- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Ayyy ayniAlya da çok yapıyo onu kafasını geri atıyo ayaklarını birbirine sürtüyo. Ters c şekline giriyo sürekli kafasını arkaya atıp arkadaki eşyalara bakıyo zaten ondan sonrada artık emmiyo
Ya napıcaz vallaha ayağa kalkıp gideceğimi anlıyor çocuk ya kapıyı açıp çıkacağımı da başlıyor ağlamaya geri dönünce bişey yok :)Aynen bizimki de artık öğrendi bide boğazdan bağırışı var sanki bilerek yapıyo alınca da gülüyo direk artık nasıl role giriyosabnde kucağıma oturtup yemek yiyorum. 5 dk pusetinde durmuyo hemen beni alın bağırışları almicam diyorum ama işte annelik kıyamıyo sun artık o kadar yoruldum ki 4 yaşındaki kızımdan medet umuyorum kızım azcık kardeşini oyala konuş biraz
Ben hep sessiz yere gidiyorum geçen hafta ters emzirme yaparak üstesinden gelmiştim şimdi oda kesmiyor hoplatarak emziriyorumAyyy aynibende sessiz sakin bir yere gidiyorum işığı da kapatıyorum anca öyle zorlukla emiyor
Ayyynen yaaaa hatta ben bi denedim kızımı Kucağımdayken oturur gibi yaptım ağladı geri kalktım sustu tekrar oturur gibi yaptım ağladı tekrar kalktım sustu eşimle videoya çekicektik o kadar komik bi andı kiYa napıcaz vallaha ayağa kalkıp gideceğimi anlıyor çocuk ya kapıyı açıp çıkacağımı da başlıyor ağlamaya geri dönünce bişey yok :)
O nasıl oluyor kız hoplatarakBen hep sessiz yere gidiyorum geçen hafta ters emzirme yaparak üstesinden gelmiştim şimdi oda kesmiyor hoplatarak emziriyorum
Hahaha kucağımda hafif hafif sallıyorum tam olarak hoplatma değilde hani Tarık akanın bi filminde kadın bebeği kucağında sallayarak darısı başıma darıısı başımaaa diyodu ya izledinmi kendimi o kadın gibi hisediyorumO nasıl oluyor kız hoplatarak
O nasıl oluyor kız hoplatarak
Evet tek kullanımlık olanlardan canım. Kenarında plastiğin minik bir parçası çıkıntı yapmış o kesmişOyy kıyamam üzülme annesi bile isteye olmadı sonuçta ucu sivrimiydi nasıl kesti ki tek kullanımlık olanlardanmi kullanmıştın
Kafasını hareket ettirdi bi anda yani elimden kaçtı gibi oldu. Tek kullanımlık plastik minik şişelerdendi. Kenarında çıkıntı gibi bişey kalmış malesef. Çok korktum bi daha yapamam sanırımÇok geçmiş olsun canm şişe nasıl kesti burnunu anlamadım batikon yapsaydın tamponla yanlışlıkla olmuş ama üzme kendini
Biz de aynı durumdayız. Kendini hep geri geri atıyor oğlum emerken.Kızlar bisey soracağım yiğit mirza emerken kendini geri geri atıyor bazen tutmakta güçlük çekiyorum.neden atar ki fikri olan varmı
Aynen canım. Benim de elim ayağım boşaldı çok korktum. Bir daha cesaret edemem sanırım. Önce acaba kılcal damarına mı zarar verdim diye çok endişelendim ama kanın rengi pembe gibiydi hem de burnunun ucunda iç kisminda olmuş. Bir iki damlaydı ama felaket kötü hissettim. Rabbim bir daha yaşatmasınGeçen sabah bende kızımın burnuna enjektörle sıktım sonra aspiratörle çekmek için ışığı bi açtım içerisi karanlıktı bi baktım burnu kanamış dudağına doğru akmış aklım çıktı elim ayağım boşaldı zaten kan görmeye dayanamıyorum kan tutuyo beni eşimi çağırdım hemen burnu kanadı diye sanırım ya eşim önceki gün çekerken burnunu tahriş etti yada ben sıkarken enjektör çarptı noldu nasıl oldu anlamadım ogünden beri fobi oluştu açmıyorum burnunu
Bizi gördüm yazdıklarında. Bir de benim oğlumun avizelere karşı aşırı ilgisi var. Bir odaya girsin gözü hemen tavanda ışık yansa da yanmasa daAlya da çok yapıyo onu kafasını geri atıyo ayaklarını birbirine sürtüyo. Ters c şekline giriyo sürekli kafasını arkaya atıp arkadaki eşyalara bakıyo zaten ondan sonrada artık emmiyo
