Kıyamam ya bu bebeklerin derdi hiç bitmiyor valla yine iyi dayanıyolar yok aşısıydı gazıydı dişiydi napsın yavrucaklarBizimde 2. Ay aşısı ateş yapmamıştı bu yaptı ateşi sınırda 37 huzursuz uyumuyor uyusada ağlayarak uynıyor
Aynen valla Rabbim yardımcımız olsun tüm yavrucaklara sağlık sıhat versinKıyamam ya bu bebeklerin derdi hiç bitmiyor valla yine iyi dayanıyolar yok aşısıydı gazıydı dişiydi napsın yavrucaklar
Diyet yaptın mı deneme yanılma ile bulabilirsin belki neye alerjisini olduğunu ilk etapda sadece süt ürünlerini ve kırmızı eti keserek başlaya bilirsin mesela benim bebeğim süt urunleri haricinde ispanak mercimek de biraz alerjisi var bir kac sefer ispanak yedim hemen egzama olustu yüzündeKızlar bende alerjiden çok şüpheleniyorum ya. Çocuğum bşrden huzursuz uykusuz bir kız oldu. Popo sürekli kızarık. Kaka mukuslu. Gazı oluyor karnından ses gelşyor bağırsaklardan. Bilmiyorum ya ben çok şüphelendim doktora götürdüm. Ya reflü ya alerji dedi. Gizli kan baktık negatif çıktı ama ben güvenmiyorum. Reflü için gaviscon vardı 1 hafta deneyelim bebek iyi kilo alırsa şikayetler geçerse reflüdür dedi. Bence çok saçma ama yani kaka mukuslu popo kızarkk yeterince belirgin sebepler. Zaten kakada kan olmayadabiliyormuş çıkmasa bile alerji olabilir yani. Evham mı yapıyorum bilmiyorum içim hiç rahat değil reflüsü de vardır beşli ama alerji de var bence bir tek vücudunda döküntü ypk o da her bebekte olmuyor zaten. Bilmiyorum herkes takıntı yaptın diyor ama ben öyle hissediyorum ki alerjisi var gibi
Evet ya alışmış olabilir bunu bende düşündüm bugün vermeyeyim bari.Bizimkini n gazi kalmadı artık hatta kendi bacaklarını hızlı hızlı hareket ettirip çıkarıyor. Ama ben hiç damla kullanmadım senin ki alıştı mı acaba damlaya onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Burnunu sürtmeside uykusu olduğu içindir bence
Bende 10 günlükken şüphelendim ve sizin gibi bayağı katı diyet yaptım.yasadigim yerde alerji bölümü yoktu.farkli cocuk doktorlarına gittim.onlar belirtiler kaka da kan görmedikçe alerji saymadılar en son gaita da kan geldi.ben de yaklaşık üç hafta önce gastroya gittim.sansima cocuk gastro açılmış.iki hafta daha diyet devam ettirdi orası da .iki gün önce kontrol.icin giitm tekrar ve cocuk alerji bol.de açılmış.nasil mutlu oldum anlatamam.simdi yumurta diyetini açtırdı prof.bir hafta sonra yumurta ve vücut tepkilerini not alacam ve doktora gözlemlerimi anlatacam ona gore süt diyetini açmaya baslayacak.eger tekrar kan gelirse bebeğimi takip listesine ekleyip bizzat kendi ilgilenecekmisInşallah tepki vermez çok geçmiş olsun. Bizim pozitif çıktı ama ben baya katı bir diyet yapıyorum ki bunu kakada gizli kan pozitif çıkmadan başlattı. Gastro ya gitmek için çocuk doktorunun yönlendirmesi gerekiyor değilmi bunu bizim mi dile getirmemiz lazım yoksa sizinki direk kendisi mi oraya yonlendirdi
Bende 10 günlükken şüphelendim ve sizin gibi bayağı katı diyet yaptım.yasadigim yerde alerji bölümü yoktu.farkli cocuk doktorlarına gittim.onlar belirtiler kaka da kan görmedikçe alerji saymadılar en son gaita da kan geldi.ben de yaklaşık üç hafta önce gastroya gittim.sansima cocuk gastro açılmış.iki hafta daha diyet devam ettirdi orası da .iki gün önce kontrol.icin giitm tekrar ve cocuk alerji bol.de açılmış.nasil mutlu oldum anlatamam.simdi yumurta diyetini açtırdı prof.bir hafta sonra yumurta ve vücut tepkilerini not alacam ve doktora gözlemlerimi anlatacam ona gore süt diyetini açmaya baslayacak.eger tekrar kan gelirse bebeğimi takip listesine ekleyip bizzat kendi ilgilenecekmisInşallah tepki vermez çok geçmiş olsun. Bizim pozitif çıktı ama ben baya katı bir diyet yapıyorum ki bunu kakada gizli kan pozitif çıkmadan başlattı. Gastro ya gitmek için çocuk doktorunun yönlendirmesi gerekiyor değilmi bunu bizim mi dile getirmemiz lazım yoksa sizinki direk kendisi mi oraya yonlendirdi
