2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Diyet yaptın mı deneme yanılma ile bulabilirsin belki neye alerjisini olduğunu ilk etapda sadece süt ürünlerini ve kırmızı eti keserek başlaya bilirsin mesela benim bebeğim süt urunleri haricinde ispanak mercimek de biraz alerjisi var bir kac sefer ispanak yedim hemen egzama olustu yüzünde
[/QUOTE]
Emmiyor doğru düzgün ya sadcee gece emiyoe gündüz emmiyor. Birşey yesem de etki eder mi okadar bilmiyorum. Genelde mama yiyor

Evet ya alışmış olabilir bunu bende düşündüm bugün vermeyeyim bari.

Bende 10 günlükken şüphelendim ve sizin gibi bayağı katı diyet yaptım.yasadigim yerde alerji bölümü yoktu.farkli cocuk doktorlarına gittim.onlar belirtiler kaka da kan görmedikçe alerji saymadılar en son gaita da kan geldi.ben de yaklaşık üç hafta önce gastroya gittim.sansima cocuk gastro açılmış.iki hafta daha diyet devam ettirdi orası da .iki gün önce kontrol.icin giitm tekrar ve cocuk alerji bol.de açılmış.nasil mutlu oldum anlatamam.simdi yumurta diyetini açtırdı prof.bir hafta sonra yumurta ve vücut tepkilerini not alacam ve doktora gözlemlerimi anlatacam ona gore süt diyetini açmaya baslayacak.eger tekrar kan gelirse bebeğimi takip listesine ekleyip bizzat kendi ilgilenecekmis
[/QUOTE]
Inşallah kan gelmez hatta artık geçse alerjileri hiç doktora gerek kalmasa keşke
Bende 10 günlükken şüphelendim ve sizin gibi bayağı katı diyet yaptım.yasadigim yerde alerji bölümü yoktu.farkli cocuk doktorlarına gittim.onlar belirtiler kaka da kan görmedikçe alerji saymadılar en son gaita da kan geldi.ben de yaklaşık üç hafta önce gastroya gittim.sansima cocuk gastro açılmış.iki hafta daha diyet devam ettirdi orası da .iki gün önce kontrol.icin giitm tekrar ve cocuk alerji bol.de açılmış.nasil mutlu oldum anlatamam.simdi yumurta diyetini açtırdı prof.bir hafta sonra yumurta ve vücut tepkilerini not alacam ve doktora gözlemlerimi anlatacam ona gore süt diyetini açmaya baslayacak.eger tekrar kan gelirse bebeğimi takip listesine ekleyip bizzat kendi ilgilenecekmis
[/QUOTE]

Kizlar bende kanguru alacagim mamadusbaby var mi kullanan ? Bu arada 14 gun iade suresi varmis benim tosbik sevmezse iade edicem

Her yone modeli 290 lira diye biliyorum canim
Doğru canım yanda arkada taşınıyormuş tek yönmüş ama benim kızım kucakta hep arkası dönük durmayı seviyo bana bakarak tutulmayı sevmiyo tek yön alırsam sevmez galiba 290 lira da fazla biraz hiç kullanamazsam diye kafamda deli sorular

O bazen bizede oluyo canım gazdan mı neyden bilmiyorum bazı günler sabaha kadar uyumuyo UzayDeniz de demişti bizde de oluyo diye. Bencede damlayı bırak ben bırakalı bir ay olcak doktorda 3. Aydan sonra kullanmayı zaten önermiyoruz dedi bağırsaklar tembellşiyormuş

Kızlar,oğlum bir gün kaka yapmıyor ikinci gün bu saatlerde yapıyor ve ishal..
4gündür bu durum böyle,gün aşırı yaptığı kaka da pütürük namına bişey yok.Yarın da takip edicem pazartesi doktora götürücem.Sadece anne sütü alıyor.Hasta falan değil.Ateş ,soğuk algınlığı yok ama ishal.
Farklı bişey yemedim,hatta 2-3 gündür muz yiyorum

Doğrudur,bugünden itibaren bende kullanmayacağım canım.insaallah bu gece bari güzel uyur

Kızlar valizleri yerleştir temizlik yap falan derken bakamadım hiç buralara, valla özledim sizi
Benim yumak alıştı eve, huzurumuz yerinde şimdilik

Kanguru alacak arkadaşlar bence letgo'ya bakın. Ben bir çok şeyi ordan 50-100 liraya aldım. yıkadım güzelce kullaniyorum. O kadar cok kisi var ki almis ama bebegi sevmemiş, sıfır haliyle saklamış ve satıyor.

Canım nurse harvey çok kişide işe yaramamış, ilaçsız denedikten sonra baktın olmuyor vicol kullan. Ben Uzay 1 aylıkken kullanmıştım, epey işe yaramıştı. Hatta kendimde kullanmıştım.

Bir haftalıkken kontrole gittiğimizde doktor aynı zamanda arkadaşımız bebeğin 500 senin 1500 alman lazım demişti. O zamandan beri kullanıyorum.

Bizde sizi ozledik ❣ oh masallah cok sevindim alismasina
Bende letgoya baktim ama ordada 100 liradan asagi yoktu istedigim markaninki. E selim sevmezse iade olayida yok ama sifir alirsam en azindan iade ederim param bende kalir diye düşündüm

Anatomik olarak çocuğun bacak yapısını bozuyor diye biliyorum ama ben Uzayı kucağımda taşırken tıpkı o şekilde tutup taşıyorum. Acaba o da zarar veriyor mudur S Selimm
Onun zarar verdigini sanmiyorum cunku kucagimda bende bazen oyle tutuyorum

Canım nurse harvey çok kişide işe yaramamış, ilaçsız denedikten sonra baktın olmuyor vicol kullan. Ben Uzay 1 aylıkken kullanmıştım, epey işe yaramıştı. Hatta kendimde kullanmıştım.
Evet onu baya duydum sen kullanıyormuşum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…