2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben bugün akşama doğru 8 tane hurma yedim emzirmeden 1-2 saat önce emzirdikten sonra da göğsü boşaltayım diye sütümü sağdım herzamankinden fazla süt çıktı şaşırdım yani hurmadan olduğunu düşünüyorum

Canim insallah alerjisi yoktur tabi ama basindan beri sut urunleri tukettigin halde kakasinda kan olmamasi alerjisi olmadigi anlamina gelmiyor malesef. Bende yiyordum ama kani 2bucuk aylikken gordum kakasinda. Ama bizim en bastan beri mukuslu kaka problemimiz vardi. Birde yanaklarinda kizariklik ve döküntü. Ben kan gormeden de supheleniyordum ama kesmedim hic inek sütünü ve urunlerini. Hatta ilk kanı gordugumdede kesmedim. Ikincisinde kan cok yogundu ve kafamda netlestirdim bu cocuk kesin alerjik dedim. Aile hekimi de diyet önerdi. O gunden beri diyet yapiyorum kan olmadi daha hic. Mukus azaldi arada bi oluyo sadece. Bebeginin makat cevresinde gecmeyen kizariklik ve başında konak var mi ?

Yuzustu yatirir gibi koydum canim emzirme yastiginin uzerine
Bu akşam sizin etkinliği yapalım dedik, beceremedik.Emzirme yastığım çok sert ve yüksek. Çocuğu evirdim,çevirdim olmadı.Kolları suya yetisemedi.Bide korktum kafasını birden bırakırsa borcama çarpar diye.Kucağıma alıp ellerini suya deydirdim bu kez de rahat edemedi,ağladı.Bizim etkinlik sıkıntı oldu bize

Sen de yazınca emin oldum canım, evet hurmadan. Geçen hafta yedim 8-10 tane bende taş gibi oldu göğüslerim, acaba dedim hurma mi emin olamamıştım. Tekrar alayım bari :)

Ne etkinligi aglamakatan gozu bisey gormuyoo.uykuya dalmadan bi agitt memeyi veriyom istemiyo halbuku ac uyutuyorum zar z or ondan sonra memmyi aliyoo

Ya kiyamam normal yumusak bi yastikta olurdu aslinda borcamin ön kismini kapatacak sekilde. Bende icine girmesineden korktum bi elim ustundeydi hep ah bu yaramazlar cok tatlilar ❣

Emmedikçe süt azalacak. Benim de canım çok sıkılıyor. Halbuki ona en yararlı besin. Hem ekonomik de.

Bizimkinin 69 günlükken: 5,650 kg , 59 cm.

Bir sonraki sağlık ocağı randevusu 101 günlükken olacak. Kilo alımını çok merak ediyorum haftayı dört gözle bekliyorum.

Ben kabız mı değil mi anlamadım hala. Senin gibi zeytinyağı çözümüne gitmek isterim eğer kabızlık varsa. Zeytinyağını nasıl uyguluyorsun?

Çok geçmiş olsun. Makat çevresi gayet temiz hiç öyle kızarıklık yok. Başında konak da yok. Vücudunda döküntü falan da yok. Yani bu durumda da alerjik olabilir o zaman. Takip edeceğim. Şu an kaka yapmayalı 28 saat oldu .yapsın da görem ne var ne yok. Yapmadığı için de üzgünüm zaten oturmuş ağlıyorum aç mı bırakıyorum çocuğu diye. Memeyi de reddediyor

İnek sütü diyeti de oldukça zor olmalı??

Sen de yazınca emin oldum canım, evet hurmadan. Geçen hafta yedim 8-10 tane bende taş gibi oldu göğüslerim, acaba dedim hurma mi emin olamamıştım. Tekrar alayım bari :)
Aynen canm kesin hurmadan cünkü ben bu aralar çok sık emziriyorum huysuz çok kızım o sık emzirmeye göre sadece bugün Böyle fazla süt olması hem sevindirdi hem şaşırttı bir kutu hurma var evde düzenli yiycem bakalm birde sütü yağlandırması çok güzel

6 kasimda 39+2de doğum yaptim. Bir oglusum oldu ismi Ege :) her sey yolunda cok şükür