Doğru canım yanda arkada taşınıyormuş tek yönmüş ama benim kızım kucakta hep arkası dönük durmayı seviyo bana bakarak tutulmayı sevmiyo tek yön alırsam sevmez galiba 290 lira da fazla biraz hiç kullanamazsam diye kafamda deli sorularHer yone modeli 290 lira diye biliyorum canim
O bazen bizede oluyo canım gazdan mı neyden bilmiyorum bazı günler sabaha kadar uyumuyo UzayDeniz de demişti bizde de oluyo diye. Bencede damlayı bırak ben bırakalı bir ay olcak doktorda 3. Aydan sonra kullanmayı zaten önermiyoruz dedi bağırsaklar tembellşiyormuşAyy dün çok zorlu bir geceydi saat başı uyandı neredeyse.gaz damlasına işe yaramıyor sanirim(nurse harveys) uyuyor memede koyuyorum kıvranıp duruyor gazını alayım diyorum dik pozisyonda burnunu sürtüyor omzuma neden olabilirki ya.damlada kullanıyorum burnuna önceden siringayla yıkıyordum çok ağlıyordu şimdi sadece damlatiyorum
Aminn canım insallah.Aynen valla Rabbim yardımcımız olsun tüm yavrucaklara sağlık sıhat versin
Hadi ya neden ki anatomik olarak mı duygusal psikolojik olarak mı acaba?Zaten ileriye olanlari doktorlar onermiyormus
Doğrudur,bugünden itibaren bende kullanmayacağım canım.insaallah bu gece bari güzel uyurO bazen bizede oluyo canım gazdan mı neyden bilmiyorum bazı günler sabaha kadar uyumuyo UzayDeniz de demişti bizde de oluyo diye. Bencede damlayı bırak ben bırakalı bir ay olcak doktorda 3. Aydan sonra kullanmayı zaten önermiyoruz dedi bağırsaklar tembellşiyormuş
Ayy dün çok zorlu bir geceydi saat başı uyandı neredeyse.gaz damlasına işe yaramıyor sanirim(nurse harveys) uyuyor memede koyuyorum kıvranıp duruyor gazını alayım diyorum dik pozisyonda burnunu sürtüyor omzuma neden olabilirki ya.damlada kullanıyorum burnuna önceden siringayla yıkıyordum çok ağlıyordu şimdi sadece damlatiyorum
Anatomik olarak canim cunku bebegin M seklinde durmasi gerekiyormus öne dogru olunca oyle olmuyor haliyleHadi ya neden ki anatomik olarak mı duygusal psikolojik olarak mı acaba?
Bir haftalıkken kontrole gittiğimizde doktor aynı zamanda arkadaşımız bebeğin 500 senin 1500 alman lazım demişti. O zamandan beri kullanıyorum.Kızlar kendiniz için d vitamini kullanıyor musunuz benim d vitamini depolarım boşaldı yine çok fazla vücut ve sırt ağrılarım var kızımın hergün 400 ıu alıyor kendimde 1000 ıu kullansam süte geçer mi acaba kızıma fazla gelmesin sonra
Bizde sizi ozledik ❣ oh masallah cok sevindim alismasinaKızlar valizleri yerleştir temizlik yap falan derken bakamadım hiç buralara, valla özledim sizi
Benim yumak alıştı eve, huzurumuz yerinde şimdilik
Kanguru alacak arkadaşlar bence letgo'ya bakın. Ben bir çok şeyi ordan 50-100 liraya aldım. yıkadım güzelce kullaniyorum. O kadar cok kisi var ki almis ama bebegi sevmemiş, sıfır haliyle saklamış ve satıyor.
Evet onu baya duydum sen kullanıyormuşum halaCanım nurse harvey çok kişide işe yaramamış, ilaçsız denedikten sonra baktın olmuyor vicol kullan. Ben Uzay 1 aylıkken kullanmıştım, epey işe yaramıştı. Hatta kendimde kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?