Cnm rutin oluşturmaya çalış her akşam 8 veya 8.30 gibi yatmaya hazırla ninni açabilirsin masaj yapabilirsin ama hergün aynı saatte yap ışığı kapat loş ışık olsun emzirerek Dr uyutabilirsin gündüz de 2 2.5 saati geçirme yoksa huysuzlasir uyutmak da zorlaşır bir dene istersen kolaylık diliyorumKızlar ya çok yoruluyorum aksama kadar ayakta duramaz hale geliyorum önceden gündüz toplam 5 saat falan uyurdu şimdi 3 saat anca uyuyo gece 10 bucuk 11 gibi uyumaya başlamıştı şimdi 12 yi geçiyor hep kucakta durmak istiyo cok yoruluyorm yemek bile zor yapar oldum valla çıngırakla bile oynamıyo doğru düzgün oyun halısında 10 dk anca duruyo cok yıprandım gerçekten gazı geçse 3 4 aylık olsa dedim dedim iki gün sonra 4 aylık oluyo ama hiç akılanma değişme yok gittikçe dhada arsızlaşıyo sanki nolcak bilmiyorum
Bende uyku eğitimi vermek istiyorum 5.ayından sonra.zor olacak biliyorum ama yapmam lazım çok düzensiziz çünkü 12den aşağı uyumuyor benim bıdıkCnm rutin oluşturmaya çalış her akşam 8 veya 8.30 gibi yatmaya hazırla ninni açabilirsin masaj yapabilirsin ama hergün aynı saatte yap ışığı kapat loş ışık olsun emzirerek Dr uyutabilirsin gündüz de 2 2.5 saati geçirme yoksa huysuzlasir uyutmak da zorlaşır bir dene istersen kolaylık diliyorum
Gündüz 2 saatte uyuyo ama kırk dk falan en fazla bir saat sürüyo artık. 8 de uyursa geri uyanıyo bir saat sonra uyumuyo 10da da uyusa razıyım çok zor dalıyo zatenCnm rutin oluşturmaya çalış her akşam 8 veya 8.30 gibi yatmaya hazırla ninni açabilirsin masaj yapabilirsin ama hergün aynı saatte yap ışığı kapat loş ışık olsun emzirerek Dr uyutabilirsin gündüz de 2 2.5 saati geçirme yoksa huysuzlasir uyutmak da zorlaşır bir dene istersen kolaylık diliyorum
Benim de önceleri öyleydi ama hergün düzenli yapınca bir süre sonra düzene giriyor artık uyanmiyorlar sabırli ol cnmGündüz 2 saatte uyuyo ama kırk dk falan en fazla bir saat sürüyo artık. 8 de uyursa geri uyanıyo bir saat sonra uyumuyo 10da da uyusa razıyım çok zor dalıyo zaten
Benim de öyle cnm 8 ve 9 arası uyuyor 6 veya 7 saat uyuyor kalkıp emip tekrar uyuyor 6 da kalkıyor bazen geri uyuyor bazen uyumuyor 2 saat sonra tekrar uyuyorBenim oğlum şimdilik ayarladı gibi uyku düzenini genelde şu şekildeyiz. 8.30 yada 9.00 gibi yatıyor .Ama kötü yönü sabah 6 yada 7 de tamamen uyanıyor .1 saat oynayıp tekrar yatıyor .Daha sonra 45 dk uyku 2 saat uyanıklık şeklinde devam ediyor .Kesinlikle sallamıyorum ahtım vardı öbür oğlumdan. Şimdilik uyurken sorun yok ya memede uyuyor ya anakucağında kendi dalıyor gidiyor ya da biraz ayakta gezdiriyorum.
