2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar aşıya gittik geldik sabahtan. Kimse yoktu hemen yaptırdık aşılarımızı. Herkes çok tedirgin. Inşallah çok kötü tablolarla karşılaşmadan atlatırız bu süreci. Benim oğluş 34 günde 1100 gram almış, boyu da 64 cm olmuş. Çok çabuk büyüyorlar Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin

Bizim oğlan kahvaltı yapmak istiyor.Bu sabah ortalığı yıktı masaya alayım diye..Aldım kucağıma sofraya bakıp bakıp dudaklarını şapırdattı.Ben yedikçe elimi takip etti,çay bardagina baktı durdu.Geçen de elimdeki elma için ağlamıştı.

Maşallah canım güzel almış bizde gittik bugün kimse yoktu .Ben tarttırmadım valla tahmini yazdık birşeyler .Ebe benden daha rahattı valla ben daha tedirgindim .Çok ağladı kuzum arabaya binene kadar. Şimdi ateş takibindeyim bakalım inşallah çıkmaz .

Alt açma götürmüştüm ben yanımda canım onun üzerine koydum oğlumu. Sonra da orda çöpe attım onu. Eve gelince de bütün kıyafetlerini çıkarıp makineye attık. Ellerini,ellerimizi yıkayıp dezenfekte ettik. Ebe kimse farkinda değil durumun sabahtan beri öyle insanlar geldi ki çok umursamazlar falan dedi. Ben de kan verecektim b12 falan ne durumda çok unutkanlığım var diye ama çok acil durumlar harici kan almıyorlarmış. Bizimki iki aşıdan birinde azıcık ağladı sonra sustu. Rota aşısını da şapur şupur yuttu Inşallah dediğin gibi ateş yapmaz ben de sürekli kontrol halindeyim.

Benimki de öyle. Ne yesek,içsek ağzımıza götürene kadar bakıyor kuzum Elini uzatıyor sanki bana da verin der gibi

Bende valla elime eldiven yüzüme maske taktım .Eve zaten anladı pimpirikli davransığımı temiz örtü serdi sedyeye bende bttaniyesiyle koydum. Birincide ağlamadı ikinci aşıda bastı çığlığı .Bu zatürre aşısıymış iyi oldu denk gelmesi .Eve gelince bende baştan aşağı kıyafetleri makineye attım .Bacaklarından tuttu yardımcı bir kadın gelince hemen ıslak mendille sildim bacaklarını .Biz tedbirimizi aldık gerisi Allahtan artık.Birde bizimki sabah çok neşeliydi kanaryalar şakır ya sabah konuşup duruyordu. Şimdi bayağı durgunlaştı .

Bizde sofraya oturunca öyle bakıyorki canı çekiyormuş gibi geliyor . 5.ayda yavaş yavaş tattirabiliriz yemeğin meyvelerin sularından.

Kızımda çok kusuyor du iki günlükken başladı alerjik birşey yiyince yine artıyor kusması yüzünde kızarıklıklar oluyor ama şuan kizariklik çok kalmadi ara ara çıkıyor üç beş tane bir çok şeyi yemiyorum ayrıca kakasi köpük köpük mukuslu oldu bu tarz şeyler olunca besin alerjisi oluyor. Geçen dışardan döner yedim sadece et vardı ekmek arasında ama süt ürünleriyle marine olduğu için akşama hemen yüzünde kızarıklıklar çıktı. Ilk 3 ay kusma kızarıklıklar ve kakada ara ara mukus oluyordu ama son ay abartıp yiyince şikayetlerimiz de arttı kızımda huy değiştirdi meme reddi başladı

Hanımlar merhaba bu kötü günlerde bebeklerin ve bizim sağlığı için dışarı çıkmamaya çalışıyorum aşı dışında ondanda yürek ağızda. İnşallah en kısa zamanda düzelir herşey. Asm den demir damlası verdiler sizler ne kullanacaksınız ben paraben ve katkı maddeleri oldugu için kullanmak istemiyorum. Aranızda araştıran var mı?

9. Ayda kana baktirip eksiklik varsa kullanacam ben cnm

Bugün anason aldırcam eşime dayanamıyorum artık gece her saat kalkıyor bi uyanışında da 2 saatten önce yatmıyor gündüz hep mızmız yerinde durmutpr sürekli ilgilen kucağa al istitor ondan da sıkılıyor 10 dakika durmuypr hiçbirşeyde. Huzursuz yanş ben uykusunu almamasına yoruyorum. Gazı var zaten of bilmiyorum. Anason ne kadar veriliyor acaba. Rezrne de var evde onu da karıştırırım ikisini bir demleyip ver eyim

Doktor önermemişti sarhoş gibi uyuşturucu gibi düşün ben önermşyorum demişti ama daha çocuk da ben de perişanız denemek istiyorum anason ve rezeneyi

Bazen aynı sorunlar bizde de oluyor sürekli yanında olayım istiyor gün içinde sürekli mızırdanır durur anason rezene karışımını sen iç canm bebeğine verme sütünden geçiyor zaten içtikten hemen 1 saat sonra emzirirsin Rahatlar inşallah uyur

Doktor önermemişti sarhoş gibi uyuşturucu gibi düşün ben önermşyorum demişti ama daha çocuk da ben de perişanız denemek istiyorum anason ve rezeneyi
Direk verme canım doktor doğru söylemiş sen kendin iç günde 2 bardak içebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…