- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
İnşallahh tabi kiTesekkur ederizz sizden de haftaya foto bekleriz o halde
Ben de ilk bübchen aldım calendula özlü, bitti Malesef İnterneti aradım taradım ondan yok başka bübchenler var ama o krem aşırı yoğun ve iyiydi 4 ay oldu 2 kutu bitmedi daha şimdi sonuna geldik Malesef ben de mustela aldım umarım ondan da bu kadar memnun kalırım..Cok sasirdim oyle guzel bir krem ki ozellikle palatya ozlusu var Turkiye de sadece pişik deil alerji gunes yanigi mesela yazin tatilde herseyimiz o bizim sinek isirsa bile iyi geliyor. Bendeki bi farklisi su an ondan emin olamadim ama cok memnunum.biterse burlardan bi sey bulayim diye mustela denemistim
Cok iyi maşallah bizde 11de yattık 9da kalktık gece 3 ve 6da uyandık bu gece iyiydi çok şükür uykumuzu aldik gecen hafta saat basi kalkti.sizin gece kalkmaları nasıl?bizim öğlen uyanıklık süresi 1,5-2,saat uyku süresi ort;45dk 3kere yatıyor gündüzMesaimiz başladı bakalım kolay gelsin herkese 10 da yattık 8 de kalktık .Öğle uykularımız 45 dk falan sürüyor artık.3 kere falan yatıyor öğle uykusuna. Genelde ana kucağı yada küçük beşiği var onda vakit geçiriyor beyefendi .
Aman ha sakin yalnız bırakma yada yastık koy güvenli bir şekilde.benim oğlanda öyle kıpır kıpır maşallah eller kollar hiç durmuyor oturmak istiyor oturtuyorum bazen kucağımda ama daha dr a sormadim.ben sırt üstü uzanıyorum üstüme alıyorum kafayı kaldırıp tv ye bakıyor çok meraklılar çokBenim kızçe çok hareketlendi kızlar bu ay kilo tutmucak diye korkuyorum ayaklar hep yukarda ellerini savuruyor bacak ve kol egzersizi yapıyor resmen bazen yatağa koyduğumda ayaklarından güç alıp kendini döndürmeye çalışıyorbu sabah kahvaltı hazırlarken ana kucağına koymuştum 10 dk sonra yanına geldiğimde yerde buldum kızçeyi öyle süzüle süzüle kaydırmış kendini ana kucağının altına girmiş battaniyeyle oynuyor birde suratıma bakıp gülüyor Daha önce bizim yanımızda kayıyordu da düzeltiyorduk Artık yalnız bırakmaya gelmeyecek minik yaramazları
Bizimki de ilk gece uykusuna yattığında uzun uyuyor 10 da yattı 3 te kalktı sonra 1.5 saatte bir uyanıyor en son 8 de kalktı işte . Gündüzde aynı seninki gibi uyuyor.Ben hiç uyutmaya çalışmıyorum kendi genelde saati gelince mızmızlanıyor memede uyuyor genelde.Cok iyi maşallah bizde 11de yattık 9da kalktık gece 3 ve 6da uyandık bu gece iyiydi çok şükür uykumuzu aldik gecen hafta saat basi kalkti.sizin gece kalkmaları nasıl?bizim öğlen uyanıklık süresi 1,5-2,saat uyku süresi ort;45dk 3kere yatıyor gündüz
Aynen canım ya benimkide ağzımın içine bakıyor ben konuştukça oda bana laf veriyor çiğlik atıyor.Aman ha sakin yalnız bırakma yada yastık koy güvenli bir şekilde.benim oğlanda öyle kıpır kıpır maşallah eller kollar hiç durmuyor oturmak istiyor oturtuyorum bazen kucağımda ama daha dr a sormadim.ben sırt üstü uzanıyorum üstüme alıyorum kafayı kaldırıp tv ye bakıyor çok meraklılar çokbide civildemeleri yokmu euuuu aauuu ölüyorum
Yada en garantisi kemerini takmak olacak benimki daha O kadar inemiyor kendini atamıyor bir süre sonra kemer takacaz mecburen.Benim kızçe çok hareketlendi kızlar bu ay kilo tutmucak diye korkuyorum ayaklar hep yukarda ellerini savuruyor bacak ve kol egzersizi yapıyor resmen bazen yatağa koyduğumda ayaklarından güç alıp kendini döndürmeye çalışıyorbu sabah kahvaltı hazırlarken ana kucağına koymuştum 10 dk sonra yanına geldiğimde yerde buldum kızçeyi öyle süzüle süzüle kaydırmış kendini ana kucağının altına girmiş battaniyeyle oynuyor birde suratıma bakıp gülüyor Daha önce bizim yanımızda kayıyordu da düzeltiyorduk Artık yalnız bırakmaya gelmeyecek minik yaramazları