Bizimde yaa valla bnm emzirebilmem için hani şu akıl hastalarını koydukları duvarları yastıktan içinde hiç bişey olmayan odalar varya ondan lazım banaBizi gördüm yazdıklarında. Bir de benim oğlumun avizelere karşı aşırı ilgisi var. Bir odaya girsin gözü hemen tavanda ışık yansa da yanmasa daKafayı kaldırıp kaldırıp avizelere bakıyor
Kızlar kızım bensiz hiç durmuyor ya hep onu kucağımda gezdiricem oyun oynatıcamm ilgi göstereyim istiyor anakucağına yatırıyorum onda da sürekli gözüm onda olsn istiyor kafamı başka yöne.cevirsem mızıklamaya başlıyor elimde telefonla uğraşsam yine mızıklıyor uyuduğu zaman kendime vakit ayırabiliyorum babasıda işten gelince oynatıyor onu hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor ama ne zaman kucaktan indirsek basıyor çığlığı sanki zordan bağırıyor iki gündür de sesi kısılmış bağıramıyo üzülüyorum sesi kısıldı diye inşallah düzelir birazda bizim yüzümüzden oldu galiba alıştırdık cocuğu ilgiye
Mete patiklerimdeki desenlere o kadar dikkatli bakıyor ki gözünü bile kırpmıyor.Sağa sola çekiyorum ayaklarımı o da sağa sola dönüyor.Durur muyum ,anne kafası buEmzirirken bi elime patigi alıyorum,ona bakarken güzel güzel emiyor.Aslında sadece patikteki desenler değil,bütün desenli şeyleri aynı dikkatle inceliyor
Olabilir benim oğlum yumurta beyazına alerjisi vardı kızarıklık olurdu onda da erken başlamak riskli o yüzdenKızlar yoğurt tadımlarım sonucu farkettim ki ne zaman yoğurt versem karnında kırmızı noktacıklar beliriyor hafiften. Bu yoğurda alerjisi olduğunu mu gösteriyor
Kızımda öyle cnm gazı olduğunda yapıyorlar genelde gazını çıkartıyorum tekrar emiyor bazen de süt tazyikli geliyor ondan da olabilirKızlar bisey soracağım yiğit mirza emerken kendini geri geri atıyor bazen tutmakta güçlük çekiyorum.neden atar ki fikri olan varmı
Alıştırmaktan cnm ben uyanınca hemen almıyorum beşikten muizildarsa da hemen almam kendi kendine sakinlesmesini beklerim çünkü sürekli ilgi istiyorlar ilerde de zor olur ama alustirabilirsin uzaktan izle ağlayınca sakinlestir bırak yine uzaktan bak görmesin seniKızlar kızım bensiz hiç durmuyor ya hep onu kucağımda gezdiricem oyun oynatıcamm ilgi göstereyim istiyor anakucağına yatırıyorum onda da sürekli gözüm onda olsn istiyor kafamı başka yöne.cevirsem mızıklamaya başlıyor elimde telefonla uğraşsam yine mızıklıyor uyuduğu zaman kendime vakit ayırabiliyorum babasıda işten gelince oynatıyor onu hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor ama ne zaman kucaktan indirsek basıyor çığlığı sanki zordan bağırıyor iki gündür de sesi kısılmış bağıramıyo üzülüyorum sesi kısıldı diye inşallah düzelir birazda bizim yüzümüzden oldu galiba alıştırdık cocuğu ilgiye
Cnm aspiratör zarar vermiştir damarları çok ince sık kullanmamak gerekir korkacak birşey yok canını sıkmaGeçen sabah bende kızımın burnuna enjektörle sıktım sonra aspiratörle çekmek için ışığı bi açtım içerisi karanlıktı bi baktım burnu kanamış dudağına doğru akmış aklım çıktı elim ayağım boşaldı zaten kan görmeye dayanamıyorum kan tutuyo beni eşimi çağırdım hemen burnu kanadı diye sanırım ya eşim önceki gün çekerken burnunu tahriş etti yada ben sıkarken enjektör çarptı noldu nasıl oldu anlamadım ogünden beri fobi oluştu açmıyorum burnunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?