Atak haftasında mi acaba benimki de henüz dönmüyor sadece başının altında yastık varsa kendini kaldırmaya çalışıyor döner gibi oluyor ama düz zeminde dönmüyor bence hiç kıyaslama benim ilk oğlum 6 aylık falandı ilk döndüğünde hatta 10 aylık emekleri 1 hafta sonra yürümeye başladı yani emeklemeden yürüdü her çocuk farklı işte yüz üstü yatırıyorum artık daha çok kasları gelişsin diye bugün yarın döner bizimkilerdeUyumuyor boynum sırtım her noktam ağrıyo gündüzde bi kere uyudu düzgün büyük kızda yoruyo valla mafoldum bugün yine reddetti memeyi hep uykuluyken emzirdim oda az az. Bide bnm kızım henüz dönmüyor ilk kzım ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum ama o erkenciydi her şeyde.
Valla normalse iyi de ne biliyim doğmadan önce dr 48 cm demişti doğunca 46 ya düştü sonra haftalık kontrolde 49 cm oldu karıştı biraz amaBenimkide bana az geliyo persentil dışında degil ama baktigimda cogu bebek daha hızlı uzamış bence sizinkide normal fazla degildir yani. Ben kisayim da babasi 1.85 herhalde cok kisa olmaz boyu en kotu ortalama bisey olur
Bnmki de kafasının altında yastık varsa top gibi yapıyo kendini dönecek gibi oluyo düz zeminde de öyle topluyor kendini ama daha dönme yokAtak haftasında mi acaba benimki de henüz dönmüyor sadece başının altında yastık varsa kendini kaldırmaya çalışıyor döner gibi oluyor ama düz zeminde dönmüyor bence hiç kıyaslama benim ilk oğlum 6 aylık falandı ilk döndüğünde hatta 10 aylık emekleri 1 hafta sonra yürümeye başladı yani emeklemeden yürüdü her çocuk farklı işte yüz üstü yatırıyorum artık daha çok kasları gelişsin diye bugün yarın döner bizimkilerde
Ay ne iyi olmuş tam güzel denk gelmiş. Keşke benim rapor da yarida kesilse de bunu kullandırtsalarBen varım yıllık izin kullanıyordum o iptal olur yarın mudurumle konusacam yazıyı mesaj atmış
Benimkide dönmüyor aslında uğrasıyo dönmek icin yana dönüyo zorluyo ama kolunu kurtaramıyo geri sırt üstü yatıyo bide benim kızım pek yatmıyoki yeni uyanınca biraz oyalanıyo sonra hep kucak istiyo. İki gündür benimki de uyumuyo zaten 12 de yatıyo her saat kalkıyo çok zor ya böyle tam uyuyorum bidaha uyan bidaha uyu geri uyan hic uykumu alamıyorumUyumuyor boynum sırtım her noktam ağrıyo gündüzde bi kere uyudu düzgün büyük kızda yoruyo valla mafoldum bugün yine reddetti memeyi hep uykuluyken emzirdim oda az az. Bide bnm kızım henüz dönmüyor ilk kzım ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum ama o erkenciydi her şeyde.
Bu ay zor geçecek anlaşılan bizde de var meme reddi gunduz çok zorlaniyorum uyurken güzel emiyor yada bana öyle geliyor. Geçe boyu bezi temiz oluyor sabah doluyor oda çok değil bugün rengide sarı gibiydiUyumuyor boynum sırtım her noktam ağrıyo gündüzde bi kere uyudu düzgün büyük kızda yoruyo valla mafoldum bugün yine reddetti memeyi hep uykuluyken emzirdim oda az az. Bide bnm kızım henüz dönmüyor ilk kzım ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum ama o erkenciydi her şeyde.
