Ben varım Cumhurbaşkanı üç hafta dedi belki bir hafta daha verebilir ama artış daha da olursa herşey degisebilirSüt izninde olan vardır dimi? İdari 12 gündü yaa sizce ne kadar daha uzatılır?
Bugün ki açıklamada mı dedi? O kadar dinledim kaçırmışım. 12 günden sonra mı hesaplanıyor?Ben varım Cumhurbaşkanı üç hafta dedi belki bir hafta daha verebilir ama artış daha da olursa herşey degisebilir
Sizler kasimin kaçında dogum yaptınız
Ben de 28 Kasim da beklerken 30 Kasim da dogdu. Dedigin gibi buradaki arkadaslarin tecrubesi iyi oluyor sirasiyla ayni seyleri yasiyoruz.Kızlar benim bebeğim kasımda beklerken 1 aralıkta doğdu. Sizin burada anlattıklarınızı genel olarak 1-2 hafta sonra aynen yaşıyorum. Allah sağlıkla büyütsün miniklerimizi
Aynen. Kollarını da hızlı ve sertçe sallıyor bazen karnına vuruyor canını yakacak diye korkuyorumKizlar bizim fıstık ayaklarını kaldırıp kaldırıp vuruyor pat pat öyle sert vuruyor ki sonra etrafta dönmüş oluyor yer değiştiriyor bı de ellerini çılgınlar gibi emiyor
Bizim de bir ayda 200 gr almış görünüyorKızlar ben evde tartmaya çalışıyorum bebeğimi bu ay 18 günde 200 gr almış görünüyor baya canım sıkıldı. Sütüm var ama yetersiz mi yoksa yağı mı az acaba? Anne yiyince bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişey var mı? Gerçi geçen ay da başta almamış gibiyken ay sonunda 800 gr I görmüştük ama biraz kilo alsın istiyorum. Gündüz uykusu uyuşmadığı ve fazla hareketli olduğu için sanırım yavaş kilo alıyor
Biz de yarın gideceğiz aşıya. Dediğin gibi içimde bir korku. Bir de annemlerin yanındayım hiç bilmediğimiz bir sağlık ocağına gideceğiz. Keşke zorunluluk olmasa da gitmeseydik bu aralar. Inşallah sıkıntısızca atlatırız.Yarın gidecez aşıya telaşı sardı şimdiden valla.Ebeye arabamıza gelip vurmasını teklif edeceğim sağlık ocağının önüne gidince telden arayıp bakalım ne diyecek .. Zaten boy kilo kafa yazdım ben kağıda .. Hiç sokmak istemiyorum. Haberlerde diyor eğer ateş ve öksürük yani belirtiler varsa kendiniz gelmeyin arayın biz gelip alalım diyorlar .Çoğu hasta kendi gidiyormuş sağlık ocağı yada hastaneye bulaştıra bulaştra ..
Kızlar ben evde tartmaya çalışıyorum bebeğimi bu ay 18 günde 200 gr almış görünüyor baya canım sıkıldı. Sütüm var ama yetersiz mi yoksa yağı mı az acaba? Anne yiyince bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişey var mı? Gerçi geçen ay da başta almamış gibiyken ay sonunda 800 gr I görmüştük ama biraz kilo alsın istiyorum. Gündüz uykusu uyuşmadığı ve fazla hareketli olduğu için sanırım yavaş kilo alıyor
Bizim de bir ayda 200 gr almış görünüyormeme reddi geçmiyor bu ay arttı iyice göğsümü sıkınca süt geliyor ama yağsız mi süt bilmiyorum diyetteyim ondan mi böyle acaba.
Üç aydan sonra azalırmış kilo alımı öyle diyorlar ama buda çok az sanki. Dediginiz gibi gündüz uykusu ve hareketlilikleri az kilo aldırıyor olabilir çünkü kızımda uyku düzeni yok gündüz
Canım malesef alerji için diyet yapıyorumCanım yağlı seyler yemek işe yaramıştı bizde. Tereyağı, kaymak, zeytinyağı gibi sağlıklı yağlardan bahsediyorum. istersen bir ay dene sende. Ben bunları baya çok yiyorum ve çok işe yarıyor.
Bence ilk 6 ay diyet yapmak çokta iyi değil. 6 ay dayanıcaz kilolara, yediklerimiz onun yedikleri oluyor sonuçta. Yağda lazım, proteinde karbonhidratta lazım. Yine de sen daha iyi bilirsin elbette.
