2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar gece gazını çıkarıyor musunuz emzirincr. Ben korkuyorum uyanır diyr öyle yatırıyorum ama buara aşırı kötü uykular acana gaz çıkarsa rahat yatar mı gerçi ilk gübler haricindr hiç gaz çıkartmadım ağızdan öyle yatırdım çünkü uyuypr gazını çıkarmıyor napsamda

Bende gazını çıkarmıyorum zaten gözü kapalı besleniyor.ağlarsa kaldırıp gazını çıkarıyorum

Benim kızım da çok huzursuz çok zor uyuyor dedigin gibi gece yataga yatınca heryerim ağrıyo uykusuzluk ayrı bi yerden zor ama sağlık olsun napalım bizimkilerde bu şekilde büyüyecek işte hep kucak istiyo hep mızmız ağlayıp duruyo uyuyacağı zaman emmiyo ağlıyor zor zoruna emiyo zor zoruna uyuyo uyuduğu da bir saat yok. Bu saat oldu hala uyumadı uğrasıyorum ağlıyor uyumuyor

Bende cıkarmıyorum uğraşsam da cıkmıyo uyurken cok beklemem lazım uykudan uğraşamıyorum bende

Bir kaç gün önce şişti kızardıydı yeni baktım bu hali almış .Aşıya gidince ebeye sorayim bakalım normal mi diye
Bizim ebebimiz daha yaptığı gün demiştiki 5. 6.aylarda nohut kadar büyüyebilir şişebilir öyle olursa korkmayın demişti. Normalmiş. Kızımınki bu kadar şişmedi sadece kızarık ama olabilir de.

Herkeste farklı olabiliyor ebe en uç noktaları söyledi pergel geniş yani sadece kızarıklıkta olabilir akıntı da olabilir
Tamam canım bana da dedi ebe akıntı faln olabilir diyr de şimdilik sadece kızarıklık var bende dedim acaba tutmadı mı aşı

Merhaba bende 1 kasım 2019 da dogum yaptim yorumlarinizi okuyunca hemen hemen ayni sorunlarla ugrastigimizi gördüm yanlız olmadigimi anladım

Cnm artık 4 aylık oldular bırak uyusun gece kendi kalkar acıkınca benimki 6 7 saat uyuyor
Maşallah canım bende uzattım biraz süreyi uyursa üç buçuk dört saat yaptım yavaş yavaş artar bu süre inşallah ama emzirmeye kalktıgımda saldırıyor memeye gözleri kapalı :)

Ben gazını çıkarmak için değil ama yatırabilmek için önce omzuma alıyorum gazi olurda kıvranıyor çıkarıp yatırıyorum. Kıvranmazsa zaten derin uyuyor oluyor beklesemde çıkmıyor o zaman

Canım kızımda bir gün 7 de uyumuştu o gece dört buçukta kalktı ve ben gözlerimi açamıyordum çünkü evi toparla derken anca 12 gibi uyumuştum ben. Ve gece de emzirmeye kalkınca toplasan anca üç saat uyuyabildim.Genelde onda uyutmaya çalışıyorum geç bi saat belki bebekler için ama napim erken uyuyuncada çok erken kalkıyor . On gibi uyuyunca derin uykuya geçmesi on buçuğu buluyor gözleri kapalı mizmizlaniyor üç dört kez kucağımda gezdiriyorum anca öyle geçiyor uykuya gecede kollar hep kıpır kıpır zaten. Gece sık emziriyorum amabu süreyi uzatmaya başladım artik . Gündüz de aynı sizin gibiyiz uyursa yarim saat uyuyor yada memeyi tutturduysam kucağımda uyuyor biraz sonra uyanıyor. Dizimden rahatsızdım ve şimdi kucağımda kızımla otur kalk yapmaktan diz kapağım şişti ilaçta alamıyoruz doktora zaten bu zamanda hiç gidilmez virüsten Allah yardımcımız olsun bir an önce düzelirler inşallah çok zormuş gerçekten tek çocukla çöktüm ben Allah sabır güç kuvvet versin hepimize biraz büyüdüklerinde rahatlarız inşallah. Ben dört gözle oturmaya başlamasını bekliyorum en azından öyle daha rahat oyunlar oynatılır kucakta tutmaktan rahat olur belki

Bende gözü kapalı emziryorum çok sinirli bi bebek ya geçen ay iki bacağına tek asi yapmamışlarmiydi benim kızında kolu nohut gibi şişmiş

Ben yavaştan ara ara oturtuyorum artık interneteen baktım 4.ayda başlar demiş oturmaya bizimkide hevesli zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…