- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Bizimde öyle ya gecivermedi uyuz gazEvet normali pek etki etmedi zaten bebegim onu cok zor içiyordu yogun tadı kokusu bu iyi geldi zaten kendi cikariyo gazını ama hala biraz sorunumuz var
Ben anason ve rezene vermistim fayda etmemisti sen bi dene belki işe yararBizimde öyle ya gecivermedi uyuz gazbirde kimyon ve anason kaynatıp 1 çay kaşığı içir demişti bir arkadaşım (gerisinide kendin iç sütten geçsin demisti)denicem ben bugün
Kaç gün verdin sabah aksammiBen anason ve rezene vermistim fayda etmemisti sen bi dene belki işe yarar
Ayrıca rezene bebeklere iyi değilmiş huzursuzluk yapıyormuş kimyon verin dediler özellikle (saracogluda öneriyor)Ben anason ve rezene vermistim fayda etmemisti sen bi dene belki işe yarar
Belki yetiyordur ondan mı içmiyor ki zor tsbi düzen kurmak ama başlayınca oluyor cnm bı düzen kur gece aynı saatte mamasını ver her ağladığında ver e ama o da rahatsız eder bir süre sonra düzelir diye umut ediyirumAy keşke 2 defa kalksa bende vermemek için direniyorum bu seferde uyumuyo ne yapcam sasirdim gecen 3 te kalkti 6ya ladar uyumadi bu aralar cok huysuz uyku uyumuyo resmen bide bizim sorunumuz şu 5aylik olduk ama hala 90cc iciyo cok nadir 120 iciyo o yuzden sık sık acikiyo
Bu probiyotik .gaz damlası değil daha sağlıklı.eskiye göre iyi geldi bu aylardan sonra kendileri de çıkarır biraz hareket yaptırınca düzelir cnm bı de karnımın üstüne yatırıyorum yüz üstü hemen çıkarıyorGazını kolaylıkla cikariyormu bu damlatma nurse harveys bizde pek ise yaramadida
Tabiki canım seve seve bizim de uyku saati düzeni kurmanız gerekiyor ona uğraşıyorum sen de ona basla uzmanlar önce saat düzenini kurun diyirlar bağımlılıkları sonra bırakın bence de daha iyi saatlerini ayarla hergun aynı saatte yatsın kalksın yaz hangi saatlerde kalkıyor iki uyku arasında en az iki saat olsunAyy ne güzel yaa masallah.zaten ağlamadan eğitim olmaz olur diyenler yalan söyler çünkü bebeğin alıştığı bir düzen var ve o düzenden başka düzene geçirirken mutlaka tepki verecektir.beraber yol alalım bu konuda yardımcı ol bana sen tecrubelisin hala araştırıyorum bende hangi eğitimi vereceğim konusunu.
Birşey verme canım sen iç büyüğe vermiştim bağırsakları hala kötüAyrıca rezene bebeklere iyi değilmiş huzursuzluk yapıyormuş kimyon verin dediler özellikle (saracogluda öneriyor)
Bi kac gün verdim duzenli ama fayda etmeyince biraktimKaç gün verdin sabah aksammi
Duzeni olusturdum sayılır çok şükür gündüz pek sıkıntı yok ama akşam sık sık uyanıyor o problemTabiki canım seve seve bizim de uyku saati düzeni kurmanız gerekiyor ona uğraşıyorum sen de ona basla uzmanlar önce saat düzenini kurun diyirlar bağımlılıkları sonra bırakın bence de daha iyi saatlerini ayarla hergun aynı saatte yatsın kalksın yaz hangi saatlerde kalkıyor iki uyku arasında en az iki saat olsun
Ne vermiştin?Birşey verme canım sen iç büyüğe vermiştim bağırsakları hala kötü
Ben cok caresizdim kizim kolikti sanirsam bi kac doktora götürdük önemsememişti bile.12-1 gibi baslardi sabah 5e kadar sürekli aglardi aglardi ben uykusuz aç bi cocugum daha var vede yanlizim ayni zamanda süt sagmam lazim en sonunda iflas etti vücudum kziim yarim saat göğsüme alir yatirirdim bende uyuyim diye oda düşecek korkusuyla uyuyamazdim bile oğlum hastalanmisti cok kötü eşim eve gelmiyordu...Bi kac gün verdim duzenli ama fayda etmeyince biraktim
Esin neden eve gelmiyordu ki yardımcın yokmuydu üzüldüm cidden zor zamanlar geçirmişsinBen cok caresizdim kizim kolikti sanirsam bi kac doktora götürdük önemsememişti bile.12-1 gibi baslardi sabah 5e kadar sürekli aglardi aglardi ben uykusuz aç bi cocugum daha var vede yanlizim ayni zamanda süt sagmam lazim en sonunda iflas etti vücudum kziim yarim saat göğsüme alir yatirirdim bende uyuyim diye oda düşecek korkusuyla uyuyamazdim bile oğlum hastalanmisti cok kötü eşim eve gelmiyordu...