Iki aydır çok düzensiz yapıyor bazen 6 gun bazen 4 gün 3 gün değişiyor artık hergun yapmıyor. Anne sütü alan bebekler on güne kadar yapmaz dendiği için çok umursamıyorum. ishal gibi değilse bence normaldirKizlar birşey soracağım bebeklerinin ne kadar sıklıkla kaka yapıyor. Benim kızım 24 saat içinde 12-13 kez emiyordur ve bu emmelerin en az 10 nunda kesin kaka yapıyor gecede hala kaka yapmaya devam ediyor sizce bu normal mi
Aynen bnmkide uğraşıyor ama tam dönme değil ve aynen dediğin gibi yerde çok fazla vakit geçirmiyo hemen beni al diyo gözgöze gelmeye korkuyorumBenimkide dönmüyor aslında uğrasıyo dönmek icin yana dönüyo zorluyo ama kolunu kurtaramıyo geri sırt üstü yatıyo bide benim kızım pek yatmıyoki yeni uyanınca biraz oyalanıyo sonra hep kucak istiyo. İki gündür benimki de uyumuyo zaten 12 de yatıyo her saat kalkıyo çok zor ya böyle tam uyuyorum bidaha uyan bidaha uyu geri uyan hic uykumu alamıyorum
Bizim de gün içinde bezi tam dolu değil ama gece sabaha kadar değiştirmedim için çok dolu. Meme reddi geçti derken yine başladı bizimBu ay zor geçecek anlaşılan bizde de var meme reddi gunduz çok zorlaniyorum uyurken güzel emiyor yada bana öyle geliyor. Geçe boyu bezi temiz oluyor sabah doluyor oda çok değil bugün rengide sarı gibiydiacaba ac mi kaliyor
Inşallah bir an önce geçer bizimde öyle bir dk bile tutmuyor tam süt geliyor bırakıyor ve sanki 15 20 dk emmiş gibi davranıyor. Dokuzda degistirdim uykuya onbir gibi geçti bir buçukta uykulu emzirdim altınida degistiriyim dedim kupkuru duruyordu sabah dokuzda degistirdim azicikti be sarıydı. Uzun süre yapılmadığından mi sarı acabaBizim de gün içinde bezi tam dolu değil ama gece sabaha kadar değiştirmedim için çok dolu. Meme reddi geçti derken yine başladı bizim
Geçiş dönemleri hep bunlar.bizde 2 gündür uyumamakta direniyoruz zombi gibiyim dün gece biraz iyiydi allahtan.yataga koyar koymaz çığlık çığlığa birde sarı ve yeşil kaka normal dedi bana dr.benimkide dün yeşil yaptı meselaInşallah bir an önce geçer bizimde öyle bir dk bile tutmuyor tam süt geliyor bırakıyor ve sanki 15 20 dk emmiş gibi davranıyor. Dokuzda degistirdim uykuya onbir gibi geçti bir buçukta uykulu emzirdim altınida degistiriyim dedim kupkuru duruyordu sabah dokuzda degistirdim azicikti be sarıydı. Uzun süre yapılmadığından mi sarı acaba
Aynen ya cok zor derin uykuya geçiyo bir saatten fazla uğraşıyorum bizim kızlar aynı zatenAynen bnmkide uğraşıyor ama tam dönme değil ve aynen dediğin gibi yerde çok fazla vakit geçirmiyo hemen beni al diyo gözgöze gelmeye korkuyorumya bnmki gece çok iyi de asıl mesele gece uykusuna geçmekte. Onda çok uğraştırıuo tam uyutuyorum yine uyanıyo saatlerce uyumuş gibi.
Yüzüstü dönebiliyor mu sırt üstü yatarken
Biz dayanamıyoruz uykusuzluğa bebisler nasıl dayanıyor anlamıyorum.bizimki de kucakta uyuyor yatakta birşey var gibi uyanıyor. Kakasini düzenli yapmıyor zaten canım en son iki gün önce yaptı. Idrari sarıydı galiba sabaha kadar yapmayıp sabah yaptığı içinGeçiş dönemleri hep bunlar.bizde 2 gündür uyumamakta direniyoruz zombi gibiyim dün gece biraz iyiydi allahtan.yataga koyar koymaz çığlık çığlığa birde sarı ve yeşil kaka normal dedi bana dr.benimkide dün yeşil yaptı mesela
Evet rapor kötü olmuş ben de rapor alacaktım iyiki almamışım diyorum sağlık olsun artık cnmAy ne iyi olmuş tam güzel denk gelmiş. Keşke benim rapor da yarida kesilse de bunu kullandırtsalarAz bir süre değil yani..
Alya ve AylaAynen ya cok zor derin uykuya geçiyo bir saatten fazla uğraşıyorum bizim kızlar aynı zaten
Ben 5 dk emdi mi oh çekiyorumInşallah bir an önce geçer bizimde öyle bir dk bile tutmuyor tam süt geliyor bırakıyor ve sanki 15 20 dk emmiş gibi davranıyor. Dokuzda degistirdim uykuya onbir gibi geçti bir buçukta uykulu emzirdim altınida degistiriyim dedim kupkuru duruyordu sabah dokuzda degistirdim azicikti be sarıydı. Uzun süre yapılmadığından mi sarı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?