Uyku tulumu aldım kolsuz iki haftadır öyle yatıyor önemli olan karın ve sırtının sıcak olması cnm bu hafta kis tekrar geliyorGece kizim kolları hep dışarda uyuyor haliyle omzu açık oluyor ve baktığımda buz gibi omzu ve göğsü. Kızımı usutuyormuyum sizler nasıl yatırıyorsunuz
Cnm kucağına al sakinlesti ya bırak tekrar ağladı tekrar al kucağa susunca anında bırak yine ağladı al bırak bu yöntemi usanmadan yaparsan üç gün belki bir hafta alışır bence yatır kaldır yöntemi bir süre sonra alışır ve desteksiz uyur ama karnı tok ve uykusu olsunKızlar ya çok yoruluyorum aksama kadar ayakta duramaz hale geliyorum önceden gündüz toplam 5 saat falan uyurdu şimdi 3 saat anca uyuyo gece 10 bucuk 11 gibi uyumaya başlamıştı şimdi 12 yi geçiyor hep kucakta durmak istiyo cok yoruluyorm yemek bile zor yapar oldum valla çıngırakla bile oynamıyo doğru düzgün oyun halısında 10 dk anca duruyo cok yıprandım gerçekten gazı geçse 3 4 aylık olsa dedim dedim iki gün sonra 4 aylık oluyo ama hiç akılanma değişme yok gittikçe dhada arsızlaşıyo sanki nolcak bilmiyorum
Ben de 5. Ayı bekliyorum gündüz yarım saat uykusuBende uyku eğitimi vermek istiyorum 5.ayından sonra.zor olacak biliyorum ama yapmam lazım çok düzensiziz çünkü 12den aşağı uyumuyor benim bıdık
Ya benimki bir hafta öncesi gündüzleri güzel uyurdu şimdi bozuldu baya,yatağına koyar koymaz çığlık çığlığa anlamadım niye öyle.eğitim verirken epey zorlancam sanırım.sen kitap flan alcakmisin?Ben de 5. Ayı bekliyorum gündüz yarım saat uykusu
İnsallah canım ya peki sabah hergün aynı saatte mi uyanıyoBenim de önceleri öyleydi ama hergün düzenli yapınca bir süre sonra düzene giriyor artık uyanmiyorlar sabırli ol cnm
Benimki genelde emerek uyuyo ama. Mesela emdi uyudu yatırıyorum 5 dk sonra bidaha uyanıyo az daha emiyo 5 dk sonra bidaha uyanıyo yine az daha emiyo böyle böyle derin uykuya geçiyoCnm kucağına al sakinlesti ya bırak tekrar ağladı tekrar al kucağa susunca anında bırak yine ağladı al bırak bu yöntemi usanmadan yaparsan üç gün belki bir hafta alışır bence yatır kaldır yöntemi bir süre sonra alışır ve desteksiz uyur ama karnı tok ve uykusu olsun
Bizimki acıkınca kollar sürekli oynuyor ve uykuya dalıp duymazsam diye çok korkuyorumYok ince penye battaniye ile sarıyorum terlemiyor cnm eger kollarını sarmszsam uyandırır kendini sürekli.
Bu acıdan bakmamıştım hiç :) usutuyorum diye dusunuyordum ama sagolun için rahatladı aynen 23.5 üstünde geneldeCanım sen sıcak yataktan kalktığın için sana öyle geliyor. Yani sen sıcaksın, o soğuk değil. Benim oğlum doğduğundan beri kollar dışarda yatıyor. Hiç örtemedim. Dediğin gibi soğuk geliyor banada dokununca. Ama bu yüzden hiç hasta olmadı, nerdeyse 4 ay oldu. Ev 23 derece ve üstündeyse dert etme, üşümez.
Yanı genelde öyle yatıyoruz bende uşümüyorum :)Benimkininde kollar hep dışarıda dolayısıyla göğüs açıkta kalıyor evde 23 ile 24 derece arasında bence üşümüyordur bizler de genelde öyle yatmazmiyiz kollarımız ve vücudumuzun üst kısmı acıktır genelde
Kizimda öyle dışarı çıkarken başımı kapatıyorum incelese iyi ağlamaya başlıyor cadiBenim oğlan zaten zor emiyor bu aralar ayakta emziriyorum falan..Evde genelde tişörtle geziyorum oğlum onlara alıştı sanırım. Sabah biraz üşüdüm üstüme krem rengi ince triko kazak giydim. Giymez olaydım onu incelemekten doğru düzgün emmedi .Kaldırıp kaldırıp kafayı bakıyor eliyle kumaşını inceliyor off off ..
Büyüdükçe daha da yorucu oluyorlar ilk aylar daha rahattı sanki hatta ilk ay cook çok rahattı ne güzel annem vardı şimdi meme reddi gezmek istemesi falan derken çok yoruyorlarKızlar ya çok yoruluyorum aksama kadar ayakta duramaz hale geliyorum önceden gündüz toplam 5 saat falan uyurdu şimdi 3 saat anca uyuyo gece 10 bucuk 11 gibi uyumaya başlamıştı şimdi 12 yi geçiyor hep kucakta durmak istiyo cok yoruluyorm yemek bile zor yapar oldum valla çıngırakla bile oynamıyo doğru düzgün oyun halısında 10 dk anca duruyo cok yıprandım gerçekten gazı geçse 3 4 aylık olsa dedim dedim iki gün sonra 4 aylık oluyo ama hiç akılanma değişme yok gittikçe dhada arsızlaşıyo sanki nolcak bilmiyorum
Tulum bende dusunmustum canim ama bir türlü küçüğünu görüp alamadım.sirti ve karnı sıcak ama göğsü soğuk oluyor genelde. Burda o kadar soğuk olmuyor en az 23 e düşüyor geceleri soğuk olursa klima sürekli çalışıyor tek sıkıntımız küf.Uyku tulumu aldım kolsuz iki haftadır öyle yatıyor önemli olan karın ve sırtının sıcak olması cnm bu hafta kis tekrar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?