- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Dün aynı şekilde(zeytinyağı haric)verdim ben patatesi püüü yaparak püskürttü hep garipsedi sanırım tadını.Yogurda bayılıyor ama.Biraz once ilk patatesimizi yedik1 cay kaşığından azicik fazla vermis olabilirim insallah pisman olmam icine azicik zeytinyagi ve kendi sütümden de koydum versem hepsini yerdi sanırım
Ayla da 17 kasımda doğdu çokta istekli ama ben daha birşey vermedim erken diye13 kasım
Yok kabız değil Benimkide ıkınıyordu ama şimdi aşırı ıkınmaya basladıAma kabiz degil dimi ? Benimki normaldede genelde ıkınıyor ☹
Aslında en mantıklısı neden her bebege veriyolar anlamıyorum zaten kanı düşük mü değil mi nerden biliyolarBen kullanmıyorum cnm 9. Ayda kan değerlerine bakıp eksik varsa kullanacam
Çok araştırdım kandan sonra öneriyorlar genelde kendi Dr u da öyle demişti bilmiyorum ki genel bir görüş yok bir yaşında tekrar bakılması gerekiyor ama azalabiliyor çünküAslında en mantıklısı neden her bebege veriyolar anlamıyorum zaten kanı düşük mü değil mi nerden biliyolar
Çok geçmiş olsun canm şişe nasıl kesti burnunu anlamadım batikon yapsaydın tamponla yanlışlıkla olmuş ama üzme kendiniBugün oğlumun burnunu serum fizyolojikle temizlerken kafasını aniden çevirince sanırım şişenin kenarı burnunu kesti. Kan geldi burnundanElim ayağım boşaldı. Çok çok korktum o da çok ağladı içim parçalandı Oturdum hüngür hüngür ağladım. Kendimi kötü anne gibi hissettim hâlâ da öyle hissediyorum
Oyy kıyamam üzülme annesi bile isteye olmadı sonuçta ucu sivrimiydi nasıl kesti ki tek kullanımlık olanlardanmi kullanmıştınBugün oğlumun burnunu serum fizyolojikle temizlerken kafasını aniden çevirince sanırım şişenin kenarı burnunu kesti. Kan geldi burnundanElim ayağım boşaldı. Çok çok korktum o da çok ağladı içim parçalandı Oturdum hüngür hüngür ağladım. Kendimi kötü anne gibi hissettim hâlâ da öyle hissediyorum
Kızımda öyle ayakları hep oynar normal benceKızlar bisey soracağım yiğit mirza emerken kendini geri geri atıyor bazen tutmakta güçlük çekiyorum.neden atar ki fikri olan varmı
Bugün oğlumun burnunu serum fizyolojikle temizlerken kafasını aniden çevirince sanırım şişenin kenarı burnunu kesti. Kan geldi burnundanElim ayağım boşaldı. Çok çok korktum o da çok ağladı içim parçalandı Oturdum hüngür hüngür ağladım. Kendimi kötü anne gibi hissettim hâlâ da öyle hissediyorum
Ayynısını yaşıyoruz sürekli ilgi istiyo oyun konuşma istiyo ana kucağına koyup yemek bile zor yiyoruz kucakta susuyo bi elimde bebeğim yemek yemeye çalışıyorum biraz yorulunca eşine veriyorum o da maksimum 10dk oyalıyo sonra yine mızırdanıyo eşimde bana veriyo al acıktı galiba al uykusu geldi bi uyut istersen valla çok yoruldum gündüz uykuları kuş uykusu gibi zatenKızlar kızım bensiz hiç durmuyor ya hep onu kucağımda gezdiricem oyun oynatıcamm ilgi göstereyim istiyor anakucağına yatırıyorum onda da sürekli gözüm onda olsn istiyor kafamı başka yöne.cevirsem mızıklamaya başlıyor elimde telefonla uğraşsam yine mızıklıyor uyuduğu zaman kendime vakit ayırabiliyorum babasıda işten gelince oynatıyor onu hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor ama ne zaman kucaktan indirsek basıyor çığlığı sanki zordan bağırıyor iki gündür de sesi kısılmış bağıramıyo üzülüyorum sesi kısıldı diye inşallah düzelir birazda bizim yüzümüzden oldu galiba alıştırdık cocuğu ilgiye
