2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 3-4 saatte bir emziriyorum geceleri. Okuduğum her yerde artık daha uzun uyuyabilecekleri yazıyor ama herkes kendi çocuğunun beslenme ihtiyacını daha iyi gözlemler tabi. Kesintisiz uykuya da ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurarak karar ver bence

Bir iki gündür uykusu düzeldi gibi uyku arasında uyanmadan emiyor. Sabah iki buçuk saat olmuştu bıraksam uyurdu ama ben emzirdim tâbi sonra gözler açıldı ve bugün emdigini kustu galiba arayı biraz açmalıyım bende 3-4 saate cikarabilirim

Ben virüsü çinde duyduğumdan beri götürmüyorum ellerimi yıkamaktan artık kan akıyor oğlumuda sürekli siliyorum el yüz burnunu dört beş kez şırınga çekiyorum ki dışarı hiç çıkmıyoruz psikolojim ciddi anlamda bozuldu

Benimkinin hemen hemen 2 saat sürüyor gece uykuları. Bakıyorum mızmızlanıyor hemen emziriyorum. O uykuya devam ediyor. En fazla 3 saat yatar . Çok çok aşırı yorgun uykusuz değilsek mutlaka duyarız ağlamalarını diye düşünüyorum . En azından bende öyle. Hiç 5 saat yatmadım. Uyusa o kadar ben de yatarım. Ahh keşke... bence uzun değil. Kilo alımı gelişimi iyiyse sıkıntı yapma..

Son düzenleme:
Kızlar benim kızım çok korkuyor ya herşeyden korkuyor geçmedi hala korkusu gece emziriyordum eşim kalktı emziriyon mu dedi o anda kızım çığlık atar gibi korktu çok üzüldüm ama hep böyle Korkak hali var uykuya geçişte ufacık ses duysa irkiliyor sizin bebişlerde öyle mi ya sadece benim kuzım da mı var bu

Valla bazen dört beş saat uyuduğu oluyor uyandirmiyorum sonra saat başı uyanıyor zaten ama Max beş saat normal iki üç saat e gerek yok bence uzun süre de emmiyor bizimki beş on dakika bazen benim uykum olduğu için bırakıyorum ikinci çocukta daha rahatım tabi ilkinde iki saatte bir duzenluydi ama gerek yok diyorlar bı de bezi baya doluyor sabaha kadar değiştiremiyorum

Kizlar aşıyı pusetten çıkarmadan yaptırın bı de pamukçuk geçti mi sizde dilindeki bizde hala var

Benim oğlumda da var canım. Emerken ben öksürsem sıçrıyor. Daha korkuyorlar çok küçükler biraz daha zaman geçsin alışırlar diye düşünüyorum.

Genel olarak kızımda öyle bir buçuk iki saate eller oynamaya başlıyor. Iki kez öyle uyuya kalmıştım 5 saat geçmişti oda çok yormuştu gün icindede uyumamıştı kalktıgımda reflu yatağından kaymisti düştü diye çok korkmuştum ama baktım uyanık hatta gülüyordu cadı. Bugün de 3 saat uyudum uyandım yine uyanık cadı dört buçukta etrafı izliyor :) kilo alımı bu aya kadar iyiydi ama sanki bu ay almadı gibi evdeki tartıya göre 200 yada 350 gr görünüyor.

Benim kızımda öyle herşeyden korkuyor uykuda da öyle çıt olsa uyanıyor inşallah geçer bir kaç aya kadar

Ilk üç ay iki iki buçuk saatte bir emzirdim maksimum beş dk emiyor zaten ama bu ay o kadar düzenli yapamadım zaten uyku düzenide yok çok fazla bazen bir saate bazen daha uzun sürebiliyor aralar. Kizim ağlamıyor acıkınca. Bezi de sabaha kadar temiz oluyor

Benimkide oyle ya ve cok üzülüyorum bu duruma. O kadar korkak ki gecenlerde babasinin kucagindayken babasi telefonun kilidini kapatmak icin tuşa basmış minicik bir klik sesi cikiyor ona korkmus mesela ayni ortamda baska bebek cocuk olsun onlar aglayinc yada yuksek ses cikarinca korkuyor bazen çığlık atarak agliyor bazen ilk once sicriyor sonra dudaklarini buzup aglamaya basliyor icim parcalaniyo

Kızlar gece oğlum balgamdan tıkandı öksürük bitaraftan çıkaramadıkça çok ağladı yavrum hemen izotonik suyla burnunu yıkadım biraz rahatladı ama hala var öksürük yarin aşımız vardı götüremeyeceğim doktora sordum bu ay içinde istediğin zaman yaptır dedi.off ya çok zor zamanlar geçiriyoruz Allahım biranönce bitsin şu kabus günler

Bide kızlar kzıım akşam 8 9 gibi uyuyor gece 4 te uyanıyor sanki sabah uyanmış gibş daha 2 saat uyumuyor bidaha 6 da uyuyor 7 gibi kalkıyor daha uyumuyor uyutabilene helal olsum yani 7 den sonra ömrüm gidiyor uyutana akdar ne kucakta anlıyor ne ayaktan anlıyor perişan edşyor beni 3.aya girmeden böyle huxursuzlukalrı başladı hala devam edşyor umarım geçer. İlk 3 ay çok iyiydi şimdi hem aşırı gaz ı oluyormama yiyor emmiyor gece emiyordu o da artık yok. Uykuları çok azaldı gündüz uyumuypt ancak bşrş olacsk çarşafta sallayıncs uyuypr. Ve çok ağlıyor daha uyumasını geçtim sürekli aplıyor belini kaldırıyor yere bırakma diyor çok yordu beni çok of acaba ne zaman füzelir allahım gücüm kalmadı resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…