2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bebeginiz yatarken ellerinden çekince kafasını kaldırıyor mu bizimki yapmiyor ikisinde üç sylik oluyor
Önce belini kaldırıyor,bakıyor ki kalkamıyor o zaman kafasını kaldırıyor.Bide yere bastırınca adım hareketleri yapıyor parmak uçlarında

Kızlar şimdi ben emzirirken ilk 1-2 dakika kısa kısa çekiyor oğlum memeyi 2-3 cekiste bir yutkunuyor,sonra daha yavaş daha derin çekiyor bu sefer lıkır lıkır her cekiste yutkunuyor.Bu yaklaşık 3-4 dakika sürüyor.Sonra yine kısa kısa çekiyor yine 2-3 cekiste yutkunuyor.Sonra bırakıyor.İki memede de böyle oluyor.
Ön sütü ilk kısa cekislerde mi alıyor acaba?
Sizde de böyle mi emzirme?Yoksa sürekli lıkır lıkır içiyor mu?

Canım aynen dediğin gibi oluyor. ilk çektiklerinde daha az süt geliyor, 3-4 çekişte doluyor ağzı, sonra açılıyor süt kanallari derin derin çekip yutuyor. Sağma makineleri de öyle çalışıyor zaten. Önce kısa kısa masaj yapıp sonra uzun uzun çekerek sağıyor.

Yani o uzun uzun cekislerde mi yağlı süt geliyor?3-4.dakika lıkır lıkır içtiği ön süt değil yani dimi?

Geçen ay 700 gr.almıştı oğlum,gözüme az gelip mama almıştım biliyorsunuz.Ama ne yaptıysam icirememistim mamayı.Hatta yazmıştım buraya daha kuvvetli emiyor bu ara diye..Dün tekrar tarttım 10 günde 350 gram almış.Sanırım mamaya ihtiyacı yok gerçekten.Karşı komşum doğum yaptı geçen ay mama takviyesi yapıyor.Mamayi ona versem ayıp olur mu ?2 hafta sonra süresi dolup çöpe gidecek,dolu kutu..

Benimkide maşallah diyim geçen hafta 5600 çıkmıştı bu hafta evdeki tartıyla 6200 çıkıyor 200 g ı düşüyorum 6 kilo. Gerçekten bi haftada bu kadar alabilir mi sevinmeli miyim

Bence ayıp olmaz aksine bence sevinir mamalar çok pahalı bende de bitane dolu kutu kaldı kimsede yokçöpe gidecek.

Benimkide maşallah diyim geçen hafta 5600 çıkmıştı bu hafta evdeki tartıyla 6200 çıkıyor 200 g ı düşüyorum 6 kilo. Gerçekten bi haftada bu kadar alabilir mi sevinmeli miyim
Maşallah, alır niye almasın annesi..Kendini toparlayinca iştahı yerine gelmiştir.Aman nazar deymesin.

Maşallah size benimkinin bugünler de huyu suyu değişti ya ayakta sallayarak uyurdu ne güzel şimdi meme de uyumak istiyor çok huysuzlanıyor uyuyacağı zaman seninkinde var mı değişiklik
Benimki uyuyacagini zaman hep huzursuz ya ağlıyo hep öyle uyuyo bazen memede bazen ayagımda uyutuyorum ama kesin ağlayarak uyuyo her seferinde nasıl düzelecek bilmiyorum

Yaaa yerim ben bunu. Koca adam olmuş Selim
Çok hızlı büyüyorlar. iyi fikirmiş bende yapayım Uzay uyanınca. Ama benimki daha elini bilinçli uzatamıyor, deniyor sadece.
Ayaklarini ittirip icine girmeye calisiyor deli fotografi cekerken biraktim da bi elim hep ustundeydi en sonunda da suyun icine kustu ne kadar kesfetse kârdir dedim bende benimkide yeni yeni uzatiyor daha hem o duyusu gelissin hemde kol ve karın kaslarini gelistiriyormus bu etkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…