Canım buzdolabından çıkan herhangi soğuk birşeyler tukettiysende etkiler.bizde geçen gün aynıydık kıvrandı durdu çocuğum düşüne düşüne buldum dolaptan çıkan soğuk sütlaç yemiştim muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum bide beli ve ayaklarını sıcak tut hep gazlanmasinKizlar biz iki gecedir resmen gazdan çıldırıyoruz yeni doğan döneminde bile bu kadar gazi yoktu saat 2.30 gibi bi uyanıyor sabaha kadar sürekli kalkıyor hiç derin dalamıyor ayakları dikiyor ve gaz çıkartıyor neden böyle oldu bilmiyorum farklı birseyde yemedim gündüz zaten az uyumasına alışmıştım gecede böyle yapınca iyice pert olduk 4 aylık dönemde bu ne gazı anlamadım
İnternete baktiniz mi, babymall e bebek trendyol genelde bulunuyor rossman dada vardi galiba resmini atabilir misiniz benim soyledgim mi acabaBen de ilk bübchen aldım calendula özlü, bitti Malesef İnterneti aradım taradım ondan yok başka bübchenler var ama o krem aşırı yoğun ve iyiydi 4 ay oldu 2 kutu bitmedi daha şimdi sonuna geldik Malesef ben de mustela aldım umarım ondan da bu kadar memnun kalırım..
Benimki ben olmadan hic durmuyor ya en fazla 10 dk hep yanında istiyo hep onla konuşayım oyun oynatayım ilgileniyim istiyo ben odadan cıkınca ağlamaya baslıyoBenim kızçe çok hareketlendi kızlar bu ay kilo tutmucak diye korkuyorum ayaklar hep yukarda ellerini savuruyor bacak ve kol egzersizi yapıyor resmen bazen yatağa koyduğumda ayaklarından güç alıp kendini döndürmeye çalışıyorbu sabah kahvaltı hazırlarken ana kucağına koymuştum 10 dk sonra yanına geldiğimde yerde buldum kızçeyi öyle süzüle süzüle kaydırmış kendini ana kucağının altına girmiş battaniyeyle oynuyor birde suratıma bakıp gülüyor Daha önce bizim yanımızda kayıyordu da düzeltiyorduk Artık yalnız bırakmaya gelmeyecek minik yaramazları
Maşallah çok tatlı ya
Maşallah ya gayet güzel. Biz de 11de uyuyorduk bir ay öncesine kadar. Gece deliksiz uyuyup sabah 6da kalkıyordu. Uyku saatini geri çektim 9a gecede 2 ya da 3 kere kalkmaya başladıCok iyi maşallah bizde 11de yattık 9da kalktık gece 3 ve 6da uyandık bu gece iyiydi çok şükür uykumuzu aldik gecen hafta saat basi kalkti.sizin gece kalkmaları nasıl?bizim öğlen uyanıklık süresi 1,5-2,saat uyku süresi ort;45dk 3kere yatıyor gündüz
Senin o bacaklarını ısırırım,maşallah.
Uyandığında emip uyuyor mu uyanık mı kalıyor? Eğer emip uyuyorsa 9 da yatıp 2 3 kere uyanıp emip uyuması daha iyi. Gece sütü çok faydalıymıs emmesi iyi bişey deliksiz uyuyacak kadar büyük değiller daha benceMaşallah ya gayet güzel. Biz de 11de uyuyorduk bir ay öncesine kadar. Gece deliksiz uyuyup sabah 6da kalkıyordu. Uyku saatini geri çektim 9a gecede 2 ya da 3 kere kalkmaya başladıEski haline döner mi acaba cok merak ediyorum.
11 bir bebek için aşırı geç bir saat, deliksiz uyusa da 10 saat olmuyo maalesef. Bizimki 8de uyuyo 3 4 kere yaklaşık 2.5-3saatte 1emiyo. Sabah 7 gibi de uyanıyo. Saatini 7 8 civarına çekmeniz lazım.Maşallah ya gayet güzel. Biz de 11de uyuyorduk bir ay öncesine kadar. Gece deliksiz uyuyup sabah 6da kalkıyordu. Uyku saatini geri çektim 9a gecede 2 ya da 3 kere kalkmaya başladıEski haline döner mi acaba cok merak ediyorum.
Emip uyuyor canımUyandığında emip uyuyor mu uyanık mı kalıyor? Eğer emip uyuyorsa 9 da yatıp 2 3 kere uyanıp emip uyuması daha iyi. Gece sütü çok faydalıymıs emmesi iyi bişey deliksiz uyuyacak kadar büyük değiller daha bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?