Evet gözünü kapatana kadar duruyorum yanında öyle çıkıyorum birkaç zaman sonra skainleşince bırakıp çıkmayı bi denerim hele bakalıö öyle uyuyacak mıbuna bi alışsında
Şimdiden basla geç kalma bence tam gözünü kapatmadan çık yanindan odada izle uzaktan cnm biz dört aylık olduk erken diye baslamayacaktim ama hiç sallamadigim için sanırım kendi uyuyordu arada bende başladım bugün bakalım abimize rağmen nasıl olacak
Alerjili ebbekti demi sizin yavrucak demir damlasi nie baslamadiniz benim de icime sinmiyor, bi de asi yaptirdiniz mi biz cikamiyoruz cok cekiniyoruz yaptiramadik 9 gun gecti
Bizim de yarin asi gunumuz. Asilar benim icin cok onemli oldugu icin iptal ettirmedik. Klinik disarda bekliyecegimizi iceriye Sadece bir hasta olacagini soyledi. Yani artik bekleme salonunda beklenmiyecekmis. Insallah sorunsuz atlatiriz.
Alerjili ebbekti demi sizin yavrucak demir damlasi nie baslamadiniz benim de icime sinmiyor, bi de asi yaptirdiniz mi biz cikamiyoruz cok cekiniyoruz yaptiramadik 9 gun gecti
Evet alerjili saglik ocaginin verdigini kullanmak istemedim doktora da gidemeyince kaldi oyle ama dün gittik bize de sidefer önerdi ondada seker var iyi mi hatta süt aromasida var ama doktor pek etkilemez dedi guvendigim bi doktor olmasa almazdim. 4. Ay aşılarını mı? Biz bu korona muhabbeti yokken yaptirmistik onlari 7 kasim dogumlu benimki 9 martta yapıldı 4. Ay aşıları. Valla bizde dün tüm onlemlerimizi alip hastaneye gittik cunku oglumun kusmasi cok artmıştı icim rahat etmiyordu gelince de hepimizin kiyafetlerini direk makineye attim ve hepimiz duş aldik insallah bisey olmamistir Rabbim korusun
Kizlar sidefer damla kullanan var mi aranizda kabizlik sorunu yaşadınız mi ? Birde gecen soyledigim gibi oglum alerjik oldugu icin doktor ek gida tadimlarina baslamam gerektigini soyledi dün. 7 nisanda 5 aylık oluyor Selim. 1 ay sebze meyve seklinde ilerleyip 6. Ay da yavas yavas yogurt tadimina baslayacagiz. Bakalim bu ek gida nasil bi seruvenmis
Çok yoruldum, bu atak döneminden canlı çıkabilecek miyim bilmiyorum. Uzay sürekli bağırıyor. Benim komşumun çocuğu böyle bağırsa polisi ararım çocuğu kesiyorlar diye. O kadar cok bağırıyor. Gece 7-8 defa kalkıyor. Gündüz uykularını kucağımda uyumak istiyor. Tüketti beni. Bu atak dönemini bitiren var mı aramızda. Normale dönüyor mu çocuk? 9-10 gün kaldı ama benim dermanim kalmadı. Normale dönüyor diyin nolur. Eşime çok güveniyordum ama oda hiç düşündüğüm gibi çıkmadı. Bir kere daha kadınların gerçekten daha güçlü ve sabırlı olduklarını farkettim. Çocuğu kucağında taşıyamıyor ya, 2 metre adam yoruluyor hemen. Uykusuz kalınca hasta oluyor, gece de bakamıyor. Elinden geleni yapıyor ama cidden erkekler çok dayanıksız. Sabah 4-5 gibi uyanıyor uzay. 7ye kadar kucağımda. Bi taraftan kahvaltı hazırlıyorum. 7de uyuyunca hemen çamaşır, ekmek pisiriyorum bu korona yüzünden birde. Uyanincaya kadar iş yapıyorum. Sonra yine Uzay kucakta. Bir sonraki uykusunda yemek pisiriyorum bulaşık makinesi fln derken hiç oturmuyorum. Akşama haşatım çıkıyor. Ölmezsek iyi vallahi bittim tükendim.
Merhaba msjınıza denk geldim Allah yardımcımız olsun . Bende eşime güveniyordum ama çocuk konusunda cidden güvendiğim gibi olmadığını anladım geçen gün bir kez altını değiştiriyordu bende yanında duruyorum bezi çıkarttı yenisini takmadan gitti yatağa attı kendini beli ağrıyormuş eğilmekten şimdi benden 2. Çocuğu istediği zaman bunları hep hatırlatıp çocuk filan yapmayacağım
Merhaba msjınıza denk geldim Allah yardımcımız olsun . Bende eşime güveniyordum ama çocuk konusunda cidden güvendiğim gibi olmadığını anladım geçen gün bir kez altını değiştiriyordu bende yanında duruyorum bezi çıkarttı yenisini takmadan gitti yatağa attı kendini beli ağrıyormuş eğilmekten şimdi benden 2. Çocuğu istediği zaman bunları hep hatırlatıp çocuk filan yapmayacağım
Kizlar sidefer damla kullanan var mi aranizda kabizlik sorunu yaşadınız mi ? Birde gecen soyledigim gibi oglum alerjik oldugu icin doktor ek gida tadimlarina baslamam gerektigini soyledi dün. 7 nisanda 5 aylık oluyor Selim. 1 ay sebze meyve seklinde ilerleyip 6. Ay da yavas yavas yogurt tadimina baslayacagiz. Bakalim bu ek gida nasil bi seruvenmis
Kizlar bu ara hastane sağlık ocağına pek gitmiyoruz ek gıda da hangi ayda hangi besinler yedirilir internetten bakıp takip etmek gerekir kendi yemeklerimizi vermek sakıncalı bence salça var birden çok besin oluyir özellikle alerjik bünyeli bebeklerde sıkıntı olur tabiki ben verdim birşey olmadı diyen de var ama karar sizin
Eczaneye gitmeye bile çekindiğim için sağlık ocağının verdiği demir damlasına başlamıştık ama acayip kusturuyor Mete'yi.2 gündür vermiyorum.Eşim gidecek bugün eczaneye Ne önerirsiniz?