2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de ağlarsa çıkarıyorum diğer türlü çıkarmıyorum çünkü zor uyuyan bi bebek benimki:) burada okumuştum emzirirken hafif zıplar gibi hareket edersen bazen kendiliğinden çıkarıyor gazı. Bazen de karnıma doğru hafif yüzüstü yatar gibi emziriyorum o da etkili oluyor

Ben de bi benimki mi böyle diye düşünmeye başlamıştım, demek genel olarak durumlar böyleymiş şu sıralar miniğim biraz sinirli. Memeyi 2 dk geç vereyim nasıl homurdanıyor, ağzında olmasına rağmen sitem eder gibi sesler çıkarıyor

Ya bugün benimki de öyle. Eşim işe gidemedi bugün yıktı ortalığı. Bende hazır o evdeyken evi bi süpüreyim dedim, süpürge sesinde uyudu babasının kucağında. Tesadüfen susturduk yani. Hepimizin bebeği atakta bu ay. 35 gün sürdüğü için bu atak hepimizinki delirmiş gibi olacak bir süre.

Dokulmedi daha erken cnm asi yeri belli ama kabarık degil

Benim ki de dökülmedi hala kesin dökülecek mi bilmiyorum verem aşısı yeri kabardı bizimde

Yaaa yerim onu.Benim kizim da çok sınırlı.Demek burcun özelliği.Dogdugu ilk günden beri.Hemen sinirlenen ciddi bir yapısı var.Herkes bu kadar kucuk bebek sinirlenmeyi nerden öğrendi diyorlardı..:)))
Benim kızımda çok sinirli istediği olmasın kıyameti koparıyor kime cekmiş bu kadar sinirli bilmiyorum Akrep Burcu olsn hiç istememiştim burçlara da inanırım sanırım burcuda etkiliyor cünkü ben de eşimde öyle sinirli insanlar değiliz böyle gözlerini çıkarıp ellerini sıkarak ağlıyor Sinirden şaşırıyorum Bazen inşallah büyünce değişir yoksa yandık

Son düzenleme:
Uyurken zor oluyo canım çıkmıyor gazı bende gece emzirdiğimde çıkaramıyorum gazını öyle yatıyorum o sabah kalktığında popodan cıkarıyor kendi kendine :) Ama uyumadığı zaman ağızdan cıkarıttırıyorum bir gargggg yapıyo maşallahı var gazı çıkarınca rahat uyur uyanmaz ama baya uğraşman lazım biz aştık çok şükür gaz sorununu kendi kendine hallediyor artık

Bizde bugün 4 aylık olduk Kızım kıpır kıpır durmuyor hiç yerinde yüz üstü yatıyorum her gün egzersiz olsn diye emeklemeye çalışıyor ama gövdeyi götüremiyor :) yoruluyor sinirleniyor elini emmeye başlıyor Tam cadı oldu sağlık ocağına götürmedim daha virüsten dolayı evden çıkmıyorum ilaçlama yapılcakmış cuma günü götüreceğim kilo almış gibi geliyor bana ama bakalım kaç kilo gelicek merak ediyorum

Kızlar bebişlerin bıngıldağı ne zaman tam olarak kapanır acaba?

Yarın gidecez aşıya telaşı sardı şimdiden valla.Ebeye arabamıza gelip vurmasını teklif edeceğim sağlık ocağının önüne gidince telden arayıp bakalım ne diyecek .. Zaten boy kilo kafa yazdım ben kağıda .. Hiç sokmak istemiyorum. Haberlerde diyor eğer ateş ve öksürük yani belirtiler varsa kendiniz gelmeyin arayın biz gelip alalım diyorlar .Çoğu hasta kendi gidiyormuş sağlık ocağı yada hastaneye bulaştıra bulaştra ..

Ay hiç sorma ne atakmış kucağımdan 10 dk bırakamıyorum, durduk yere sinirlenir bazen memeyi aç olsa da almak istemez, kucaktaysan oturtmaz illa gezdirecek kendini.. ama keyfi yerinde olunca tadından yenmiyor

Süt izninde olan vardır dimi? İdari 12 gündü yaa sizce ne kadar daha uzatılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…