Valla ben 22 aylık oğluma iki yaşına kadar şeker vermeyecem son iki ayı kaldı abur cubur zaten hiç vermek istemiyorum en azından ilkokula kadar diyorum yerse de çok az ins kızıma da aynısını yapacam elimden geldiği kadar babamız sagoldun benden yana destek oluyor o da biliyor zararlarını ama kaynanam lar şekere de ihtiyacı var diyor kola da içsin diyen tiplerden biz bile kolayı bıraktıkEvet ben vermedim ki zaten babasina kalsa kebap bile yedirecek geçende tulum peynirinin tadına baktiriyordu yumurta konusuna bende katılıyorum kardesim cok alerji olmuştu gerci oglumda olmadi 8 aylik filandi kahvaltida veriyodum
Kimyon kaynatıp vermistim o da fayda etmiyordu hiçbir şey vermeyin en iyisi çünkü çok hassaslar her çocuk bir değil tabi ama bizimki patatesle başlayan ek gıda serüvenimiz iyi gitmedi olacağı vardır belki bilmiyorum ama hala diyetimiz var surupla bile zor yapıyor ksbizlik gitmedi biNe vermiştin?
Canım çok zor ben de benzer olaylar yaşadım oğlum 22 aylık kızım yeni doğmuştu ama eşim vardı gece çok destek oldu oğlum kendi uyuyordu o yüzden diyorum erkenden uyku düzeni oluşturun ilerde ne olacağı belli olmaz şimdi de faydasını görüyorum Allah yardımcın olsunBen cok caresizdim kizim kolikti sanirsam bi kac doktora götürdük önemsememişti bile.12-1 gibi baslardi sabah 5e kadar sürekli aglardi aglardi ben uykusuz aç bi cocugum daha var vede yanlizim ayni zamanda süt sagmam lazim en sonunda iflas etti vücudum kziim yarim saat göğsüme alir yatirirdim bende uyuyim diye oda düşecek korkusuyla uyuyamazdim bile oğlum hastalanmisti cok kötü eşim eve gelmiyordu...
Eşim gezip tozma peşindeydi içer içer sabah gelirdi eve yoktu ben yanlizim hala simdide abim burda aylardir onunda bana hic faydasi yok tek basina hepsine yetmeye çalışıyorumEsin neden eve gelmiyordu ki yardımcın yokmuydu üzüldüm cidden zor zamanlar geçirmişsin
Benim oglum kendi uyuyo ama tuvalet ihtiyaci yemek ihtiyaci e haliyle anne ihtiyaci zaten babamiz yok gibi bisey simdi virüs var diye erken geliyo iste erkenide 9.10 yaniCanım çok zor ben de benzer olaylar yaşadım oğlum 22 aylık kızım yeni doğmuştu ama eşim vardı gece çok destek oldu oğlum kendi uyuyordu o yüzden diyorum erkenden uyku düzeni oluşturun ilerde ne olacağı belli olmaz şimdi de faydasını görüyorum Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm senin için ama Allah büyük dur bakalım belki farkına varır aile reisi olduğununEşim gezip tozma peşindeydi içer içer sabah gelirdi eve yoktu ben yanlizim hala simdide abim burda aylardir onunda bana hic faydasi yok tek basina hepsine yetmeye çalışıyorum
Valla bilmiyorum youtube'dan Osman gönlüal diye doktor var onun videolarını izliyorum en doğrusu sırt üstü yatırmak diyo ben hiç yüz üstü yatırmsdım o yüzen zaten artık gazını rahat cıkarıyo döndüğü sürekli hareket ettiği içinYok o senin dediğin ilk 3 ay kuşum 3 ay sonra düzene giriyor artık nefesleri kimi doktorda yüzüstü yatırın diyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?