2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz bu sabah gittik aşıya sağlık ocağı boştu kimseler yoktu hemen aşımızı olduk çıktık gelincede hem kendi hemde bebeğin üstündeki herşeyi yikamaya attım

Biz bu sabah gittik aşıya sağlık ocağı boştu kimseler yoktu hemen aşımızı olduk çıktık gelincede hem kendi hemde bebeğin üstündeki herşeyi yikamaya attım
Geçen gün rapor için gittiydim bende kimse yoktu sadece bir tane hasta vardı ,birde çalışanlar vardı .

Büyüdükçe daha da yorucu oluyorlar ilk aylar daha rahattı sanki hatta ilk ay cook çok rahattı ne güzel annem vardı şimdi meme reddi gezmek istemesi falan derken çok yoruyorlar
İlk ay bende annemdeydim daha rahattım tabi ama benim kızım doğduğundan beri huzursuz iki üc günlükken basladı gaz sancısı çok ağlıyordu uyumuyodu cimcimem beni doğduğundan beri yoruyor yani canı sagolsun tabiki bi şekilde büyüyorlar Allah saglık versin

Ağlıyor yaramaz kızım emzirmezsem bende acaba doymadı mı uyandı diyorum aman ne bileyim valla bize uyku eğitimi cok zor gibi görünüyor

Merhaba Kızlar, şu korona meselesi yüzünden iyice canım sıkıldı. Salgın geçene kadar hastaneye ay kontrollerine götürmeyi düşünmüyorum. Çok kafaya taktığından gündüzleri sütüm azalıyor gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl?

Fazla takılma ozaman sütünü etkiliyorsa canm hijyene dikkat et ve dışarı çıkma gerekmedikce yani ben öyle yapıyorum.bugun oğlum 3-4kez oksurdu aklım gitti ama götürmeyeceğim hastaneye korkumdan kontrole bile götürmeyeceğim sadece aşılarını yaptırıp geleceğim yarın

Ben New York tayim. Burada 900 kiside cikti Benim bulundugum bolgede 456 kisi. Benim de moralim cok bozuluyor eve hapis olduk. Dun oglumun atesi cikti cok korktum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Ben New York tayim. Burada 900 kiside cikti Benim bulundugum bolgede 456 kisi. Benim de moralim cok bozuluyor eve hapis olduk. Dun oglumun atesi cikti cok korktum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aman Allahım bu kadar hızlımı yayılıyor valla iyice psikoljik çöktü.4.ay aşısı var yarın gitsem mi gitmesemmi bilemedim

Kızlar baby me temizleme pamuğunun 15 lisini 72 tl ye alırdım hepsiburadadan bugün yine alayım dedim bir bakim Ki fiyatı 158 tl olmuş Yine Zor zamanlarda ortaya çıkan fırsatçılar iş başında Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Amin inşallah canım sağlıkları yerinde olsunda yorgunluklara dayanıyoruz bir şekilde

Ağlıyor yaramaz kızım emzirmezsem bende acaba doymadı mı uyandı diyorum aman ne bileyim valla bize uyku eğitimi cok zor gibi görünüyor
Eğitimden. Sonra iyiki dersin cnm oğlum şimdi gece uyanmadan yatiyir bu ara sıkıntısı var uyanıyor arada ama 22 aylık iyiki vermişim eğitimi diyorum darısı kızıma ins ilk başta olmaz diyorsun ama bı bakmışsın ise yariyor

Sağol canım bakiyim bende
Canım havalar ısınıyor alma bence en fazla iki hafta kullanırsın kalın çünkü Instagram'da dida baby var kışlık tulumu al.mevsimlik giydirirsin oğlumda öyle yapıyorum ben kızıma da Alaçam hem yazlik hem kışlık

Aman Allahım bu kadar hızlımı yayılıyor valla iyice psikoljik çöktü.4.ay aşısı var yarın gitsem mi gitmesemmi bilemedim
Aynen bizimde çarşamba günü eşim götürmeyelim aşıya diyor. Sağlık ocağını bir arayıp sorayım bakalım ne diyecekler..

Masallah canım ne güzel. 5 aylık olsun bende deneyim insallah başarılı olurum

Aynen havalar ısındı burda baya o sayfaya bakiyim dediginiz gibi mevsimlik giyebileceği birşey alıyım canım. Gerçi ben yaz kış pek ısinamayan biriyim inşallah kızım bana benzemez bu konuda :)

Kızlar gece kaç saate bir emziriyorsunuz? Ben ağlarda duyamam diye hala alarm kurup kalkıyorum iki buçuk üç saate emziriyorum eğer kızım saat başı uyanmazsa yada iki saate bir. Cok mu sık oluyor acaba. Üç gün önce diyette kaçak oldu yine yanaklar kızardı kusma arttı bugün d vitamini verince de kustu yada sık emmeden mi anlamadım Bazen çok yorgun ve uykusuz oluyorum yada eşim evde olduğu gün ona mi güveniyorum bilmiyorum ama bi kaç kez beş saat sonra uyandım ve kızım uyanıktı agladimi bilmiyorum. Dört Bes saatte uzun bir süre geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…