2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bacım seninkinin birde yukseleni kovaysa gecmis olsun diyim ben sana, ilerde evliya çelebi el vermiş gibi gezersiniz artık o yan yan gülmeler işveler nazlar boşa değil, tavlayacak senide. Bende yay burcuyum iyi bilirim

uyku durumu fln nasıl senin lokum uyuyor mu? Biz uykuya hasretiz, agrimayan yerim kalmadi, tosun gezmeden de durmuyor.

Sadece yanak olsa iyi, bi oto lastik reklamı vardı ya michelin, onun maskotu gibi oldu çocuk. Kat yerleri pişmesin diye her sabah kırk pınar güreşçisi gibi yağliyorum çocuğu.

3 tane 26 kasım olduk desene benim annem ısrar etmeseydi sezaryana almıyordu doktor, daha 20 saat oldu 24e tamamlayabiliriz dedi de annem sınır krizi geçirecekti nerdeyse. O yüzden aldı beni.

Inşallah geçer biran önce bizimde var egzema ve geçmiyor şuan uzun sürdü bir aylikkende olmuştu böyle. Sonra bir ara olmamıştı yüzünde. Bol kusma var bizde de. Kaka tahlili verdik iki güne belli olacak onlarda ama deri testi falan yapmadı doktor kesinlik olmaz küçük diye. Zaten şuan neye alerjik vücudu bilemedim

Aynen öyle insan ne yiyeceğimi şaşırıyor bide süt azalacak olmayacak korkusu .dün sadece yeşillik zeytin ekmek patetes yedim buna rağmen kusmaya devam ederse ne yerim hiç bilmiyorum

Masallah kuzucuga kac kilo şimdi uzay

Riske de atılmıyor doktor biraz rahat davranmış anneniz iyi yapmış ısrar etmekle. Aslında bekletiliyor dedi benim doktorum da bana bıraktı ama kakasını yiyp yemediğini bilemediğimden korktum açıkçası dedim sezeryan olsn ilk doğum birde iyice korktum ağlayarak girdim ameliyata
Aynen öyle insan ne yiyeceğimi şaşırıyor bide süt azalacak olmayacak korkusu .dün sadece yeşillik zeytin ekmek patetes yedim buna rağmen kusmaya devam ederse ne yerim hiç bilmiyorum
Bizede çocuk doktoru test yapmayabilirler dedi küçük diye ama yapıldı ben de anlamadım. Kesinlik olayına katılıyorum tam net olmuyor ama koluna sürdüler kabardı hep sürdüğü bölgeler ona göre de bi yorum yaptı doktor sanırm. Umarm geçer cidden ne yiyeceğim ben de şaştım kaldım. Bnmde dün kusmaya başladı umarm ilerlemez kusması da. İnşallah çabuk atlatırız diyet tmm katlabılıyor bebeğiniz için ama cidden çok zor yapması

Aynı durumu bizde yaşıyoruz doktor çok dermatit olmuş dedi,günde 3 defa nemlendir ocean krem al dedi.ben nemlendirici bepanthen kullanıyorum eczacı önermişti memnunum.ocean kremi de eczanelerde bulamadım toplatılıyormuş dedi.ara ara geçiyor sonra tekrar başlıyor sinir bozucu gerçekten

Doktor değiştirdik iki günlükken kusuyor du bir aylikkende yuzu kizarinca bünyesi alerjik dedi hiç besin alerjisinden söz etmedi. Son gittiğim doktorda ben dediğim için deniz olabilir bilmiyorum ama doktordan yana yüzümüz gülmedi artık yapabileceğim sebze yemekleri araştırıyorum ama cesaret edip yapamadım kusması kesilsin diye bekliyorum geçse keşke ve sütte kesilmese acta kalırız bebeğimiz için.
Inşallah ilerlemez alerjik birşey yedigjjixden olmuştur kesince belki tekrarlamaz

Sanki kremler de geçirmiyor gibi geliyor bana 1. Ayında kirmiziliklardan dolayı coresatin vermişti doktor bir gün sürdüm baktım gecmedi sütümden sürdüm. Şimdi yine var mustela stelatria verdi onuda sürdüm ama düzenli değil sütümden de sürdüm geçmedi bu kez baya uzun sürdü hala var. Ve sanki kırmızı kilcal damarlar görünüyor yüzünde acaba kremlerden mi oldu onlarda.

Makat çevresinde de geçmeyen bir pişik var kırmızı kırmızı duruyor. Doktor üç krem verdi karistirip üç gün kullan dedi iki gün kullandım araştırınca oraya sürükleyeceği yazıyordu ve kortizonluymus bıraktım. Ama yine oldu kırmızılık hiç geçmiyor

Pardon canım ya ocean yazmışım ocean d vitaminiydi onla karıştırdımbize de coresatin dedi ben eczanelerde bulamadım nette de son kullanma tarihi çok yakındı diz nerden aldınız gerçi sizde fayda etmemiş

Pardon canım ya ocean yazmışım ocean d vitaminiydi onla karıştırdımbize de coresatin dedi ben eczanelerde bulamadım nette de son kullanma tarihi çok yakındı diz nerden aldınız gerçi sizde fayda etmemiş
Eczaneden almıştık açıldıktan sonra son kullanma tarihi bir aydı yani 70 tl ye almış sanırım eşim. Kremlere bosuna para veriyoruz galiba bir iki kez surdum sonra cöp oldu. Belki düzenli kullansam faydası olabilirdi ama küçücukler daha şimdiden bu kadar kimyasalla büyütmek istemiyorum açıkçası ama ben istemedikçe sanki hergun birşey çıkıyor gibi geliyor.

Ben domates tüketiyorm şimdilik . yediklerimiz kısıtlı olunca daha çok strese giriyoruz.süt azalma olasılığı da yüksek.ne kadar da su icersek içelim.yeterli besinleri almadığımız için süt de çok fazla.olmuyor

Öyle malesef . Ne yiyecegim ne yapacagimi şaşırdım birşey yemedim yine kustu

Çok geçmiş olsun cnm kaldırıyor gövdeyi bizimki kafa geride yapacaklar zamanla herseyi

Canım naptınız gittiniz mi doktora fln nasıl oldu kuzucuk?

Canım Haziran annesimisin 2018 bende tanıyorum seni ben yazarken çok isme bakamıyorum acele ile yazıyorum yok sıkıntı etmiyorum buyugun motor gelişimi geriydi biraz ama kelime sayısı iyi maşallah geç de olsa yapıyorlar herşeyi. büyük 21 aylık gece uyumamak için çıldırıyor krize giriyor gece kalkmaya basladi neyseki babamız çok iyi o ilgilrniyor

Cnm bizim kızda da vücudunda kuruluk var pütür pütür oyle birşey varmı yüzü de kırmızı bugün goturecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…