2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eczaneye gitmeye bile çekindiğim için sağlık ocağının verdiği demir damlasına başlamıştık ama acayip kusturuyor Mete'yi.2 gündür vermiyorum.Eşim gidecek bugün eczaneye Ne önerirsiniz?

Canım bestiron Uzayda kabızlık yaptı, 2 gün kullanabildik. Her bebek aynı olmuyor ama bize yaramadı

Demir ilaçları kabız yspar genelde ama bazı bebeklerde yapmaya da bilir cnm
Ozellikle bazi damlalar yapiyormus ama belli de olmaz tabi bugun ilk kez kullandik bakalim ilerleyen gunlerde ne olacak tesekkur ederim canim

Cay kasigi tatli kasigi yemek kasigi seklinde mi arttiriyorsun canim ? Ilk gun ne kadar verdin mesela ? Bugun baslicam da cay kasigi da cok az degil mi ne bileyim

Eczaneye gitmeye bile çekindiğim için sağlık ocağının verdiği demir damlasına başlamıştık ama acayip kusturuyor Mete'yi.2 gündür vermiyorum.Eşim gidecek bugün eczaneye Ne önerirsiniz?
Bizde bugun basladik sidefer e onerebilmek icin bi kac gün kullanmamiz gerek sanirim istersen ebeyi arayip bir sor onunda tavsiyesini al

Cay kasigi tatli kasigi yemek kasigi seklinde mi arttiriyorsun canim ? Ilk gun ne kadar verdin mesela ? Bugun baslicam da cay kasigi da cok az degil mi ne bileyim
ilk gün 1 çay kaşığı bana da az geldi ama alerjisi olup olmadığını anlamak için böyle tattirmak daha garanti.Aynen çay k.tatlı k.yemek k.şeklinde verdim.Şimdi yine çay bardagina yoğurt mayaladım akşam veririm 2 yemek kaşığı kadar.

Kasımın kaçında doğmuştu Mete

Yok canım uyanmıyor het zaman da gazını cıkarmıyorum uyanınca cıkarıyorum artık
Emzirmeyi uyku rutinine dönüş tür meyin diyorlar aslında uyku saati nden on onbeş dakika önce emzir sonra egzersiz ninni gibi kısa bir rutin yap yatır canım aklıma bu geldi

Biraz once ilk patatesimizi yedik 1 cay kaşığından azicik fazla vermis olabilirim insallah pisman olmam icine azicik zeytinyagi ve kendi sütümden de koydum versem hepsini yerdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…