kız aynı anlarda neredeyse doğum yapmışışız bende normal doğum çok istedim ama ters duruyormuş hatta geç öğrendim 40. hafta sonunda sezryn ile alındı.Bende saat 13.20de yaptım.O bızdığı yerim ben yan yan bakıp gülüyor dimi bal yanaklı,yay burcu bunlar yükselenleride kova ondan neşeli burçlar oluyorlarmış benim kızımda hep benim gözümün içine bakıyor habirecilve yapıyor bıdık.Ay valla tek kişi bakmak zor hiç dinlenemiyor insan Allah yardımcın olsun benimde eşim erken çıkıyor geç geliyor eve.Maşallah kız seninki azcık tosuncukmuş yerim ben o pamuk şekeri kesin tombik tombik yanakları vardır onun
Benimde 26 kasım doğumlu kızım sizden 1 saat sonrada biz doğmuşuz☺ Güleçlik kısmına katılıyorum hiç bir şey olmamış gibi bakıp bakıp gülmeleriBizimde anne karnında kakasını yaptı 5 cm açıklıkla yatış yapmıştım suyu patlatınca kakasını yaptığını gördüler acil sezeryan sonrası tabi. Allahım bize Bağışlasın hepsini.
Cok sevindim canim gule gule buyusun Ege bebek
Inşallah geçer biran önce bizimde var egzema ve geçmiyor şuan uzun sürdü bir aylikkende olmuştu böyle. Sonra bir ara olmamıştı yüzünde. Bol kusma var bizde de. Kaka tahlili verdik iki güne belli olacak onlarda ama deri testi falan yapmadı doktor kesinlik olmaz küçük diye. Zaten şuan neye alerjik vücudu bilemedimDeri testi yaptılar koluna belirli yiyeceklerden oluşan bir şeyler batırdılar bazı yerler kabardı doktorda o sonuca göre bunları yeme dedi. Bugünde görürdük başka bi doktora bekleyelim dedi ben şüphelenmedim süt alerjisinden dedi bi 10 gün diyet sonrası tahlil sonuçlarına göre sanırım. Ama kızım da egzama var cildi nemlendiriyorum krem yazdı doktor ama kar etmiyor sanırım çok kuru hala arada bi kızarıyor birden geçiyor tekrar başlıyor umarm geçer bir an önce
Aynen öyle insan ne yiyeceğimi şaşırıyor bide süt azalacak olmayacak korkusu .dün sadece yeşillik zeytin ekmek patetes yedim buna rağmen kusmaya devam ederse ne yerim hiç bilmiyorumBenimde 26 kasım doğumlu kızım sizden 1 saat sonrada biz doğmuşuzGüleçlik kısmına katılıyorum hiç bir şey olmamış gibi bakıp bakıp gülmeleri Bizimde anne karnında kakasını yaptı 5 cm açıklıkla yatış yapmıştım suyu patlatınca kakasını yaptığını gördüler acil sezeryan sonrası tabi. Allahım bize Bağışlasın hepsini.
Benden de bugün doktor Et tavuk balığı komple çıkarttı Zaten süt yumurta kesmiştim 1 haftadr gerçekten ne yiyeceğimi şaştım kaldım. Ben dayanırım bir şekilde diyorum ama süt olmama korkusu cidden daha kötü hepsinden. Ben de korkuyorum ondan. Cidden alerji zormuş herşeyin içinde süt var
Masallah kuzucugaBacım seninkinin birde yukseleni kovaysa gecmis olsun diyim ben sana, ilerde evliya çelebi el vermiş gibi gezersiniz artıko yan yan gülmeler işveler nazlar boşa değil, tavlayacak senide. Bende yay burcuyum iyi bilirim
uyku durumu fln nasıl senin lokum uyuyor mu? Biz uykuya hasretiz, agrimayan yerim kalmadi, tosun gezmeden de durmuyor.
Sadece yanak olsa iyi, bi oto lastik reklamı vardı ya michelin, onun maskotu gibi oldu çocuk. Kat yerleri pişmesin diye her sabah kırk pınar güreşçisi gibi yağliyorum çocuğu.
