pnu kullanayım sonra odasına park yatak koyarım bebişi de odasında uyuturuö diye düşünüyorum. Tavsiyem sana ilk 6 ay için yanına ufak birşey al mutlaka hem rahat olur emzirirken çok gerekli. Hatta dşrek yatağa birleşen anne yanı olanlar var ya ondan al ben keşke öyle alsaydım diyorum. Bende hamileykwn çok araştırmıştım herkes aprk yatakdan çok memnundu aldım ama kesinlikle başta ufak birşey lazım ileride belki işe yarar ama şuan değil.
Anne yanı olabilen ahşap beşik normal ahşap beşik beşik boyutlarında mı? Markası modeli neBende hem park yatak var hem de anne yanı olabilen ahşap beşik var. Park yatak çok büyük ve hantal bence.
Galiba ilk aylar için gereksiz gibi hakkatenGereksiz büyük.Simdiki aklım olsa daha küçük,kullanışlı bir şey alırdım.İlerisi için kullanışlı olur belki ama.ilk zamanlar yaramıyor.Ben reflü yatağında yatırdım hep.ilk 2 ay.Sonra da reflü yataginda beşiğin içine koyuyorum .Anne yani ilk aylar için daha güzel.
Bildiğin güzel kullanışlı model varsa söyler misinhiç tereddütsüz bundan al yada anne yanı ama açık tarafı kapananlardan
Bizimkide ilk bi sevdi gibi oyuncaklara laf atiyodu aguluyodu sonra yuz ustu yattigindan olacak ki kendisi pek sevmez bunu mizmizlandiPek sevmedi
Aynen bir dk sürdü zaten ağladı kaldırdım geriBizimkide ilk bi sevdi gibi oyuncaklara laf atiyodu aguluyodu sonra yuz ustu yattigindan olacak ki kendisi pek sevmez bunu mizmizlandimaksat eller kollar karin kaslari guclensin bi kac dakika da olsa yeter
Dizlerinin üzerinde dimi destek yastigiyla destekledinEki Görüntüle 2595799
Biz bugun biraz etkinlik yaptik. Sizler de yapiyor musunuz boyle seyler ? Birbirimizler payalsalim fikir olsun
Ay ne güzel biz de yapsak valla iyi olurEki Görüntüle 2595799
Biz bugun biraz etkinlik yaptik. Sizler de yapiyor musunuz boyle seyler ? Birbirimizler payalsalim fikir olsun
Maşallah kuzuma bizimki tembel anlaşıldıCanım ellerinden tutuncq kalkıyor hatta ayakta durup oynuyor bazende çok sıkılduğında kendi kalkıyor yarım. Elinden tutup kaldırmayı çoktandır yapıyo kendi kendine kalkmada bi haftadır var.
Ne güzel maşallah bizim tembel de yapar yakında o zmn bekleyelimÖnce belini kaldırıyor,bakıyor ki kalkamıyor o zaman kafasını kaldırıyor.Bide yere bastırınca adım hareketleri yapıyor parmak uçlarında
hmmm. Kaç aya kadar kullanmıştın peki park yatağı? Galiba dediğin gibi ilkten anne yanı gibi bişey gerekiyo.
Anne yanı olabilen ahşap beşik normal ahşap beşik beşik boyutlarında mı? Markası modeli ne
Galiba ilk aylar için gereksiz gibi hakkaten
Bildiğin güzel kullanışlı model varsa söyler misin
Güzel görünüyo. Bunu yatak derinliği ayarlanabiliyo mu sabit miBunu aldım canım ben.
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx Fiyatı
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Benim kızda neredeyse 3.5 aylık olduk ama kollarından tutunca belini kaldırıyor kafasını arkaya atıyor ben biraz zorlarsam kafasını kaldırıyor bide kızım bugün nezle oldu sanırım hapşırıyor hırıltısı var ve burnu akıyor ara araMaşallah kuzuma bizimki tembel anlaşıldı
Güzel görünüyo. Bunu yatak derinliği ayarlanabiliyo mu sabit mi
Maşallah çok iyi fikirmiş bende deneyim en kısa zamandaEki Görüntüle 2595799
Bende bundan aldım çok memnunum vallaBunu aldım canım ben.
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx Fiyatı
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yuzustu yatirir gibi koydum canim emzirme yastiginin uzerineDizlerinin üzerinde dimi destek yastigiyla destekledin
Iyi eglenceler simdidenMaşallah çok iyi fikirmiş bende deneyim en kısa zamanda☺
Bugün doktor randevusu vardı. Kakası sert mi diye sordu doktor, hayır dedim. Fotoğrafını gösterdim. Kan kılcal damar gibi nokta değil. Bir daha olursa çocuk gastroentereloji bölümüne gidersin dedi, inek sütü alerjisi olabilir dedi. Ama nasıl olur? Ben başından beri beyaz peynir, sütlaç, kazandibi vs., kaşar peyniri yiyorum, süt içmişliğim de var, nasıl alerji o zaman gelişmedi de şimdi oldu? Alerji olduğunu düşünmüyorum. Şuna 24 saat oldu hala kaka yok. Fazla da yemiyor. Zoraki emziriyorum ama reddediyor bir süre sonra. Burnu tıkalı diye herhalde. Acaba yağlı süte erişmediği için mi sadece çiş var da kaka yok.. Emmedikçe doymuyor , huysuz halsiz, uyku uyuyamıyor. Ben de uzun zaman sonra sütümü sağdım. Belki hızlı emer de doyar diye. Kakasını takip edicem. Yapsa görücez kan var mı yok mu yine. İnşallah olmazPoposuna baktin mi canim catlak olup olmadigina ? Bir de nasil bi kandi nokta seklinde mi daha mi fazla ? Benim bebegimde 3 kere kanli yapti ama bizimki alerjiden
Benimki de 1 aydır desteksiz kaka yapmıyor ya fitil ya zeytinyağ ile yapıyor bende acaba yağlı süte ulaşamıyor mu diyorum zaten kilo alımı hep sınırda çıktı. Şimdi de 1 haftadır gaz ilavı dğeiştirdik ondan sanırım aşırı sancısı var asla memeye yaklaşmıyor gece bile emmiyoe sütüm azalacak artık hep mama verdim çok canım sıkılıyor yaBugün doktor randevusu vardı. Kakası sert mi diye sordu doktor, hayır dedim. Fotoğrafını gösterdim. Kan kılcal damar gibi nokta değil. Bir daha olursa çocuk gastroentereloji bölümüne gidersin dedi, inek sütü alerjisi olabilir dedi. Ama nasıl olur? Ben başından beri beyaz peynir, sütlaç, kazandibi vs., kaşar peyniri yiyorum, süt içmişliğim de var, nasıl alerji o zaman gelişmedi de şimdi oldu? Alerji olduğunu düşünmüyorum. Şuna 24 saat oldu hala kaka yok. Fazla da yemiyor. Zoraki emziriyorum ama reddediyor bir süre sonra. Burnu tıkalı diye herhalde. Acaba yağlı süte erişmediği için mi sadece çiş var da kaka yok.. Emmedikçe doymuyor , huysuz halsiz, uyku uyuyamıyor. Ben de uzun zaman sonra sütümü sağdım. Belki hızlı emer de doyar diye. Kakasını takip edicem. Yapsa görücez kan var mı yok mu yine. İnşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?