Benim kizimin akka saati bile duzenliydi son uc haftadir 3 gunde 2 gunde bir yapiyor, olabilir dedi doktorumuz, gaz yapiyorsa sorun yok dediHayır,hâlâ yapmadı ama huysuzlugu da yok bugün.
Çok şaşkınım.Günde 5-6 defa(en az 3 bezi dolu dolu)kaka yapan çocuk dünden beri yapmadı.
3-5-7 dedi bizim doktorumuzKizlar rota aşısını ne zaman vurduruyirsunuz 3. Ayda yaptık ilkini
Gaz çıkarıyor onda sorun yok.Neyseki kaka da geldi.Benim kizimin akka saati bile duzenliydi son uc haftadir 3 gunde 2 gunde bir yapiyor, olabilir dedi doktorumuz, gaz yapiyorsa sorun yok dedi
Emmeyle alakası yok bence.Süt'e yorup canını sıkma boş yere.Benimki cok cok emdiği halde yapmadı dün.Bizimki de bugün 3.gün yapmadı önceden günde 2 3 kere yapardı. Kokulu kokulu gaz çıkarıyo ama kaka yokdün biraz huzursuz Du bugün iyi gibi. Acaba diyorum sütümü az mı emiyor
Evet bulent beyden de memnun olan cok var insallah fayda gorebilecegimiz doktorlarla karsilasiriz hepimizYok canım kullanmıyorum ama almayı dusunuyordum . evet o grubu takip ediyorum o gruplarda görmüştüm adını bu ilacinda.
Aynen canım Allah hayırlı vicdanlı insanlarla karsilastirsin inşallah hepimizi. Burada bir tane nette araştırırken buldum ama ücretini sordum biraz pahalı muayene ucreti test ücretleri ona gidene kadar bülent sekerel diye bir doktor varmış ankarada ona gidelim diye düşündük. Onun dışında bir arkadaş tavsiye etti bir doktor ama oda çocuk doktoru sanırım alerji doktoru değil şuan araştırıyorum verim alabileceğimiz kızıma yardımcı olabilecek bir doktor olsun istiyorum çünkü hem birsuru para harcadım bir hafta içerisinde hemde çözüm bulamadı doktor en azından verilen ücrete değsin. Parasında değiliz sağlık sonuçta bu ama bir adım ileri gidemeyincede insan boşuna verdiğini düşünüyor hemde üç ay gibi bir zamanımız geçti gitti şikayetler doğduğundan beri vardı
Evet canim kilo alimini onemsiyor cogu doktor hatta bizimki gorur gormez gelisimi iyi gorunuyor masallah dedi belki o yuzden alerji olmama ihtimali uzerinde durmustur bilemiyorum. Kakasinin renginin de normal oldugunu soylediKızımın üç aydır kilosu normal düşük değil bende internette arastirirken hep düşük kilo alımı gördüm ama doktor alerjide kilosunda gelişiminde bir değişiklik olmuyor genelde dedi. Ne kadar doğru bilemem ama bir tek bizim doktordan böyle yorum geldi
Ya ne kadar güzel maşallah subhanallah:) kızımı gündüz toplam 1,5 saat uyutabildiğim gün bütün çok uyudu diyoruz. Gece 11-12 arası yatar sabah 9:30-10:00 gibi kalkar. Gece emziriyorum ama uyanmadan emiyor. Gündüz uyutabilmenin bi formülü olsa da ben de uygulasamKızlar uyku konusunda rahat bıraktım ben Uzayı dünden beri. Yoruldu artık uyusun falan demiyorum hiç. Iyice uykusu geliyor hatta bana kızmaya başlıyor işte o zaman uyutuyorum. Uyumasi 10 dakika sürüyor o noktaya geldikten sonra zaten. Üstelik daha verimli oldu böyle. Gündüz 4 saat falan uyuyor toplam. Akşam da 7 de yatıyor sabah 7de uyanıyoruz. Gece 3 defa kalkıyor meme ve kaka için. Baya rahat ettim. Tabi atak haftası geliyor 4 gün kaldı. Yine başa döneriz
Bizimki ust sinirda degil ama normal seyrediyor 3 aylikken 6 kiloydu mesela. Kabak tatlisi gaz yapiyormus yeni ogrendim bugun yemeyecegim bakalim nasil olacak. Surekli kan alacaklarini sanmiyorum 1 kereye mahsus alindi bence ama cok agladi yavrum tabiKizimin kilosu iyi bastan itibaren kilosu ust sinirda, alerjinin yaninda fazla beslenme gazlari ve kusmalara sebep oluyor bu durum, kabak tatlisi ben de cok yedim (yiyecek baska tatli bulamiyoruz ki).