3 tane 26 kasım olduk desenebenim annem ısrar etmeseydi sezaryana almıyordu doktor, daha 20 saat oldu 24e tamamlayabiliriz dedi de annem sınır krizi geçirecekti nerdeyse. O yüzden aldı beni.
Riske de atılmıyor doktor biraz rahat davranmış anneniz iyi yapmış ısrar etmekle. Aslında bekletiliyor dedi benim doktorum da bana bıraktı ama kakasını yiyp yemediğini bilemediğimden korktum açıkçası dedim sezeryan olsn ilk doğum birde iyice korktum ağlayarak girdim ameliyataBacım seninkinin birde yukseleni kovaysa gecmis olsun diyim ben sana, ilerde evliya çelebi el vermiş gibi gezersiniz artıko yan yan gülmeler işveler nazlar boşa değil, tavlayacak senide. Bende yay burcuyum iyi bilirim
uyku durumu fln nasıl senin lokum uyuyor mu? Biz uykuya hasretiz, agrimayan yerim kalmadi, tosun gezmeden de durmuyor.
Sadece yanak olsa iyi, bi oto lastik reklamı vardı ya michelin, onun maskotu gibi oldu çocuk. Kat yerleri pişmesin diye her sabah kırk pınar güreşçisi gibi yağliyorum çocuğu.
3 tane 26 kasım olduk desenebenim annem ısrar etmeseydi sezaryana almıyordu doktor, daha 20 saat oldu 24e tamamlayabiliriz dedi de annem sınır krizi geçirecekti nerdeyse. O yüzden aldı beni.
Bizede çocuk doktoru test yapmayabilirler dedi küçük diye ama yapıldı ben de anlamadım. Kesinlik olayına katılıyorum tam net olmuyor ama koluna sürdüler kabardı hep sürdüğü bölgeler ona göre de bi yorum yaptı doktor sanırm. Umarm geçer cidden ne yiyeceğim ben de şaştım kaldım. Bnmde dün kusmaya başladı umarm ilerlemez kusması da. İnşallah çabuk atlatırız diyet tmm katlabılıyor bebeğiniz için ama cidden çok zor yapmasıAynen öyle insan ne yiyeceğimi şaşırıyor bide süt azalacak olmayacak korkusu .dün sadece yeşillik zeytin ekmek patetes yedim buna rağmen kusmaya devam ederse ne yerim hiç bilmiyorum
Aynı durumu bizde yaşıyoruz doktor çok dermatit olmuş dedi,günde 3 defa nemlendir ocean krem al dedi.ben nemlendirici bepanthen kullanıyorum eczacı önermişti memnunum.ocean kremi de eczanelerde bulamadım toplatılıyormuş dedi.ara ara geçiyor sonra tekrar başlıyor sinir bozucu gerçektenInşallah geçer biran önce bizimde var egzema ve geçmiyor şuan uzun sürdü bir aylikkende olmuştu böyle. Sonra bir ara olmamıştı yüzünde. Bol kusma var bizde de. Kaka tahlili verdik iki güne belli olacak onlarda ama deri testi falan yapmadı doktor kesinlik olmaz küçük diye. Zaten şuan neye alerjik vücudu bilemedim
Doktor değiştirdik iki günlükken kusuyor du bir aylikkende yuzu kizarinca bünyesi alerjik dedi hiç besin alerjisinden söz etmedi. Son gittiğim doktorda ben dediğim için deniz olabilir bilmiyorum ama doktordan yana yüzümüz gülmedi artık yapabileceğim sebze yemekleri araştırıyorum ama cesaret edip yapamadım kusması kesilsin diye bekliyorumRiske de atılmıyor doktor biraz rahat davranmış anneniz iyi yapmış ısrar etmekle. Aslında bekletiliyor dedi benim doktorum da bana bıraktı ama kakasını yiyp yemediğini bilemediğimden korktum açıkçası dedim sezeryan olsn ilk doğum birde iyice korktum ağlayarak girdim ameliyata
Bizede çocuk doktoru test yapmayabilirler dedi küçük diye ama yapıldı ben de anlamadım. Kesinlik olayına katılıyorum tam net olmuyor ama koluna sürdüler kabardı hep sürdüğü bölgeler ona göre de bi yorum yaptı doktor sanırm. Umarm geçer cidden ne yiyeceğim ben de şaştım kaldım. Bnmde dün kusmaya başladı umarm ilerlemez kusması da. İnşallah çabuk atlatırız diyet tmm katlabılıyor bebeğiniz için ama cidden çok zor yapması
