Kızlar Kan ilacına başladıysanız birkaç gün sonra kaka da Kan gibi kırmızılıklar görebilirsiniz korkmayın ben gördüm ilk çok korktum sonra kan ilacını bıraktım normale döndü doktorda öyle demişti O kırmızılıklar kan damlasından dolayı Oluyor şimdi kan damlasına tekrar başladım
Kızlar Merhaba,
Benim oğlan gündüz uykuları 35-40 dk. Sanki içinde saat var hiç şaşmıyor. 1,5 saati geçmeden tekrar uykuya geçmek istiyor. Gece uyumasına kadar böyleyiz. Çok yorucu. Sizde durumlar nasıl ?
Kızlar bu çarşamba aşımız var ama sağlık ocağına bebeğimi sokmayı hiç istemiyorum .Keşke hemşire eve gelip yapsa ne güzel olur .Eşimle dedik ben gideyim siz öbür oğlumla arabada bekleyin ..Sizler nasıl önlemler alarak gidiyorsunuz
Benimki genelde emerek uyuyo ama. Mesela emdi uyudu yatırıyorum 5 dk sonra bidaha uyanıyo az daha emiyo 5 dk sonra bidaha uyanıyo yine az daha emiyo böyle böyle derin uykuya geçiyo
Aslında her seferin de emzirme pış pış yap öyle uyut emzirdigin için uyanıyor beşinci aya girdiğinde böyle yap yoksa emmek için sürekli kalkacak kendi uyumayı öğrensin ben uyanınca hemen almıyorum yatağında mizildaniyor bekliyorum görünüyorum bazen kendi uyuyor bazen ağlıyor o zaman aliyorum
Tulum bende dusunmustum canim ama bir türlü küçüğünu görüp alamadım.sirti ve karnı sıcak ama göğsü soğuk oluyor genelde. Burda o kadar soğuk olmuyor en az 23 e düşüyor geceleri soğuk olursa klima sürekli çalışıyor tek sıkıntımız küf.
Kızlar Merhaba,
Benim oğlan gündüz uykuları 35-40 dk. Sanki içinde saat var hiç şaşmıyor. 1,5 saati geçmeden tekrar uykuya geçmek istiyor. Gece uyumasına kadar böyleyiz. Çok yorucu. Sizde durumlar nasıl ?
Kizlar Instagram'da didababy tulum dikiyor kişiye özel ben oğluma almıştım çok iyi çok soğuk zamanda giydirmiyorum bu havalarda iyi oluyor yazlık da Alaçam bu sene tavsiye ederim bı bakın sayfaya
Kızlar 4. ay aşılarıyla rota virüs aşısını beraber yaptırsam sıkıntı olur mu ki? Vakti geldi rota aşısının da.Sağlık ocağına 2 kere gitmek istemiyorum ya.
Kızlar 4. ay aşılarıyla rota virüs aşısını beraber yaptırsam sıkıntı olur mu ki? Vakti geldi rota aşısının da.Sağlık ocağına 2 kere gitmek istemiyorum ya.
Kızlar ben de bu ay doktor kontrolüne götürmuyorum tedbir olarak sağlık ocağına cuma götürdüm eşim ve oğlum arabada kaldılar sağlık ocağı da çok kalabalık degildi
Burnunu açık tut canım tıkanmasına izin verme sakın. Ateşini takip et, çıkarsa bekleme götür bence. Pusetinin üstünü müslin gibi bir şeyle ört, kendinde maske tak git.
Kızlar Merhaba,
Benimde benzer canım. 45-50 dk uyuyor en fazla. 2 saat uyanık kalıyor. Sonra yine uyuyor. Sabahları biraz daha fazla uyuyor ama. Bu aralar sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyor hep, kaka saati kaydı resmen. Gerçekten çok yorucu.
Kızlar bu çarşamba aşımız var ama sağlık ocağına bebeğimi sokmayı hiç istemiyorum .Keşke hemşire eve gelip yapsa ne güzel olur .Eşimle dedik ben gideyim siz öbür oğlumla arabada bekleyin ..Sizler nasıl önlemler alarak gidiyorsunuz
Bol bol el yıkamaktan başka hiç bir önlem alamıyoruz canım malesef. Aşıya mecbur götüreceğiz. Evden 1 kişi bile kapsa yetiyor zaten, çok bulaşıcı illet. Umarım kazasız belasız atlatırız bu dönemi.