2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anatomik olarak çocuğun bacak yapısını bozuyor diye biliyorum ama ben Uzayı kucağımda taşırken tıpkı o şekilde tutup taşıyorum. Acaba o da zarar veriyor mudur S Selimm
Canım valla bu kanguru markaları hep birden uluslararası kalça örgütünün desteklediği biçimde duruyor o yüzden zararı yok diyorlar... Kucağında kanguru pozisyonundaysa zaten rahat demektir ki bence de bir çok çocuk o şekilde çok rahat gönül rahatlığıyla al kullan tabi çocuğun severse

Anatomik olarak çocuğun bacak yapısını bozuyor diye biliyorum ama ben Uzayı kucağımda taşırken tıpkı o şekilde tutup taşıyorum. Acaba o da zarar veriyor mudur S Selimm
Canım biraz alakasiz olacak ama sen geçenlerde Uzay'ı saat 7de yatırıyorum demiştin nasıl yapıyorsun canım onu. Ben de 9da uykuya yatırmaya alıştırmaya çalışıyorum ama annemlerin yanına geldim onlar ne kadar gec uyursa gece kalkmadan uyur sabaha kadar modundalar Deliricem ya kurmaya çalıştığım düzen bozuluyor böyle. Onları çok seviyorum çok yardımcı oluyorlar ama böyle davranınca da kötü hissediyorum kendimi.

Aslında dikkati dağıldığında çevreyi incelemek için ara vermek gibi değil de 1-2 saniye sürecek şekilde bırakıp tekrar ağzına alıyor oyun oynar gibi. Öyle olunca emmiyor

Canım annenlere öyle bir şey olmadığını anlat bir şekilde. Hatta ne kadar geç yatarlarsa o kadar az uyuyorlar.
Ben saat 5 gibi oyun oynatmaya başlıyorum çok yoruluyor. Eğer zorlarsa battaniyede sallıyorum, en kesin çözüm o. Şimdi hamak kurdum o da çok ise yarıyor. Tüm bildiğim her şeyi uyguluyordum yani. 3-4 güne kadar alıştı zaten. Ama hiç uykusu yokken asla zorlamadım. Mesela bugün 9 da uyudu. Benim için 7-9 aradı uykuya dalmasi yeterli.

Var canım 2 tane farklı marka var bende ama mümkün olduğunca az kullanıyorum işte. 6 aydan sonra daha rahat kullanırım ama. Oğlumda direkt kucakta olmayı daha çok seviyor ama dışarda kullanıyoruz kanguruyu.

Battaniyede tek başına sallayabiliyor musun canım? Diyorum diyorum da alıp seviyorlar uykusunu açıyorlar. Zaten uykuya zor dalan bir bebek oğlum. Bakalım bir şekilde düzenimi korumam lazım.

Battaniyede tek başına sallayabiliyor musun canım? Diyorum diyorum da alıp seviyorlar uykusunu açıyorlar. Zaten uykuya zor dalan bir bebek oğlum. Bakalım bir şekilde düzenimi korumam lazım.

Yok tek olmuyor. Birilerine kitliyorum kimi bulursam

Aslında dikkati dağıldığında çevreyi incelemek için ara vermek gibi değil de 1-2 saniye sürecek şekilde bırakıp tekrar ağzına alıyor oyun oynar gibi. Öyle olunca emmiyor
Oyunda olabilir tabi canim cogumuz ayni seyleri yasiyormusuz demekki normal ve donemsel birsey

Kızlar bebeğim bu sıralar sol göğsümü emerken sürekli çekip çekip bırakıyor, oynuyor resmen. Aç olsa dahi yapıyor bunu. Nasıl vazgeçirebilirim benzer durum yaşayan var mı aranızda?
Normal canm artik hep yapacak :) ses hareket hersey dikkatini ceker ve bırakır ve suan kesin sizinkiler de atakdadirbu dönemlerde dahada artar

Bubchen nasıl geliyo size ya ben kullandım ondan sonra pişik oldu hametanla trysol kullandım geçti acaba ondan mı oldu diye bidaha kullanmadım
Cok sasirdim oyle guzel bir krem ki ozellikle palatya ozlusu var Turkiye de sadece pişik deil alerji gunes yanigi mesela yazin tatilde herseyimiz o bizim sinek isirsa bile iyi geliyor. Bendeki bi farklisi su an ondan emin olamadim ama cok memnunum.biterse burlardan bi sey bulayim diye mustela denemistim

Valla bende cok iyi diye biliyordum ama pişik olunca ondan mı oldu diye bıraktım belki de ondan olmamıştır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…