Her kalktığında emzirme canım yoksa öyle devam eder sakinleştirmeye calus artık uyku eğitimine baslaya bilirsin ben birkere alıştıkça daha fazla isteyecekler çünkü bebisler in herşeyi alışkanlık verirsen alışır vermezsen istememeye alışırYa kızlar sizin gece emmeleri ne alemde?benim oğlan 22.00 gibi uyuyor 2 saate bir emmem için uyanıyor emmeden hayatta dalmıyor 5aylik olacak bir hafta sonra okuduğum makalelerde 5-6 saat emmeden kesintisiz uyur 5aylik bebek diyor ama nereyee benimki her saat başı kalkacak elinden gelse
Sizde durumlar nasil
Mutlaka her çocukta aynı olmazki cnm ama onda olmuyor diye sende olmayacağı anlamına gelmez oğluma bir yaşına kadar yumurta beyazı vermemiştim verilmemesi gerekiyordu iyiki vermemisim alerjisi çıktı verince küçükken daha zor atlatirdik yegenlerim verdi küçükken verdiler onlara birşey olmadı nasıl yetistirmek istersen öyle yaparsın anneye kalmış birsry ben kuralına göre yspma taraftariyimYa ekim annelerinde tecrubeli bi annemiz öyle olmuyo demişti gerçi her çocuk farklıdır muhahkal
Ya öyle de verenlerin hepsinin çocuğu iştahlı olmuyor malesef değişiyor her şekildeEn iyisi bencede öyle çünkü bende çok disiplinli gidemiyorum bi verdim veremedim falan ne bulursam ona alışması iyi
Canım kivi dilini acimsatir kasindirir rahatsız eder tamam herşeyden verin de bazı şeyleri vermeyin bu sefer hiçbir şey yemezler kiviyi bazı büyükler ile yiyemiyorMesela esim biraz once kivi yalatiyo kızıma tadina baksin nolacak diyo napim
Evet ama 2-3gecedir vermedim çıldırdı aglamaktan çünkü biliyorum aciktigi için değil alışkanlık olduğu için kalkıyor ve emmeden uyumuyor.egitim için erken olduğunu düşünüyorum 5.ayini doldurmasını bekleyeceğim şimdilik nasıl uyuyorsa uyusun diyorumHer kalktığında emzirme canım yoksa öyle devam eder sakinleştirmeye calus artık uyku eğitimine baslaya bilirsin ben birkere alıştıkça daha fazla isteyecekler çünkü bebisler in herşeyi alışkanlık verirsen alışır vermezsen istememeye alışır
Canım ne kadar çok mama verirsen o kadar çok kalkar çünkü her kalktığında mama verileceğini öğrenmiş vermezsen ona da alışacak bence uyku eğitimine basla benimki her saat başı yarım saatte kalkıyordu herseferinde emzirdim gittikçe on kete falan kalkmaya başladı alistirmistim sonra vermeyi bıraktın birkaç günde ona da alıştı önemli olan ağlamasın diye vermemek çünkü büyüdüler gece beslenmesine iki sefer yeter diyorlar onun da derin uykudayken yapilmasi gerekiyor alıştırmak bizim elimizde büyüyünce geçer diye birşey yok valla geçmiyor sen birşey yapmazsan istisnalar vardır muhakkakValla bende öyle gece 11.30da uyudu sürekli mamaya kalkti en son 7den sonra uyumadi sallaya sallaya 8.30a kadar anca dayandi valla ben bıktım bu uykusuzluktan
Ben de bekleyecektin bizim kız alıştı maşallah kendi uyuyor hiç sallamamistim bekle canım ama aglayacaklar ilk başta emin ol alisiyorlar ağlarken kucağına alıp sakinlestirecegiz onun yanında olacağız bazıları ağlıyorlar diye karşı çıkıyor ama bebek bu isteklerini dile getirme yolu bir yasinda verdim büyük çocuğums kırk dakika ağladı ertesi gün 30 dk sonra azaldı on gün sonra sabaha kadar uyuduEvet ama 2-3gecedir vermedim çıldırdı aglamaktan çünkü biliyorum aciktigi için değil alışkanlık olduğu için kalkıyor ve emmeden uyumuyor.egitim için erken olduğunu düşünüyorum 5.ayini doldurmasını bekleyeceğim şimdilik nasıl uyuyorsa uyusun diyorum
