2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Direk verme canım doktor doğru söylemiş sen kendin iç günde 2 bardak içebiliyorsun
Emmiyor ki canım fırsat bulunca sağıyorum ama günde 2 kere ancak sapabiliyorum bende içeyim yine de belki gece emer bir iki çay kaşığı ona da versem mi

Canım merhaba bayadır yoktum burda süt arttıcı olarak humana çayı içtimfaydası oldu istersen eczaneden al sende dene

Emmiyor ki canım fırsat bulunca sağıyorum ama günde 2 kere ancak sapabiliyorum bende içeyim yine de belki gece emer bir iki çay kaşığı ona da versem mi
Cayın içtikten sonra sağ biberonlada mı içmiyor yinede Sen bilirsin canm bence verme ama ben olsam vermezdim

Doktora telefon etme şansın var mı oradan ulaşıp bilgi alsanız.

Çok.uzun zaman önce kadın gruplarında okumuştum bebeği uyumayan anne bakara süresini dinletmişler uykusu duzene girdi yazmışlardı ama ne kadar süre yaptılar hatırlamıyorum.deneye bilirsin

Devlet hastanesinde oldugu icin numarasini vereceklerini sanmiyorum ama bulmaya calisiyorum insallah ulaşabilirim akasyaak

Günaydın kızlar dün aşılarımızı olduk. 2. Ayda birşey olmamıştı ama bu ası yerlerimiz kızardı sizde de oyle birşey oldu mu

Benimkide aynı öyle ya üzülüyorum valla sanki cocuga vermiyor gibi bakıp bakıp heyecanlanıyo istiyo ne yesem öyle elimi takip ediyo

Ay bizimki de ayaklarını güm güm vuruyor Bazen göğsüme falan geliyor severken nasıl acıyor

Günaydın kızlar dün aşılarımızı olduk. 2. Ayda birşey olmamıştı ama bu ası yerlerimiz kızardı sizde de oyle birşey oldu mu
Bu şekilde kızardı diğer bacağındada başlamış kızarıklık

Eklentiler

• IMG-20200320-WA0008.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar hepinize merhaba..Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Konu beşik.Kizima baya büyük bir park yatak aldım ama çok kullanışlı değil maalesef.Tecrubesizlik uzun vadeli düşündüm.Uzun süre yatsın içinde dedim.ilk günler zaten kullanamadim.Reflu yatağında yattı.Sonra reflü yatağını ayağıma koyup sallıyorum.oyle uyuyor.Ona alıştı.Oturma odasında öyle uyutuyorum.Uyuyunca elime yatagi slip geri besigine koyuyorum.Zor olmaya başladı.Haliyle kizim ağırlaştı.

Şimdi sizden isteğim mümkünse taşınabilen ve çok sallanan hafif ama çok da kucuk olmayan beşik önerisi.Bizim beşik kapılardan geçmiyor diye bir tabir varya gerçekten kapıdan geçmeyen ve çok sallanmaya bir beşik.Simdiden çok teşekkürler..

Bugün aşımızı olduk kızım ağlamadı hiç
Gelişimimiz iyi 64 cm 600 gram almış her ay bir önceki aya göre azalıyor Kilo alımı ama olsn çok hereketli emerken bile eli ayağı durmuyor cadı kızımın

Bizde dün vurulduk ama sadece nokta var kızarıklık yok .Sağlık ocağını arayıp vuran ebeye bir sor bence ne diyecek bakalım.Büyük ihtimal normal diyecektir .
Aynen normal dedi canım ılık suyla ovala dedi alerjisinde var büyük ihtimalle ondan kızardı kusmada arttı çünkü

Bende aynen park yatak aldım uzun süre kullanırız diye ama çok yer kaplado diye hiç kurmadım. Sepet beşik aldım başta onda yatırdım o da süs gibi birşey sallanması birşeye yaramıyor buara gazı yine çok olumca hamak aldjm internetren ve çoj memnun kaldıö hızlı sallanıyor heöen uykuya dalıyor. Normalde asla uyutamazdım gündüz ne ayalta ne kucakta çok zordu şimdi hızlı sallayınca hamakta hemem yatıyor çok memnun kaldıö keşke başta alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…