Ben ilk 6 ay bitsin diye bekliyorum dört gözle. Sıkı bir diyet yapicam ama şu an yarın yokmuş gibi yiyorum
Canım malesef alerji için diyet yapıyorumyoksa çok kiloları takan biri değilim hamilelikte 20 kilo aldım ama en fazla bir yılda gider dusuncesindeydim şuan herşey gözüme çok guzel görünüyor ve çok canım istiyor ama yiyince kızımın yüzünde kırmızı noktakar çıkıyor ve egzamaya dönüyor geçen hafta dışarı çıkmıştık dışardan yiyelim dedik ama eti süt ürünleriyle marine ettikleri için kızımda yine kırmızılıklar oluştu kakasi tamamen mukuslu ve kusması arttı. Yiyebiliyorken yiyin iyi yapıyorsunuz yarasin inşallah Uzay a yedikleriniz ❤
Sağol canım inşallah geçer biran önceÇok geçmiş olsun ya çok zor gerçekten alerji durumu. 6. ayda geçiyor diyorlar umarım sizinde geçer
Canım sizde de alerji durumu vardı değilmi. Acaba yediklerinden mi rahatsız oluyor . Kizimda 3. Ayda huy değiştirdi uykuya zor geçiyoruz. Bu aralar biraz düzeldi gibi gece uykumuz ama belli olmuyor yine de bir günü bir gününü tutmuyorKızlar nolur bşr akıl verin kızım ne gece ne gündiz uykuya dalamıyor uyumuyor napacam ben. Bittim artık gücüm kalmadı. Grce özellikle 1 haftadır 3 4 gibi kalkıyor cin gibi oyun oynuyor bağırıyor tam saat ayakta duruyor asla hiçbir şekilde uyuyamıyoruz mutlaka 2 saat dolunca uyuyor sonra zaten artık 40 dakika sonra tamamen uyanıyor 6 6buçuk gibi en fazla 7 de kalkıyor daha uyumak yok öğlen sonu bir saat xorla uyutursam uyuyor. Böyle napcam elinde kaldım ben bu kız uyumuyor uyumdıkca huysuz mızmız 10 dakika durmuyor durduğu yerde. Sürekli ilgilenmek zorundayım bittim daha ya of allahıö ya çocuğum 3.aya girene kadar gece çok güzel uyursu gündüz de öyle. Biran bozdu tam 1 buçuk aydır böyle çaresizim kızlar düzelmeyecek mi bu durum ya
Dere otu çok işe yaramıştı bende tahin pekmez, bol su içmek, rezene de süt yapıyo canım. Benim kızımda öyle yatırıyorum yere bağırıp duruyo al beni diyo. Dönüyo dönünce de sırt üstü dönemiyo ona da sinirleniyo döndükten sonra hiç yalnız bırakamıyorum önce yine 10 dk oyalanıyodu oyun halısında şimdi hiç durmuyo. Biraz önce kahvaltı hazırlarken pusete koydum mutfağa pusetten düşecekti zor yakaladımKızlar gündüz uykuları neredeyse toplasan bir saat etmex kızım gündüz çok az uyuyor. Bağırarak değişik heceler çıkararak seslenerek beni kucağınıza alın diyor resmen. Kucakta gezdirmekten mafolduk. Dönme olayında ustalaştı hatta yan değil çapraz dönüyoren önemli sorunumuz emmesi. Çok çok az emiyor gün içinde benim tahminimce 60cc anca emiyo dur. Az emdiği için de sütüm çok azaldı tahin pekmez helva falan işe yaramıyo napıcam bilmiyorum bu gidişle 5.ayın sonunda ek gıdaya geçirebilir doktor. Sütü azalanlar başka süt artıran şeyler varmı faydasını gördüğünüz.
Bu alerji durumu tam olarak nasıl oluyor biliyor musunuz? Benim oğlumda çok kusuyor yüzünde de egzama var sürekli nemlendiriyorum doktor söylemişti.onun haricinde başka bir problemimiz yok gece uykuları düzenli yani akşam 10 gibi uyursa sabah 9 da uyanıyor aralar da besleniyor tabi.gündüzleri de uyuyor az da olsa. Huzursuzluğumuz yok çok şükür.bilemiyorum alerji nasıl oluyor doktora da götürmedim korkuyorum bir şey olur diye.dışarısı malumCanım sizde de alerji durumu vardı değilmi. Acaba yediklerinden mi rahatsız oluyor . Kizimda 3. Ayda huy değiştirdi uykuya zor geçiyoruz. Bu aralar biraz düzeldi gibi gece uykumuz ama belli olmuyor yine de bir günü bir gününü tutmuyor
Hurma çok güzel süt arttırıyor canım. Bir de yulaf ezmesi yiyorum ben onun da etkisi var gibi. Yeşilliklerden de dereotu ve tere arttırıyor.Kızlar gündüz uykuları neredeyse toplasan bir saat etmex kızım gündüz çok az uyuyor. Bağırarak değişik heceler çıkararak seslenerek beni kucağınıza alın diyor resmen. Kucakta gezdirmekten mafolduk. Dönme olayında ustalaştı hatta yan değil çapraz dönüyoren önemli sorunumuz emmesi. Çok çok az emiyor gün içinde benim tahminimce 60cc anca emiyo dur. Az emdiği için de sütüm çok azaldı tahin pekmez helva falan işe yaramıyo napıcam bilmiyorum bu gidişle 5.ayın sonunda ek gıdaya geçirebilir doktor. Sütü azalanlar başka süt artıran şeyler varmı faydasını gördüğünüz.
Allah yardımcın olsn canm uyumayan bebek. Bakmak cok zor uyuyamadığı için mızmızmanıyırdur uykusu başına vuruyor cünkü bebeklerin bol bol dua oku nazar değmesin Rezene anason çayı iç rahatlatır akzerin çaylarından kullandığımda ben iyi geliyordu kızımaKızlar nolur bşr akıl verin kızım ne gece ne gündiz uykuya dalamıyor uyumuyor napacam ben. Bittim artık gücüm kalmadı. Grce özellikle 1 haftadır 3 4 gibi kalkıyor cin gibi oyun oynuyor bağırıyor tam saat ayakta duruyor asla hiçbir şekilde uyuyamıyoruz mutlaka 2 saat dolunca uyuyor sonra zaten artık 40 dakika sonra tamamen uyanıyor 6 6buçuk gibi en fazla 7 de kalkıyor daha uyumak yok öğlen sonu bir saat xorla uyutursam uyuyor. Böyle napcam elinde kaldım ben bu kız uyumuyor uyumdıkca huysuz mızmız 10 dakika durmuyor durduğu yerde. Sürekli ilgilenmek zorundayım bittim daha ya of allahıö ya çocuğum 3.aya girene kadar gece çok güzel uyursu gündüz de öyle. Biran bozdu tam 1 buçuk aydır böyle çaresizim kızlar düzelmeyecek mi bu durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?