2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selim geceleri 2 3 ten once uyumuyor deliricem. Bu zamana kadar gece uykusu güzeldi ama tepetaklak oldu 5 ay 3 günlük artik atak falanda degil. Her zamanki gibi 8bucuk 9 gibi yatiriyorum 1 saat sonra uyaniyor daha mumkun degil yatmıyor. 2 gecedir pes edip esime devrediyorum oda ne yapiyorsa uyutuyor cocugu deli olucam masajlar yapiyorum rahatlasin da uyusun diye ayagimda duruyo sallamaya baslayinca agliyor eller kollar hep hareket halinde neresini tutacagimi sasiriyorum resmen uyumayacagim diyo bana sıpa 2 haftadir falan boyle yoruldum

Valla iyi sabırlıymışın canım 40 dk ağlamış pes etmemişin ben hiç dayanamıyorum aglayınca cimcimeye

Kızlar bebişlerin ek gıda vakti yaklaşıyor, ben heyecanlanıyorum resmen o yeni bişey deneyecek diye sizde durumlar nasıl başlayan oldu mu? Bebek için mutfağa araç gereç aldınız mi? Küçük tencere, buharda pişirme aparatı, cam rende, yumuşak kaşık almayı düşünüyorum başka bişeye ihtiyaç olur mu acaba?

Biz başladık canim silikon kasigimiz ve cam rendemiz vardi zaten ekstra bisey almadik valla eger mevcutta yoksa önlük gerekli bizde oda vardi. Bende buharda pisiriyorum ama aparatsiz tel suzgecte pisiriyorum

Kızlar gaz sandığınız bebeğiinizib uykusuzluktan huzursuzluğu olabikir bende gaz sandım ne ilaçlar kullandık geçen au ama bu au ıyku eğitimine başladım uykular düzene girincr gaz sancısı değilmiş demekki uyumadığım için huzursuzmul dedim

Canım diş geliyor olabilir mi? Çok zor uykusuzluk. Birde sen baya oynatıp yorup eşine veriyorsun, çocuk uyuyacak kıvama geliyor büyük ihtimalle :) o yüzden öyle bence.

Yok canım gaz bizimki. Çünkü 1 saat kadar ıkınıp çıkarıyor baya, öyle az fazlan da değil. Epey gazı oluyor. Sonrasında uyuyor.

Ya sorma canım bende çok heyecanliyim. Yiyeceği 1 çay kaşığı bir şey ama çıkıp alışveriş yapasım var resmen ben 6 ayı doldurmasını bekleyeceğim ama mutlaka. Hem kilosu iyi hem de anne sütü alabildiği kadar cok alsın istiyorum. Birde vaktinden önce verilen ek gıda alerjiyi tetikliyormuş. Ben de cam rende, kaşık ve mama sandalyesi alicam. Başka bir şeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Önlük var bol bol. Mama sandalyesini tekerlekli istemiştim ama piyasada yok sanırım öyle bir şey.

Geçmiş olsun canm anne sütü damlatsan iyi gelebilir belki

Bizimki bildiğin gaz canim.çocuğumun çok uykusu oluyor besigine koyarken falab gozler kapali oluyor çünkü,emzirip yatırıyorum yatağına 2-3dk sonra kafayi sag-sol yapiyor hizli hizli ellerde bir gernesme hareketi öyle öyle uyanıyor
Nasıl bir eğitim uyguluyorsun ne zaman başladın tam ayrıntılı anlatirmisin

Ben elma armut ve havuç vermiştim eline birkaç kez bayılıyor maşallah.bizimde rende kaşık önlük vardı birde mama sandalyesi aldım geçen hafta bakalım 6.ayı bekliyoruz sabırsızlıkla

Bide benim kızım dudaklarını büzüyo dertli dertli ağlıyo hiç dayanılmıyo valla kırk dakika ağlasa bende onla ağlarım aşıda ağlıyo bende ağlıyorum
Kıyamam nazlı çiçek benim oğlum ağlamıyor bağırıyor resmen yeni öğrendi avazı çıktığı kadar bağırıyor yatmak istemediği zaman bir gidiyorum yanina anında susuyor gülümsüyor sıpa seni gene kandırdın beni diyorum kikirkikir gülüyor

Hahaha çok fena bu bıdıklar ya benimkide beni hep yanında istiyo odadan cıkınca ağlamaya baslıyo uyanıkken hiç bi iş yaptırmıyo bana hep ilgi istiyo

Canım diş geliyor olabilir mi? Çok zor uykusuzluk. Birde sen baya oynatıp yorup eşine veriyorsun, çocuk uyuyacak kıvama geliyor büyük ihtimalle :) o yüzden öyle bence.
Diş sıkıntısı var evet deli gibi kaşınıyor ama oglen uykusu guzel sadece gece uykusu boyle dişten olsa gunduzde uyumazdi diye düşünüyorum bilmiyorum. Ay evet bende oyle diyorum cocuga masajini yaptim gazini cikardi rahatladi sana bi tek sallamak düştü ondan uyudu diyorum kabul etmiyo

Bizimki tekerlekli canim arkada 2 tane var ön tarafta tekerlek yok. Biz gorumcemdekini aldik chicco markasi bi bak istersen

Kızlar bebekleriniz ısırıyor mu sizi? Uzay bugün tüm beslenmelerinden sonra ısırdı beni çok canım yandı. Daha dişi de yok. Dişi çıkınca koparır böyle ısırırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…