Ben kan aldirma olayindan cekiniyorum yani yordugumiza degmiyor sonuc yok alerjide, takip var. Dun bi tatli yedim sutlu bi parca bi belirti olmadi hic gaz bile yapmadi, ama diyeti bozmadim doktorum de soylemedi oyle bi sey. 8 9 aya kadar diyet yapanlari bilmiyorim ama ek gidaya yani 5. Ayda mecburen baktrcaz.
Evet gecici bir durum diye avutuyorum kendimi ama bu alerji vucuttan atilmiyomus gibi bisey okudum bi yerde. Mesela sut urunleri alerjisi geciyor evet ama alerjik rinit olarak devam ediyor mesela hayati boyunca. Boyle durumlar olabiliyormus. Genetik diyenler de var benim esimin de alerji problemi var rinit seklinde ona mi cekti acaba diyorumBi de icini ferah tut, 3 yasina gelmis hala dondurma yiyemeyen cocuklar var Allah korusun veya bir omur alerjisi devam edenler var, bebisim rahatladiysa atlatiyor demektir
Bugün saat 3 civarı yaptı canım ama çok değişik bi kakaydı oyle sarı pütürlü değilde koyu kahve ve pütürsüz bi kakaydı baya yoğun ve kokulu
Valla bnmki de yapmadi 2 gun.3. Gunde sirtina kadar ypmisti mahvtti heryriiBizimki de bugün 3.gün yapmadı önceden günde 2 3 kere yapardı. Kokulu kokulu gaz çıkarıyo ama kaka yokdün biraz huzursuz Du bugün iyi gibi. Acaba diyorum sütümü az mı emiyor
Ya ne kadar güzel maşallah subhanallah:) kızımı gündüz toplam 1,5 saat uyutabildiğim gün bütün çok uyudu diyoruz. Gece 11-12 arası yatar sabah 9:30-10:00 gibi kalkar. Gece emziriyorum ama uyanmadan emiyor. Gündüz uyutabilmenin bi formülü olsa da ben de uygulasam
Bence de alerji genetik benim ailemden bana miras kaldı alerji birçok şeye alerjik vardır.iki oğlumda da var.buyuk oğlum.atopik egzamaslı bebeğimde şimdilik süt ürünlerine alerjisi var kontrol amaclı yumurta da yemiyorum.cok.zor bir durum ilerde astim.ya da rinit tarzı rahatsızlığa cevirmesiEvet gecici bir durum diye avutuyorum kendimi ama bu alerji vucuttan atilmiyomus gibi bisey okudum bi yerde. Mesela sut urunleri alerjisi geciyor evet ama alerjik rinit olarak devam ediyor mesela hayati boyunca. Boyle durumlar olabiliyormus. Genetik diyenler de var benim esimin de alerji problemi var rinit seklinde ona mi cekti acaba diyorum
Eşin çok şanslı valla cocugu kocaman oldu öyle geliyorKızlar yarın büyük gün. 3 ay aradan sonra evimize gidiyoruz, babamıza kavuşuyoruzArtık 2 kişi bakacağız Uzaya çok mutluyum. Temizliği eşim yapar, yemekleri ben yaparım. Uzayı o gezdirir ben uyuturum. Tabi bunlar benim planlarım bakalım nasıl olacak.
Ben kullanılmıyo diye biliyorum ama tam da emin değilim yani o yüzden de kullanmadım gerçi dogum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim oda hormonları bozuyo adet düzensizliği falan yapıyoKızlar yarın doktora da soracağım ama önce bilenler cevaplarsa sevinirim.
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılır mı??
Bende pcos var,çene bölgemde tuylenme oluyordu lazerle baya bitmişti.Doğumdan sonra hormonlar tepetaklak oldu ve tekrar tuylenme başladı.Dün lazer epilasyona başladım.Beraberinde hormonlar düzene girsin diye ve korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor.Emzirmeye bi etkisi var mı?Süte geçiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?