2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hmmm. Kaç aya kadar kullanmıştın peki park yatağı? Galiba dediğin gibi ilkten anne yanı gibi bişey gerekiyo.
Bende hem park yatak var hem de anne yanı olabilen ahşap beşik var. Park yatak çok büyük ve hantal bence.
Anne yanı olabilen ahşap beşik normal ahşap beşik beşik boyutlarında mı? Markası modeli ne
Galiba ilk aylar için gereksiz gibi hakkaten
hiç tereddütsüz bundan al yada anne yanı ama açık tarafı kapananlardan
Bildiğin güzel kullanışlı model varsa söyler misin

Bizimki gibi banyo yaparken kahkaha atan var mı
En çok bunu istemiştim.Zamanında kızımı yıkamak iskenceydi benim için.Hep haykırarak ağlardı ter içinde kalırdım.
Oğlum yıkanmaya bayılıyor.Sesli kahkaha atıyor akan suyu emmeye çalışırken.

Bizimkide ilk bi sevdi gibi oyuncaklara laf atiyodu aguluyodu sonra yuz ustu yattigindan olacak ki kendisi pek sevmez bunu mizmizlandi maksat eller kollar karin kaslari guclensin bi kac dakika da olsa yeter

Bizimkide ilk bi sevdi gibi oyuncaklara laf atiyodu aguluyodu sonra yuz ustu yattigindan olacak ki kendisi pek sevmez bunu mizmizlandi maksat eller kollar karin kaslari guclensin bi kac dakika da olsa yeter
Aynen bir dk sürdü zaten ağladı kaldırdım geri

Bunu aldım canım ben.

Kızlar ya benim kız kaka yapamıyordu 1 hafta sürüyordu sonunda ya zeytinyapı ya sa fitil ile çıkıyordu. Geçen doktor debridat diye bi şurup verdi bağırsak düzenleyici dedi hemse gaza da iyi dedi. Buarada ben sap simplex de kullanıyorum. Çocuğum şuruptan sonra 3 günde bir lendi yapmaya bailadı ama buarada aşırı sancılanıyor. Asla gece kalkamzdı kızıö emip uyurdu şimdi bağırarak kalkıyor. Önceleri bu aldar gazlı değildi birden bşre nasış bu kadar gaz oldu anlamadım. Sonradan böyle gaz sancıları olan var mı yani en baştan beri çok gazlı değildi de son zamanda bayağı gaz sorunu var okadar ağlıyorki eskş halinş çok özledim kızıö hep gülerdi. Acaba ikaçlar mı fazla geliyor ya of çok ıkınıyor gündü uykusu da kalmado

Maşallah kuzuma bizimki tembel anlaşıldı
Benim kızda neredeyse 3.5 aylık olduk ama kollarından tutunca belini kaldırıyor kafasını arkaya atıyor ben biraz zorlarsam kafasını kaldırıyor bide kızım bugün nezle oldu sanırım hapşırıyor hırıltısı var ve burnu akıyor ara ara

Poposuna baktin mi canim catlak olup olmadigina ? Bir de nasil bi kandi nokta seklinde mi daha mi fazla ? Benim bebegimde 3 kere kanli yapti ama bizimki alerjiden
Bugün doktor randevusu vardı. Kakası sert mi diye sordu doktor, hayır dedim. Fotoğrafını gösterdim. Kan kılcal damar gibi nokta değil. Bir daha olursa çocuk gastroentereloji bölümüne gidersin dedi, inek sütü alerjisi olabilir dedi. Ama nasıl olur? Ben başından beri beyaz peynir, sütlaç, kazandibi vs., kaşar peyniri yiyorum, süt içmişliğim de var, nasıl alerji o zaman gelişmedi de şimdi oldu? Alerji olduğunu düşünmüyorum. Şuna 24 saat oldu hala kaka yok. Fazla da yemiyor. Zoraki emziriyorum ama reddediyor bir süre sonra. Burnu tıkalı diye herhalde. Acaba yağlı süte erişmediği için mi sadece çiş var da kaka yok.. Emmedikçe doymuyor , huysuz halsiz, uyku uyuyamıyor. Ben de uzun zaman sonra sütümü sağdım. Belki hızlı emer de doyar diye. Kakasını takip edicem. Yapsa görücez kan var mı yok mu yine. İnşallah olmaz

Benimki de 1 aydır desteksiz kaka yapmıyor ya fitil ya zeytinyağ ile yapıyor bende acaba yağlı süte ulaşamıyor mu diyorum zaten kilo alımı hep sınırda çıktı. Şimdi de 1 haftadır gaz ilavı dğeiştirdik ondan sanırım aşırı sancısı var asla memeye yaklaşmıyor gece bile emmiyoe sütüm azalacak artık hep mama verdim çok canım sıkılıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…