Geçen sabah bende kızımın burnuna enjektörle sıktım sonra aspiratörle çekmek için ışığı bi açtım içerisi karanlıktı bi baktım burnu kanamış dudağına doğru akmış aklım çıktı elim ayağım boşaldı zaten kan görmeye dayanamıyorum kan tutuyo beni eşimi çağırdım hemen burnu kanadı diye sanırım ya eşim önceki gün çekerken burnunu tahriş etti yada ben sıkarken enjektör çarptı noldu nasıl oldu anlamadım ogünden beri fobi oluştu açmıyorum burnunuBugün oğlumun burnunu serum fizyolojikle temizlerken kafasını aniden çevirince sanırım şişenin kenarı burnunu kesti. Kan geldi burnundanElim ayağım boşaldı. Çok çok korktum o da çok ağladı içim parçalandı Oturdum hüngür hüngür ağladım. Kendimi kötü anne gibi hissettim hâlâ da öyle hissediyorum
Aynısını yaşıyoruz bizde yemek yerken kucağımda yediriyorum ilk başlarda almıyordum ana kucağından sonra aldım yemek yerken onada alıştı Allahtan oturuyor kucağımda çok zorlamıyor ama yinede yemek yiyemiyoruz ağız tadıyla herşeye çabuk alışıyorlar ağlayınca yanına geleceğimi kucağına alacağımı biliyor artık eşim diyor alma ağlasın susar ya içim el vermiyor ki nasıl ağlatayımAyynısını yaşıyoruz sürekli ilgi istiyo oyun konuşma istiyo ana kucağına koyup yemek bile zor yiyoruz kucakta susuyo bi elimde bebeğim yemek yemeye çalışıyorum biraz yorulunca eşine veriyorum o da maksimum 10dk oyalıyo sonra yine mızırdanıyo eşimde bana veriyo al acıktı galiba al uykusu geldi bi uyut istersen valla çok yoruldum gündüz uykuları kuş uykusu gibi zatenya bide özellikle sofra anını bekliyor gayet mutlu mutlu pusetin de duruyorken ben sofraya oturup yemek yemeye başlayınca ağlıyo hızlı yemekten kilo alıyorum
Size fena alışmışKızlar kızım bensiz hiç durmuyor ya hep onu kucağımda gezdiricem oyun oynatıcamm ilgi göstereyim istiyor anakucağına yatırıyorum onda da sürekli gözüm onda olsn istiyor kafamı başka yöne.cevirsem mızıklamaya başlıyor elimde telefonla uğraşsam yine mızıklıyor uyuduğu zaman kendime vakit ayırabiliyorum babasıda işten gelince oynatıyor onu hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor ama ne zaman kucaktan indirsek basıyor çığlığı sanki zordan bağırıyor iki gündür de sesi kısılmış bağıramıyo üzülüyorum sesi kısıldı diye inşallah düzelir birazda bizim yüzümüzden oldu galiba alıştırdık cocuğu ilgiye
Alya da çok yapıyo onu kafasını geri atıyo ayaklarını birbirine sürtüyo. Ters c şekline giriyo sürekli kafasını arkaya atıp arkadaki eşyalara bakıyo zaten ondan sonrada artık emmiyoKızlar bisey soracağım yiğit mirza emerken kendini geri geri atıyor bazen tutmakta güçlük çekiyorum.neden atar ki fikri olan varmı
Aynen bizimki de artık öğrendi bide boğazdan bağırışı var sanki bilerek yapıyo alınca da gülüyo direk artık nasıl role giriyosaAynısını yaşıyoruz bizde yemek yerken kucağımda yediriyorum ilk başlarda almıyordum ana kucağından sonra aldım yemek yerken onada alıştı Allahtan oturuyor kucağımda çok zorlamıyor ama yinede yemek yiyemiyoruz ağız tadıyla herşeye çabuk alışıyorlar ağlayınca yanına geleceğimi kucağına alacağımı biliyor artık eşim diyor alma ağlasın susar ya içim el vermiyor ki nasıl ağlatayım
Evet aslında oda böyle değildi 3 aylıkken son zamanlarda iyiyce alıştı ne güzel hiç alıştırma çok zor oluyo Allahtan uyuyor uyumasa yandım vallahaSize fena alışmışben ilk aylardan beri koltuğa koyup işime bakıyordum evimde amerikan mutfak olduğu için gözüm ondaydı hep şimdi hala koyarım halısına veya koltuğa kendi kendine civildar paşa oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?