Sanki kremler de geçirmiyor gibi geliyor bana 1. Ayında kirmiziliklardan dolayı coresatin vermişti doktor bir gün sürdüm baktım gecmedi sütümden sürdüm. Şimdi yine var mustela stelatria verdi onuda sürdüm ama düzenli değil sütümden de sürdüm geçmedi bu kez baya uzun sürdü hala var. Ve sanki kırmızı kilcal damarlar görünüyor yüzünde acaba kremlerden mi oldu onlarda.Aynı durumu bizde yaşıyoruz doktor çok dermatit olmuş dedi,günde 3 defa nemlendir ocean krem al dedi.ben nemlendirici bepanthen kullanıyorum eczacı önermişti memnunum.ocean kremi de eczanelerde bulamadım toplatılıyormuş dedi.ara ara geçiyor sonra tekrar başlıyor sinir bozucu gerçekten
Pardon canım ya ocean yazmışım ocean d vitaminiydi onla karıştırdımSanki kremler de geçirmiyor gibi geliyor bana 1. Ayında kirmiziliklardan dolayı coresatin vermişti doktor bir gün sürdüm baktım gecmedi sütümden sürdüm. Şimdi yine var mustela stelatria verdi onuda sürdüm ama düzenli değil sütümden de sürdüm geçmedi bu kez baya uzun sürdü hala var. Ve sanki kırmızı kilcal damarlar görünüyor yüzünde acaba kremlerden mi oldu onlarda.
Eczaneden almıştık açıldıktan sonra son kullanma tarihi bir aydı yani 70 tl ye almış sanırım eşim. Kremlere bosuna para veriyoruz galiba bir iki kez surdum sonra cöp oldu. Belki düzenli kullansam faydası olabilirdi ama küçücukler daha şimdiden bu kadar kimyasalla büyütmek istemiyorum açıkçası ama ben istemedikçe sanki hergun birşey çıkıyor gibi geliyor.Pardon canım ya ocean yazmışım ocean d vitaminiydi onla karıştırdımbize de coresatin dedi ben eczanelerde bulamadım nette de son kullanma tarihi çok yakındı diz nerden aldınız gerçi sizde fayda etmemiş
Ben domates tüketiyorm şimdilik . yediklerimiz kısıtlı olunca daha çok strese giriyoruz.süt azalma olasılığı da yüksek.ne kadar da su icersek içelim.yeterli besinleri almadığımız için süt de çok fazla.olmuyorInşallah canım cabuk atlatırlar çok zor ne yiyecegim diye düşünüyorum hergun. Tavuk etini de yemeyeceğim artık. Sebze yemekleride salça domates olmayınca tadı güzel olmuyor. Bir yandan da sütüm olmazsa stresi var tabi. Allah yardımcımız olsun
Öyle malesef . Ne yiyecegim ne yapacagimi şaşırdım birşey yemedim yine kustuBen domates tüketiyorm şimdilik . yediklerimiz kısıtlı olunca daha çok strese giriyoruz.süt azalma olasılığı da yüksek.ne kadar da su icersek içelim.yeterli besinleri almadığımız için süt de çok fazla.olmuyor
Masallah kuzucugakac kilo şimdi uzay
Çok geçmiş olsun cnm kaldırıyor gövdeyi bizimki kafa geride yapacaklar zamanla herseyiBenim kızda neredeyse 3.5 aylık olduk ama kollarından tutunca belini kaldırıyor kafasını arkaya atıyor ben biraz zorlarsam kafasını kaldırıyor bide kızım bugün nezle oldu sanırım hapşırıyor hırıltısı var ve burnu akıyor ara ara
Benim kızda neredeyse 3.5 aylık olduk ama kollarından tutunca belini kaldırıyor kafasını arkaya atıyor ben biraz zorlarsam kafasını kaldırıyor bide kızım bugün nezle oldu sanırım hapşırıyor hırıltısı var ve burnu akıyor ara ara
