2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeğinin kaka yapmasına sevinen canlıya "anne"deniyor
Kabız mı oldu derken,tam tersi, cıvık ama bez dolusu..
U UzayDeniz kafasına ulaşmamış ama sırtına çıkmış
MinaAlya senin fıstıkla benim oğlan benzer özellik gösteriyorlar genelde..Bugün yarın yapar fıstığın

Bizimki de bugün 3.gün yapmadı önceden günde 2 3 kere yapardı. Kokulu kokulu gaz çıkarıyo ama kaka yokdün biraz huzursuz Du bugün iyi gibi. Acaba diyorum sütümü az mı emiyor
Emmeyle alakası yok bence.Süt'e yorup canını sıkma boş yere.Benimki cok cok emdiği halde yapmadı dün.

Evet bulent beyden de memnun olan cok var insallah fayda gorebilecegimiz doktorlarla karsilasiriz hepimiz

Evet canim kilo alimini onemsiyor cogu doktor hatta bizimki gorur gormez gelisimi iyi gorunuyor masallah dedi belki o yuzden alerji olmama ihtimali uzerinde durmustur bilemiyorum. Kakasinin renginin de normal oldugunu soyledi

Ya ne kadar güzel maşallah subhanallah:) kızımı gündüz toplam 1,5 saat uyutabildiğim gün bütün çok uyudu diyoruz. Gece 11-12 arası yatar sabah 9:30-10:00 gibi kalkar. Gece emziriyorum ama uyanmadan emiyor. Gündüz uyutabilmenin bi formülü olsa da ben de uygulasam

Bizimki ust sinirda degil ama normal seyrediyor 3 aylikken 6 kiloydu mesela. Kabak tatlisi gaz yapiyormus yeni ogrendim bugun yemeyecegim bakalim nasil olacak. Surekli kan alacaklarini sanmiyorum 1 kereye mahsus alindi bence ama cok agladi yavrum tabi bu arada doktorumuz alerjik bebeklerde ek gidaya 4bucuk aylikken geciyoruz dedi. Ek gidada uzun sure sebze meyve seklinde gidecek zaten kakasinin durumuna gore diyet actiriyorlar buda ne zaman olur bilinmez belki 6. Ay belki 9. Ay

Bi de icini ferah tut, 3 yasina gelmis hala dondurma yiyemeyen cocuklar var Allah korusun veya bir omur alerjisi devam edenler var, bebisim rahatladiysa atlatiyor demektir
Evet gecici bir durum diye avutuyorum kendimi ama bu alerji vucuttan atilmiyomus gibi bisey okudum bi yerde. Mesela sut urunleri alerjisi geciyor evet ama alerjik rinit olarak devam ediyor mesela hayati boyunca. Boyle durumlar olabiliyormus. Genetik diyenler de var benim esimin de alerji problemi var rinit seklinde ona mi cekti acaba diyorum

Merhaba güzel anneler, biz bebeğimizle yolculuğa çıkacağız kendi arabamızla ama ilk defa bebekle uzun yola gidiyoruz. Tavsiyeleriniz var mı? Bebeğinizle misafirlikte nasıl uyuyorsunuz? Aynı yatakta mı?

Bugün saat 3 civarı yaptı canım ama çok değişik bi kakaydı oyle sarı pütürlü değilde koyu kahve ve pütürsüz bi kakaydı baya yoğun ve kokulu

Bu uyku konusuna çocuk tamamen kendisi karar veriyor bence. Ne yapsak boş. Bizim patron bugün toplam 2 saat uyudu mesela, hicbir şey yapamadık. Canı öyle istedi Biraz daha büyüdükleri zaman rutine oturur umarım. Gündüz 1,5 saat çok az, çok yorar insanı. Birde kucak seven bebekse geçmiş olsun.

Bence de alerji genetik benim ailemden bana miras kaldı alerji birçok şeye alerjik vardır.iki oğlumda da var.buyuk oğlum.atopik egzamaslı bebeğimde şimdilik süt ürünlerine alerjisi var kontrol amaclı yumurta da yemiyorum.cok.zor bir durum ilerde astim.ya da rinit tarzı rahatsızlığa cevirmesi

Kızlar yarın doktora da soracağım ama önce bilenler cevaplarsa sevinirim.
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılır mı??
Bende pcos var,çene bölgemde tuylenme oluyordu lazerle baya bitmişti.Doğumdan sonra hormonlar tepetaklak oldu ve tekrar tuylenme başladı.Dün lazer epilasyona başladım.Beraberinde hormonlar düzene girsin diye ve korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor.Emzirmeye bi etkisi var mı?Süte geçiyor mu?

Eşin çok şanslı valla cocugu kocaman oldu öyle geliyor

Ben kullanılmıyo diye biliyorum ama tam da emin değilim yani o yüzden de kullanmadım gerçi dogum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim oda hormonları bozuyo adet düzensizliği falan yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…