Canim neden agliyorsun 1 hafta 10 gune kadar kaka yapmaması normal bu ac kaldigi anlamina gelmezki kendini yipratma lutfen

kız aynı anlarda neredeyse doğum yapmışışız bende normal doğum çok istedim ama ters duruyormuş hatta geç öğrendim 40. hafta sonunda sezryn ile alındı.Bende saat 13.20de yaptım.O bızdığı yerim ben yan yan bakıp gülüyor dimi bal yanaklı,yay burcu bunlar yükselenleride kova ondan neşeli burçlar oluyorlarmış benim kızımda hep benim gözümün içine bakıyor habirecilve yapıyor bıdık.Ay valla tek kişi bakmak zor hiç dinlenemiyor insan Allah yardımcın olsun benimde eşim erken çıkıyor geç geliyor eve.Maşallah kız seninki azcık tosuncukmuş yerim ben o pamuk şekeri kesin tombik tombik yanakları vardır onun
Rezenenin yanında anason da deneyebilirsin, bebeklerin rahat uyumasına yardımcı oluyor diye okumuştum. Ben kullanıyorum geceleri uykusu iyi ama bizim de gündüz hiç uykumuz yok, bebeğim yetişkin gibi takılıyor
ok onuda not ediyorum çünkü uzayDenizin dediği gibi rezene galiba bende de işe yaramıyor.Çok teşekkür ederim.Ay inşallah işe yarar ama hemen alamam onu haftaya deneyebilecem dışarı çıkamıyorum hafta sonu eşime aldırayım bari.
kuzum ben valla hiç o dediklerini yapamadım aynen bir arkadaş sana cevap olarak yazmış bende onun gibi göğsümü yokluyorum sert olanı veriyorum hatta sana şöyle deyim bana saçma geliyor o dedikleri şey.Ebeciğime sordum sütüm çok geliyor akıyor ziyan oluyor biriktirip buzluğa atıp 2 ay sonra kullansam olurmu diye.Hatunun benden istediğine bak "gece sağdığın sütle bir araya topla sabah sağdıklarınıda bir araya sonra gece sütlerini gece gündüz sağdıklarınıda gece ver" dedi yani sorduğuma soracağıma pişman oldum kız nasıl öyle ayıracam sütleri insanın lanet olsun kalsın biriktirmeyim fazla sütü diyesi geliyor.
Cnm büyük olan kız mı oğlan mi yanlış anladım sanki
Canım seninki gibi benimde ilki oğlan 2. kız.Biliyormusun aynı sorunları yaşıyormuşuz seninlede bende oğlanı daha 3 aylıkken ayrı odada yatırmaya başlamıştım hatta çok düzenliydi uykusu ama son 1 aydır çıldırdı resmen gece 4te 5te kalkıp ağlıyor yanında olup olmadığımızı kontrol ediyor öğlen 1 saat anca uyuyor.Gece yatmaya giderken sızlanmalar.şu saatte yanıma geldi biliyormusun ben sana bunu gelirken mola vermek zorunda kldım babasının yanında yatıyordu onuda kandırmış kaçmış yanımaBen sanki bir yerden hatırlayacam daha önce konuştuk bir sayfada heralde
Kizlar bebeginiz yatarken ellerinden çekince kafasını kaldırıyor mu bizimki yapmiyor ikisinde üç sylik oluyor
benimki 2 aylıktan beri o hareketi yapıyor,Çokmu önemli sanki.Her bebeğin gelişimi farklı kendine dert edip üzülme kuzum bak benim oğlanda hala bilinçli şekilde ne anne ne baba ne de mama kelimesi var yok hiç kelime yok.Herşeyi erken yaptı ama dil gelişimi geriden geliyor olur gider

Geçmiş olsun bu alerjiler hangi testle çıktı
Deri testi yaptılar koluna belirli yiyeceklerden oluşan bir şeyler batırdılar bazı yerler kabardı doktorda o sonuca göre bunları yeme dedi. Bugünde görürdük başka bi doktora bekleyelim dedi ben şüphelenmedim süt alerjisinden dedi bi 10 gün diyet sonrası tahlil sonuçlarına göre sanırım. Ama kızım da egzama var cildi nemlendiriyorum krem yazdı doktor ama kar etmiyor sanırım çok kuru hala arada bi kızarıyor birden geçiyor tekrar başlıyor umarm geçer bir an önce

Benimde 26 kasım doğumlu kızım sizden 1 saat sonrada biz doğmuşuz Güleçlik kısmına katılıyorum hiç bir şey olmamış gibi bakıp bakıp gülmeleri Bizimde anne karnında kakasını yaptı 5 cm açıklıkla yatış yapmıştım suyu patlatınca kakasını yaptığını gördüler acil sezeryan sonrası tabi. Allahım bize Bağışlasın hepsini.

Benden de bugün doktor Et tavuk balığı komple çıkarttı Zaten süt yumurta kesmiştim 1 haftadr gerçekten ne yiyeceğimi şaştım kaldım. Ben dayanırım bir şekilde diyorum ama süt olmama korkusu cidden daha kötü hepsinden. Ben de korkuyorum ondan. Cidden alerji zormuş herşeyin içinde süt var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…