2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide öyle sürekli çıtırtı olsun irkiliyor uyanıyor

Kızlar bebeğinizin dogumdan kalan tüyleri döküldü mü tamamen? Benim oğlumun alnı hâlâ tüylü. Dikkatli bakınca belli oluyor, kaşlardan saç dibine kadar tüy var. Bir de verem aşısı yeri sivilce gibi kabardı bu hafta, sizde durum ne

Bizdeki gelişmeler de şöyle..
Kaldırırken hiç koltuk altlarından tutmuyorum.Elleriyle beraber bileklerinden kavriyorum sopa gibi dimdik ayağa kalkıyor 2 saniye sonra kucaklıyorum.O vaziyette dikilmeyi çok seviyor.Yattığı yerden kaldırmam için "ııııhhh" diye bana sesleniyor.Sağ tarafına dönüp altında kalan kolunu kurtarıyor.Şimdi bide yüzüstüyken sürünmeye çabalıyor.Sol tarafına henüz dönemiyor.
Meme reddi hâlâ devam ediyor,emzirmek kâbus gibi.Sürülebilir tahin helvası yiyorum,uzun zaman sonra sütüm acayip arttı.Uyku düzeni pek programlı değil, canı isteyince uyuyor,karışmıyorum.Elimde gördüğü herşeyi istiyor vermezsem ağlıyor.Dün elma yiyeyim dedim,yedirmedi,ellerini uzatıyor ver diye.Bide çok sinirli..Akrep iste.

Metenin de alın kısmında hafif tüyler var,dökülür zamanla..Aşı yerine bastırınca sertlik geliyor mu eline?

Hahaha aynı biz akrebin tüm özelliklerini taşıyor. Benim eşim de akrep. Hatta bebişle yükselenleri bile aynı. Yandım ki ne yandım

Kızımdaki tüyler de duruyor bende merak ediyorum ne zaman dökuleceğini sanki hiç dökulmeyecek kadar çoklar. Verem aşısı yerinin yüzü soyuluyor gibi bizim

Maşallah canım :) büyüdükçe meme reddi artıyor gibi daha çok etrafı izlemek istiyor kızımda. Inşallah kısa sürede geçer hepsininki

Aynı şeyler bizde de var.Kizimin alnı tüylü.Eskisi kadar değil ama hala tam olarak geçmiş değil.Asi bizde de öyle.Sanki orası küçük bir yara gibi oldu.Ben de biraz tedirgin oldum.Neden böyle oldu diye.

Yaaa yerim onu.Benim kizim da çok sınırlı.Demek burcun özelliği.Dogdugu ilk günden beri.Hemen sinirlenen ciddi bir yapısı var.Herkes bu kadar kucuk bebek sinirlenmeyi nerden öğrendi diyorlardı..:)))

Aynı şeyler bizde de var.Kizimin alnı tüylü.Eskisi kadar değil ama hala tam olarak geçmiş değil.Asi bizde de öyle.Sanki orası küçük bir yara gibi oldu.Ben de biraz tedirgin oldum.Neden böyle oldu diye.
Bizimde alın ve kulaklardaki tuyler azaldi ama tamamen bitmedi. Aşı yeri bizim kabardi kabuk oldu hatta iltihap gibide oldu ama doktor beni uyarmıştı onceden boyle boyle olacak sakin korkma diye. Bunlarin olmasi aşının tuttugunu gosteriyormus kizlar endiselenmeyin ve o bölgeyi kurcalamayin soymaya falan calismayin yani

Yaaa yerim onu.Benim kizim da çok sınırlı.Demek burcun özelliği.Dogdugu ilk günden beri.Hemen sinirlenen ciddi bir yapısı var.Herkes bu kadar kucuk bebek sinirlenmeyi nerden öğrendi diyorlardı..:)))
Ben bide çok sinirli bi hamilelik geçirmiştim.Bütün sinir yansımış bebeğime.4 aylık bi sinir küpü var evimde

Cnm artık 4 aylık oldular bırak uyusun gece kendi kalkar acıkınca benimki 6 7 saat uyuyor

Zaten aşı yerini n öyle olması lazımmış tuttuğunu gösteriyormuş.Ama ben uzun kol giydirdiğim için takip edemedim kızarıklık var bizimkinde hafifte şişlik

Bende bugün aşı için aradım ebeyi tedirginiz falan dedim. Her gün temizleniyor dedi buralar.Hemen aşınızı olup göndeririz dedi siz evde baş çevresi boy kilo ölçün ben kaydedeyim falan dedi. Birde yarın gidecektik yarın çok kişi var dedi 2.ay aşısını çarşamba gününe veriyorlarmış çünkü.Prrşemve gidecez bakalım.

Bir kaç gün önce şişti kızardıydı yeni baktım bu hali almış .Aşıya gidince ebeye sorayim bakalım normal mi diye

Eklentiler

• 20200317_195409.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…