2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm rutin oluşturmaya çalış her akşam 8 veya 8.30 gibi yatmaya hazırla ninni açabilirsin masaj yapabilirsin ama hergün aynı saatte yap ışığı kapat loş ışık olsun emzirerek Dr uyutabilirsin gündüz de 2 2.5 saati geçirme yoksa huysuzlasir uyutmak da zorlaşır bir dene istersen kolaylık diliyorum

Bende uyku eğitimi vermek istiyorum 5.ayından sonra.zor olacak biliyorum ama yapmam lazım çok düzensiziz çünkü 12den aşağı uyumuyor benim bıdık

Gündüz 2 saatte uyuyo ama kırk dk falan en fazla bir saat sürüyo artık. 8 de uyursa geri uyanıyo bir saat sonra uyumuyo 10da da uyusa razıyım çok zor dalıyo zaten

Gündüz 2 saatte uyuyo ama kırk dk falan en fazla bir saat sürüyo artık. 8 de uyursa geri uyanıyo bir saat sonra uyumuyo 10da da uyusa razıyım çok zor dalıyo zaten
Benim de önceleri öyleydi ama hergün düzenli yapınca bir süre sonra düzene giriyor artık uyanmiyorlar sabırli ol cnm

Benim oğlum şimdilik ayarladı gibi uyku düzenini genelde şu şekildeyiz. 8.30 yada 9.00 gibi yatıyor .Ama kötü yönü sabah 6 yada 7 de tamamen uyanıyor .1 saat oynayıp tekrar yatıyor .Daha sonra 45 dk uyku 2 saat uyanıklık şeklinde devam ediyor .Kesinlikle sallamıyorum ahtım vardı öbür oğlumdan. Şimdilik uyurken sorun yok ya memede uyuyor ya anakucağında kendi dalıyor gidiyor ya da biraz ayakta gezdiriyorum.

Benim de öyle cnm 8 ve 9 arası uyuyor 6 veya 7 saat uyuyor kalkıp emip tekrar uyuyor 6 da kalkıyor bazen geri uyuyor bazen uyumuyor 2 saat sonra tekrar uyuyor

Gece kizim kolları hep dışarda uyuyor haliyle omzu açık oluyor ve baktığımda buz gibi omzu ve göğsü. Kızımı usutuyormuyum sizler nasıl yatırıyorsunuz
Uyku tulumu aldım kolsuz iki haftadır öyle yatıyor önemli olan karın ve sırtının sıcak olması cnm bu hafta kis tekrar geliyor

Cnm kucağına al sakinlesti ya bırak tekrar ağladı tekrar al kucağa susunca anında bırak yine ağladı al bırak bu yöntemi usanmadan yaparsan üç gün belki bir hafta alışır bence yatır kaldır yöntemi bir süre sonra alışır ve desteksiz uyur ama karnı tok ve uykusu olsun

Ben de 5. Ayı bekliyorum gündüz yarım saat uykusu
Ya benimki bir hafta öncesi gündüzleri güzel uyurdu şimdi bozuldu baya,yatağına koyar koymaz çığlık çığlığa anlamadım niye öyle.eğitim verirken epey zorlancam sanırım.sen kitap flan alcakmisin?

Benimki genelde emerek uyuyo ama. Mesela emdi uyudu yatırıyorum 5 dk sonra bidaha uyanıyo az daha emiyo 5 dk sonra bidaha uyanıyo yine az daha emiyo böyle böyle derin uykuya geçiyo

Bu acıdan bakmamıştım hiç :) usutuyorum diye dusunuyordum ama sagolun için rahatladı aynen 23.5 üstünde genelde

Yanı genelde öyle yatıyoruz bende uşümüyorum :)
Yanlız olmadığımı bilmek güzel:)
Burda bi arkadaş yorganla yatırıyorum diyordu bende kollar dışarda bide kış boyu yorgan kilullanmadigim için üsuttugumu dusunuyordum

Kizimda öyle dışarı çıkarken başımı kapatıyorum incelese iyi ağlamaya başlıyor cadi

Büyüdükçe daha da yorucu oluyorlar ilk aylar daha rahattı sanki hatta ilk ay cook çok rahattı ne güzel annem vardı şimdi meme reddi gezmek istemesi falan derken çok yoruyorlar

Uyku tulumu aldım kolsuz iki haftadır öyle yatıyor önemli olan karın ve sırtının sıcak olması cnm bu hafta kis tekrar geliyor
Tulum bende dusunmustum canim ama bir türlü küçüğünu görüp alamadım.sirti ve karnı sıcak ama göğsü soğuk oluyor genelde. Burda o kadar soğuk olmuyor en az 23 e düşüyor geceleri soğuk olursa klima sürekli çalışıyor tek sıkıntımız küf.

Bugun alerji icin kontrolumuz vardi iptal ettim randevuyu cesaret edemedim hastaneye gitmeye Allah sonumuzu hayır etsin bi an evvel kurtarsin bizi şu virüsten

Kızlar Kan ilacına başladıysanız birkaç gün sonra kaka da Kan gibi kırmızılıklar görebilirsiniz korkmayın ben gördüm ilk çok korktum sonra kan ilacını bıraktım normale döndü doktorda öyle demişti O kırmızılıklar kan damlasından dolayı Oluyor şimdi kan damlasına tekrar başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…