Canım Haziran annesimisin 2018 bende tanıyorum seni ben yazarken çok isme bakamıyorum acele ile yazıyorum yok sıkıntı etmiyorum buyugun motor gelişimi geriydi biraz ama kelime sayısı iyi maşallah geç de olsa yapıyorlar herşeyi. büyük 21 aylık gece uyumamak için çıldırıyor krize giriyor gece kalkmaya basladi neyseki babamız çok iyi o ilgilrniyorkız aynı anlarda neredeyse doğum yapmışışız bende normal doğum çok istedim ama ters duruyormuş hatta geç öğrendim 40. hafta sonunda sezryn ile alındı.Bende saat 13.20de yaptım.O bızdığı yerim ben yan yan bakıp gülüyor dimi bal yanaklı,yay burcu bunlar yükselenleride kova ondan neşeli burçlar oluyorlarmış benim kızımda hep benim gözümün içine bakıyor habirecilve yapıyor bıdık.Ay valla tek kişi bakmak zor hiç dinlenemiyor insan Allah yardımcın olsun benimde eşim erken çıkıyor geç geliyor eve.Maşallah kız seninki azcık tosuncukmuş yerim ben o pamuk şekeri kesin tombik tombik yanakları vardır onun
ok onuda not ediyorum çünkü uzayDenizin dediği gibi rezene galiba bende de işe yaramıyor.Çok teşekkür ederim.Ay inşallah işe yarar ama hemen alamam onu haftaya deneyebilecem dışarı çıkamıyorum hafta sonu eşime aldırayım bari.
kuzum ben valla hiç o dediklerini yapamadım aynen bir arkadaş sana cevap olarak yazmış bende onun gibi göğsümü yokluyorum sert olanı veriyorum hatta sana şöyle deyim bana saçma geliyor o dedikleri şey.Ebeciğime sordum sütüm çok geliyor akıyor ziyan oluyor biriktirip buzluğa atıp 2 ay sonra kullansam olurmu diye.Hatunun benden istediğine bak "gece sağdığın sütle bir araya topla sabah sağdıklarınıda bir araya sonra gece sütlerini gece gündüz sağdıklarınıda gece ver" dediyani sorduğuma soracağıma pişman oldum kız nasıl öyle ayıracam sütleri insanın lanet olsun kalsın biriktirmeyim fazla sütü diyesi geliyor.
Canım seninki gibi benimde ilki oğlan 2. kız.Biliyormusun aynı sorunları yaşıyormuşuz seninlede bende oğlanı daha 3 aylıkken ayrı odada yatırmaya başlamıştım hatta çok düzenliydi uykusu ama son 1 aydır çıldırdı resmen gece 4te 5te kalkıp ağlıyor yanında olup olmadığımızı kontrol ediyor öğlen 1 saat anca uyuyor.Gece yatmaya giderken sızlanmalar.şu saatte yanıma geldi biliyormusun ben sana bunu gelirken mola vermek zorunda kldım babasının yanında yatıyordu onuda kandırmış kaçmış yanımaBen sanki bir yerden hatırlayacam daha önce konuştuk bir sayfada heralde
benimki 2 aylıktan beri o hareketi yapıyor,Çokmu önemli sanki.Her bebeğin gelişimi farklı kendine dert edip üzülme kuzum bak benim oğlanda hala bilinçli şekilde ne anne ne baba ne de mama kelimesi var yok hiç kelime yok.Herşeyi erken yaptı ama dil gelişimi geriden geliyor olur gider
Cnm bizim kızda da vücudunda kuruluk var pütür pütür oyle birşey varmı yüzü de kırmızı bugün goturecemEczaneden almıştık açıldıktan sonra son kullanma tarihi bir aydı yani 70 tl ye almış sanırım eşim. Kremlere bosuna para veriyoruz galiba bir iki kez surdum sonra cöp oldu. Belki düzenli kullansam faydası olabilirdi ama küçücukler daha şimdiden bu kadar kimyasalla büyütmek istemiyorum açıkçası ama ben istemedikçe sanki hergun birşey çıkıyor gibi geliyor.
Yüzünde yanakları daha yoğun vucudunda o kadar yok nokta nokta araliklarla belli belirsizCnm bizim kızda da vücudunda kuruluk var pütür pütür oyle birşey varmı yüzü de kırmızı bugün goturecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?