2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 5 dk emdi mi oh çekiyorumsarı çiş az emdiğinden olabilir cnm çünkü mesela yetişkinlerde sarı idrar susuzluktan ya buda ona benzer bişey olabilir
Aynen emme suremiz bizimde az bu yüzdendir o zaman çiş rengide zaten 250gr almış görünüyor evdeki tartida

Kızlar bizimki 3-4 gündür memeyi emerken birden bırakıyor ve gözümün içine içine bakıp gülmeye başlıyor emmiyor resmen. Kızamıyorum da çok komik oluyor. Var mı böyle olan

Kızlar bizimki 3-4 gündür memeyi emerken birden bırakıyor ve gözümün içine içine bakıp gülmeye başlıyor emmiyor resmen. Kızamıyorum da çok komik oluyor. Var mı böyle olan
Ben sırf yapmasın diye artık yüzüne bakmıyorum havaya bakıp emziriyorum çünkü göz göze geldik mi bırakıp bana gülüyo cadı sonrada emmiyo

Kızlar az önce kızım döndü ilkinde kolu altta kaldı düzelttim bidaha döndü. Biraz sonra bi baktım hem dönmüş hemde kolunu kurtarmış yüzüstü duruyorcidden bebekler her şeyleri programlanmış şekilde doğuyorlar yaa

Ben sırf yapmasın diye artık yüzüne bakmıyorum havaya bakıp emziriyorum çünkü göz göze geldik mi bırakıp bana gülüyo cadı sonrada emmiyo
Kızımda öyle bende göz göze gelmemeye calisiyorum zaten emmiyor gözüne bakınca da gülüyor cimcimem

Kilo alımı nasıl canım benimki de eskisi kadar emmiyor ve 5 6 günde kaka yapıyor dün zeytinyağı verdim artık 1 çay kaşığı kaka yaptı ama öyle aman aman çok bir kaka değildi .Kilo da anca evdeki tartıya göre en fazla 600 gr almıştır .Geceleri de altını değiştirmiyoryum çünkü çok az yapmış oluyor anca bir keredir yani .

Gece kizim kolları hep dışarda uyuyor haliyle omzu açık oluyor ve baktığımda buz gibi omzu ve göğsü. Kızımı usutuyormuyum sizler nasıl yatırıyorsunuz

Gece kizim kolları hep dışarda uyuyor haliyle omzu açık oluyor ve baktığımda buz gibi omzu ve göğsü. Kızımı usutuyormuyum sizler nasıl yatırıyorsunuz
Valla canım benimkinin kollarını ne mümkün altına koymak mutlaka çıkarmak istiyor omuzdan üşümez bence tabi bizim ev 25 26 derece oluyor

Valla canım benimkinin kollarını ne mümkün altına koymak mutlaka çıkarmak istiyor omuzdan üşümez bence tabi bizim ev 25 26 derece oluyor
Aynen canım mümkün değil hep dışarda olsun istiyorm. Bizimde 23.5 ile 24.5 oluyor genelde bazen 25 e de çıkıyor disardaki sıcaklığa göre. Ama emzirmeye kalktıgımda bakıyorum kolları omzu ve göğsü soğuk oluyor. Ya terleyip soğuyor yada üşüyor bi kat daha giydiysem daha çok terleyecek bide saçlı kafada terliyor

Ben halen sarıyorum ince battaniye ile sonrada bi tane kalın pike örtüyorum bazende yan yatırıp örtüyorum üstünü

Canım sen sıcak yataktan kalktığın için sana öyle geliyor. Yani sen sıcaksın, o soğuk değil. Benim oğlum doğduğundan beri kollar dışarda yatıyor. Hiç örtemedim. Dediğin gibi soğuk geliyor banada dokununca. Ama bu yüzden hiç hasta olmadı, nerdeyse 4 ay oldu. Ev 23 derece ve üstündeyse dert etme, üşümez.

Benimkininde kollar hep dışarıda dolayısıyla göğüs açıkta kalıyor evde 23 ile 24 derece arasında bence üşümüyordur bizler de genelde öyle yatmazmiyiz kollarımız ve vücudumuzun üst kısmı acıktır genelde

Benim oğlan zaten zor emiyor bu aralar ayakta emziriyorum falan..Evde genelde tişörtle geziyorum oğlum onlara alıştı sanırım. Sabah biraz üşüdüm üstüme krem rengi ince triko kazak giydim. Giymez olaydım onu incelemekten doğru düzgün emmedi .Kaldırıp kaldırıp kafayı bakıyor eliyle kumaşını inceliyor off off ..

Benimki de her emmede ağlıyor. Hem emmek istiyor hem de kafasını geri atıyor ağlıyor. Anca kucağımda sallayarak pış pış yaparak emzirebiliyorum. Arada ağlamazsa dediğiniz gibi gözlerini kocaman açıp yüzüme bakıyor ya da etrafı inceliyor. Ne zor dönemmiş yahu

Kızlar ya çok yoruluyorum aksama kadar ayakta duramaz hale geliyorum önceden gündüz toplam 5 saat falan uyurdu şimdi 3 saat anca uyuyo gece 10 bucuk 11 gibi uyumaya başlamıştı şimdi 12 yi geçiyor hep kucakta durmak istiyo cok yoruluyorm yemek bile zor yapar oldum valla çıngırakla bile oynamıyo doğru düzgün oyun halısında 10 dk anca duruyo cok yıprandım gerçekten gazı geçse 3 4 aylık olsa dedim dedim iki gün sonra 4 aylık oluyo ama hiç akılanma değişme yok gittikçe dhada arsızlaşıyo sanki nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…