2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normalde yok ama 3 ayda rota yaptırdık 2. Dozu var 5. Ayda bizim ne yapacağız bilmiyorum
Sevindim benide aşı korkusu sarmıştı rotayı evde kendimizde ağızdan veririz.Götürmeye gerek yok bizim ilçede zaten vaka çıktı yeni

Evet gözünü kapatana kadar duruyorum yanında öyle çıkıyorum birkaç zaman sonra skainleşince bırakıp çıkmayı bi denerim hele bakalıö öyle uyuyacak mıbuna bi alışsında
Şimdiden basla geç kalma bence tam gözünü kapatmadan çık yanindan odada izle uzaktan cnm biz dört aylık olduk erken diye baslamayacaktim ama hiç sallamadigim için sanırım kendi uyuyordu arada bende başladım bugün bakalım abimize rağmen nasıl olacak

Bizim de yarin asi gunumuz. Asilar benim icin cok onemli oldugu icin iptal ettirmedik. Klinik disarda bekliyecegimizi iceriye Sadece bir hasta olacagini soyledi. Yani artik bekleme salonunda beklenmiyecekmis. Insallah sorunsuz atlatiriz.

Alerjili ebbekti demi sizin yavrucak demir damlasi nie baslamadiniz benim de icime sinmiyor, bi de asi yaptirdiniz mi biz cikamiyoruz cok cekiniyoruz yaptiramadik 9 gun gecti
Evet alerjili saglik ocaginin verdigini kullanmak istemedim doktora da gidemeyince kaldi oyle ama dün gittik bize de sidefer önerdi ondada seker var iyi mi hatta süt aromasida var ama doktor pek etkilemez dedi guvendigim bi doktor olmasa almazdim. 4. Ay aşılarını mı? Biz bu korona muhabbeti yokken yaptirmistik onlari 7 kasim dogumlu benimki 9 martta yapıldı 4. Ay aşıları. Valla bizde dün tüm onlemlerimizi alip hastaneye gittik cunku oglumun kusmasi cok artmıştı icim rahat etmiyordu gelince de hepimizin kiyafetlerini direk makineye attim ve hepimiz duş aldik insallah bisey olmamistir Rabbim korusun

Kizlar sidefer damla kullanan var mi aranizda kabizlik sorunu yaşadınız mi ? Birde gecen soyledigim gibi oglum alerjik oldugu icin doktor ek gida tadimlarina baslamam gerektigini soyledi dün. 7 nisanda 5 aylık oluyor Selim. 1 ay sebze meyve seklinde ilerleyip 6. Ay da yavas yavas yogurt tadimina baslayacagiz. Bakalim bu ek gida nasil bi seruvenmis

Merhaba msjınıza denk geldim Allah yardımcımız olsun . Bende eşime güveniyordum ama çocuk konusunda cidden güvendiğim gibi olmadığını anladım geçen gün bir kez altını değiştiriyordu bende yanında duruyorum bezi çıkarttı yenisini takmadan gitti yatağa attı kendini beli ağrıyormuş eğilmekten şimdi benden 2. Çocuğu istediği zaman bunları hep hatırlatıp çocuk filan yapmayacağım

Ben cesaret edip altını değiştir bile diyemedim

Bestiron çok fena kabızlık yaptı bizde, ben de sidefere geçeceğim 1 hafta fln ara verip. Yapmıyor diye duydum.

Ben kullanıyorum iki haftadır kabızlık yapmadı her zaman ki gibi tuvaleti. Deneyimlerinizi paylaşırsınız bizimle de

Demir ilaçları kabız yspar genelde ama bazı bebeklerde yapmaya da bilir cnm

Kizlar bu ara hastane sağlık ocağına pek gitmiyoruz ek gıda da hangi ayda hangi besinler yedirilir internetten bakıp takip etmek gerekir kendi yemeklerimizi vermek sakıncalı bence salça var birden çok besin oluyir özellikle alerjik bünyeli bebeklerde sıkıntı olur tabiki ben verdim birşey olmadı diyen de var ama karar sizin

3 gün arttırarak yoğurt verdim Mete'ye.Bayıla bayila yedi.Şimdi de patates puresini kendi sütümle açarak veriyorum,burun kıvırıyor.Sırada havuç ve balkabagi var bakalım.Sağlık ocagindaki ebeyi arayıp bilgilendirdim.Karnını doyurma maksadıyla olmadığı sürece tattirabilirsiniz dedi.

Eczaneye gitmeye bile çekindiğim için sağlık ocağının verdiği demir damlasına başlamıştık ama acayip kusturuyor Mete'yi.2 gündür vermiyorum.Eşim gidecek bugün eczaneye Ne önerirsiniz?

Ben başlamadım demir ilacına vermiyorum benimki kabız haftada yapıyor anca onuda benim yardımımla geçenlerde 10 günü buldu bende fitil verdim malesef .Birde kan ilacı verirsem halim harap olur 6.ayda başlayım diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…