Kızlar kan değerlerine baktırmadan Devletin verdiği kan ilacını kullanmayın bence yan etkileri çok fazla internette kötü yorumlar var bir araştırın sizde ben kullanmayacağım kızım ilk doğduğunda kan almışlardı daha o zaman normaldi kan değerleri normal olmasa bile kullanmayacaktım ilk 6 ay dvitamini dışında bence hiçbirşey verilmemeli bir defa aşıdan sonra korktumda ateş düşürücü verdim 37.5 görmüştü ama bu sefer 38.5 görmeden onuda vermiycem
Slm kızlar biz de bugün aşımıziyaret olduk bu ay 1 kilo almış geçen aya göre daha iyi 7500 gr 62 cm boyumuz da 3 cm uzamış şimdilik atesimiz yok kan ilacı vereceğim dedi ama unuttu vermeyi
Kizlar 4.ay kontrolümüzü olduk bugün.kizim 6420 kilo boyu da 64 cm olmuş 620 gram almış bu ay doktor gayet yeterli dedi kan ilacını sağlık ocaginin verdiğini kullanma 6.ayda başlatacağız biz dedi.
Büyük harflarla sakın yazmışlar kullanıyorsanızda emzirmeyi bırakın yazılmış bazı doktorlar bence ilaç mümessilleriyle anlaşıyor başka açıklaması yok bunun ilacın içinde eğer doktorunuza danışın yazıyosa yine bi nevi rahatlarsın doktorun bir bildiği var dersin ama bu öyle bişey değil ilacın daha sonra kullanıcı yorumlarını okudum hakkında tek iyi birşey bile yok
Bugun oglusu yatagin obur ucuna koydum elini tuttum once popoyu sonra govdeyi yittire yittire bana ulasmaya calisti. Yari yolda yoruldu zorlamadim hemen yanina yaklasip emzirdim. O kadar tatliydi ki popoyu kaldirip yana atip govdeyi hareket ettirmesi.
Bugun oglusu yatagin obur ucuna koydum elini tuttum once popoyu sonra govdeyi yittire yittire bana ulasmaya calisti. Yari yolda yoruldu zorlamadim hemen yanina yaklasip emzirdim. O kadar tatliydi ki popoyu kaldirip yana atip govdeyi hareket ettirmesi.
Kızlar kan değerlerine baktırmadan Devletin verdiği kan ilacını kullanmayın bence yan etkileri çok fazla internette kötü yorumlar var bir araştırın sizde ben kullanmayacağım kızım ilk doğduğunda kan almışlardı daha o zaman normaldi kan değerleri normal olmasa bile kullanmayacaktım ilk 6 ay dvitamini dışında bence hiçbirşey verilmemeli bir defa aşıdan sonra korktumda ateş düşürücü verdim 37.5 görmüştü ama bu sefer 38.5 görmeden onuda vermiycem
Kesinlikle katılıyorum yurtdışında verilmiyor 9. Ayda kana bakılıp veriliyor bir de 12 . Ayda tekrar bakılıyor buyukte öyle yapmıştım. Yeğen im bir yaşta kana bakmamislardi dokuzuncu ayda normaldi kullanmadilar birbucuk yaşında demir baya düşük çıktı takip edilmeli mutlaka
Kızlar aşıdan sonra bayağı huzursuzlandi ilk aulardaki gibi sanki sancısı var gibi acı çekerek ağladı yavrum ateşi yoktu ama yine de 1 çay kasigindan biraz az calpol verdim sonra kendine geldi geçti huzursuzluğu 2 saat oyalandi biraz yine başladı artık kucağımda pispislayarak yatırdım ya bu arada bu calpol şekerli tadı çok hoşuna gitti ek gıdada etkilemez dimi şekerli şeylerle başlamayın derler ya
Benimkide bana az geliyo persentil dışında degil ama baktigimda cogu bebek daha hızlı uzamış bence sizinkide normal fazla degildir yani. Ben kisayim da babasi 1.85 herhalde cok kisa olmaz boyu en kotu ortalama bisey olur
Kızlar aşıdan sonra bayağı huzursuzlandi ilk aulardaki gibi sanki sancısı var gibi acı çekerek ağladı yavrum ateşi yoktu ama yine de 1 çay kasigindan biraz az calpol verdim sonra kendine geldi geçti huzursuzluğu 2 saat oyalandi biraz yine başladı artık kucağımda pispislayarak yatırdım ya bu arada bu calpol şekerli tadı çok hoşuna gitti ek gıdada etkilemez dimi şekerli şeylerle başlamayın derler ya