Evet ben vermedim ki zaten babasina kalsa kebap bile yedirecek geçende tulum peynirinin tadına baktiriyordu yumurta konusuna bende katılıyorum kardesim cok alerji olmuştu gerci oglumda olmadi 8 aylik filandi kahvaltida veriyodumCanım kivi dilini acimsatir kasindirir rahatsız eder tamam herşeyden verin de bazı şeyleri vermeyin bu sefer hiçbir şey yemezler kiviyi bazı büyükler ile yiyemiyor
Ay keşke 2 defa kalksa bende vermemek için direniyorum bu seferde uyumuyo ne yapcam sasirdim gecen 3 te kalkti 6ya ladar uyumadi bu aralar cok huysuz uyku uyumuyo resmen bide bizim sorunumuz şu 5aylik olduk ama hala 90cc iciyo cok nadir 120 iciyo o yuzden sık sık acikiyoCanım ne kadar çok mama verirsen o kadar çok kalkar çünkü her kalktığında mama verileceğini öğrenmiş vermezsen ona da alışacak bence uyku eğitimine basla benimki her saat başı yarım saatte kalkıyordu herseferinde emzirdim gittikçe on kete falan kalkmaya başladı alistirmistim sonra vermeyi bıraktın birkaç günde ona da alıştı önemli olan ağlamasın diye vermemek çünkü büyüdüler gece beslenmesine iki sefer yeter diyorlar onun da derin uykudayken yapilmasi gerekiyor alıştırmak bizim elimizde büyüyünce geçer diye birşey yok valla geçmiyor sen birşey yapmazsan istisnalar vardır muhakkak
Gazını kolaylıkla cikariyormu bu damlatma nurse harveys bizde pek ise yaramadidaEnterigos kullanıyorum hala bırakmadım ben bitkisel cnm
Vicol kullanmak istiyordum bende ama 3 sise nurse almıştım şu durumlarda yaşanınca çıkıp alamadım vicolü,birde burda bir arkadas damlalar bagirsak tembelligine neden oluyor ben biraktim diyince bende korkup birakmistim.nurse pek ise yaramadı bizde vicol baya meteden varCanım sub simplex vardı evde onu verdim rahatladı. Aslında biz vicol kullanmıştık ilk ay, bu yedek duruyordu. Ama eczaneye gitmek istemedim malum. O yuzden bunu actim bi umut, işe yaradı.
Ayy ne güzel yaa masallah.zaten ağlamadan eğitim olmaz olur diyenler yalan söyler çünkü bebeğin alıştığı bir düzen var ve o düzenden başka düzene geçirirken mutlaka tepki verecektir.beraber yol alalım bu konuda yardımcı ol bana sen tecrubelisin hala araştırıyorum bende hangi eğitimi vereceğim konusunu.Ben de bekleyecektin bizim kız alıştı maşallah kendi uyuyor hiç sallamamistim bekle canım ama aglayacaklar ilk başta emin ol alisiyorlar ağlarken kucağına alıp sakinlestirecegiz onun yanında olacağız bazıları ağlıyorlar diye karşı çıkıyor ama bebek bu isteklerini dile getirme yolu bir yasinda verdim büyük çocuğums kırk dakika ağladı ertesi gün 30 dk sonra azaldı on gün sonra sabaha kadar uyudu
Bizim pek işe yaramadi nurse harveys malesefBende nurse yi kullaniyorum 2 sise kullandik 3.yüde aklima duserse veriyorum hala gazimiz cok sab simplex zinko hic iyi gelmemsti
Nurse harveys colix bendekiBizim pek işe yaramadi nurse harveys malesef
Aa öylesidemi varmış bizimki normalNurse harveys colix bendeki
Evet normali pek etki etmedi zaten bebegim onu cok zor içiyordu yogun tadı kokusu bu iyi geldi zaten kendi cikariyo gazını ama hala biraz sorunumuz varAa öylesidemi varmış bizimki normal
Sizde ise yaradimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?